Modni žiri

Uh, muvalo svi ovi koje si postavila su jako specificni, I svi su mi savrseno obuceni, jer im to ide uz licnost. To je meni najveci pogodak.
Ne dolazi mi uopste garderoba do izrazaja, jednostavno kad ih vidim- pomislim to je to.

metalik bakarni kais u Accessorize. 70% snizen. :)

(HAHAHA!!!!!! OMASILA PDF)

Meni je Bebi Dol APSOLUTNO divna sa svojim odevnim kombinacijama. Kao i sestre Kovac npr.

Poslednja izmena:
Uh, muvalo svi ovi koje si postavila su jako specificni, I svi su mi savrseno obuceni, jer im to ide uz licnost. To je meni najveci pogodak.
Ne dolazi mi uopste garderoba do izrazaja, jednostavno kad ih vidim- pomislim to je to.

Meni je Sladjana Milosevic na prvoj i cetvrtoj slici - civilnim - super.
Ivon sam postavila zato sto mi je jako prijatna za oko (i uho).
NKV Jelisaveta - apsolutno nema veze sta nosi.
A Bebi Dol :lol: zato sto mora i Bebi Dol da bude u prici o modi.

@muvalo, nisi morala da me poslušaš sa 15 slika odjednom. :lol:

Kombinacije koje se na slici vide to struka ne mogu da ocenjujem. Uvid nije potpun.

Ivon Jafali... Nju dosad nešto nisam konstatovala kao intresantno/dobro obučenu. :neutral:
Bebi Dol ima interesantan ukus i skoro uvek - fenomenalan nakit, mada, mislim da neretko pogreši i u izboru odeće i u izboru nakita, obzirom na svoju kilažu.

Branka Katić

2nbt403.jpg

(Čini mi se da sam Branku ranije stavljala za ocenjivanje. Mislim da ovu sliku nisam.)

Ivon Jafali... Nju dosad nešto nisam konstatovala kao intresantno/dobro obučenu

Ja jesam, ali na čudnu foru: ni ne znam da li je ona dobro obučena, ali mi se čini da nikad nije prosta. Recimo u ruci mi je daljinski, i setam programima, i ništa mi se ne dopada, i onda vidim nju i jako mi je prijatno. Tako se ona oblači :) A Bebi Dol: ne znam po kom kriterijumu nju da ocenim, kad je iz paralelne realnosti... ali mi je uvek bila draga... i secam se kako se davnih osamdesetih zalila sto joj je Madona ukrala fazon :)

Spicaste cipele su mi fuj.

Meni licno se nikad nije svidjalo kako crne carape stoje u kombinaciji sa haljinom koja prekriva kolena , a ne volim ni spic takodje, ali mi se u ovom slucaju , na Branki dopada kako to izgleda. Ponekada mi je u redu spic na crnim cipelama kao sto se vidi ovde.
A posebno mi se svidja diskretni mejkap ukopcan sa ovim autfitom, a i to sto nema nakit.

@muvalo, nisi morala da me poslušaš sa 15 slika odjednom. :lol:

Kombinacije koje se na slici vide to struka ne mogu da ocenjujem. Uvid nije potpun.

Ivon Jafali... Nju dosad nešto nisam konstatovala kao intresantno/dobro obučenu. :neutral:
Bebi Dol ima interesantan ukus i skoro uvek - fenomenalan nakit, mada, mislim da neretko pogreši i u izboru odeće i u izboru nakita, obzirom na svoju kilažu.

Branka Katić

2nbt403.jpg

(Čini mi se da sam Branku ranije stavljala za ocenjivanje. Mislim da ovu sliku nisam.)

Prvi put da mi se nesto jednostavno uopste ne dopada...nista mi se ne svidja na njoj...haljina, frizura, cipele, carape, nedostatak nakita, karmin, izrez na haljini...ne znam, obicno mi je simpaticna...

Meni se Branka u ovom izdanju dopada. (Mada je nekako počela previše "holivudski" da pozira i smeška se.)
Lak i karmin u toj boji su dobrodošli, obzirom na dominaciju crne.
Čarapama ne pronalazim manu, a dobro sam ih "proučila". :lol:
Špic(evi), stvar trenda i ukusa... Lično ne preferiram, ali mi se u kontekstu ove kombinacije dopadaju.
Haljina mi se baš dopada. Posebno džepovi, rukavići i dužina haljine.

Iva Štrljić

9aponm.jpg

Iva je lose odevena...znam ja da ne volim nase zvezde da komentarisem jer je moja percepcija mode sasvim drugacija, napljuvah i jednu i drugu i bas mi je nekako glupo ali osnovna stvar je da garderoba bude dobro skrojena, pa da su tkanine dobre, da je sminka uklopljena pa tek onda sarenis ili ne - sarenis, danas je ispalo da sto vise pobacas na sebe to si bolje odeven...

Iva - losa sminka pod jedan, plava senka i rumenilo koje vuce na narandzast ton, cigla...dobila je efekat farbe na licu, mantil mi se dopada ali sjaj zahteva da ostatak kombinacije bude miran, carape su totalna greska jer nisu uklopljene ni sa cipelama ni sa sjajnim mantilom, ove helanke necu ni da komenatrisem same po sebi hajde nekako ali sa cipkastim carapama i metalik mantilom izgledaju uzasno....ili cipkaste carape ili sjaj ili helanke ne moze i jedno i drugo i trece...kada njenu garderobu rasclanim ona nije losa i sve bih nosila ali svaku stvar za sebe...sklop nista ne valja...

Da se opravdam za Branku...ona ima gradju obrnutog trougla i naramenice samo pojacavaju sirinu ramena, kako je izrazito niska trebalo bi da izbegava suknje koje prekrivaju kolena jer deluje jos nize, ako je resila da nosi jednostavnu crnu haljinu bez nakita, marama, sjaja, drepiranja i tasnice morao bi makar dekolte da bude malo vise ili drugacije otvoren jer ovako izgleda sredjena za sahranu da kucnem u drvo, kosa deluje suvo iako nije kada se bolje zagleda ali takav utisak proizvodi...ako se ide na jednostavnu varijatnu crne haljine mora se biti veoma pazljiv da ne postane kao papir prazno...makar da nije uzela svilene crne carape, nesto da razbije monotoniju...neki detalj po njenom ukusu, bilo sta, nausnice, ogrlica, sat. podignuta kosa, bez carapa, cipele sa sjajem, tasnica koja odudara od crne...to mi smeta...

Iva je lose odevena...znam ja da ne volim nase zvezde da komentarisem jer je moja percepcija mode sasvim drugacija, napljuvah i jednu i drugu i bas mi je nekako glupo ali osnovna stvar je da garderoba bude dobro skrojena, pa da su tkanine dobre, da je sminka uklopljena pa tek onda sarenis ili ne - sarenis, danas je ispalo da sto vise pobacas na sebe to si bolje odeven...

Ni kod jedne domaće poznate ličnosti nisi konstatovala dobru uklopljenost kroja, tkanine i šminke? :confused:

Iva - losa sminka pod jedan, plava senka i rumenilo koje vuce na narandzast ton, cigla...dobila je efekat farbe na licu

Rumenilo jeste neodgovarajuće nijanse.

mantil mi se dopada ali sjaj zahteva da ostatak kombinacije bude miran, carape su totalna greska jer nisu uklopljene ni sa cipelama ni sa sjajnim mantilom, ove helanke necu ni da komenatrisem same po sebi hajde nekako ali sa cipkastim carapama i metalik mantilom izgledaju uzasno....ili cipkaste carape ili sjaj ili helanke ne moze i jedno i drugo i trece...kada njenu garderobu rasclanim ona nije losa i sve bih nosila ali svaku stvar za sebe...sklop nista ne valja...

Slažem se.
Meni u slučaju mantila najviše bode oči to što je pritegnut toliko da sačuva od leda koji pada sa svih strana. :lol: A dole letnje helanke.

Da se opravdam za Branku...ona ima gradju obrnutog trougla i naramenice samo pojacavaju sirinu ramena, kako je izrazito niska trebalo bi da izbegava suknje koje prekrivaju kolena jer deluje jos nize, ako je resila da nosi jednostavnu crnu haljinu bez nakita, marama, sjaja, drepiranja i tasnice morao bi makar dekolte da bude malo vise ili drugacije otvoren jer ovako izgleda sredjena za sahranu da kucnem u drvo, kosa deluje suvo iako nije kada se bolje zagleda ali takav utisak proizvodi...ako se ide na jednostavnu varijatnu crne haljine mora se biti veoma pazljiv da ne postane kao papir prazno...makar da nije uzela svilene crne carape, nesto da razbije monotoniju...neki detalj po njenom ukusu, bilo sta, nausnice, ogrlica, sat. podignuta kosa, bez carapa, cipele sa sjajem, tasnica koja odudara od crne...to mi smeta...

Matematički gledano, sve to jeste tako.
Ali ja opet mislim da Branka ovim izdanjem nije toliko pogrešila.
Rekla bih da je tako strogo komadanje po dimenzijama i proporcijama nužno u slučaju stvarno velikog nedostka ili mane. Koje Branka nema. Može se dobro izgledati i kada nije sve po knjizi ili dimenzijama.

Opet domaće. :) Maja Mandžuka

rko2mb.jpg

Poslednja izmena:
Ko god postavljena dama bila - odlicno izgleda. Upravo sam na postovanja tela i biranje kroja spram tela mislila kada sam opisivala Ivu i Branku. Haljina joj pristaje saliveno, kosa je predivna, meka, svilenkasta, frzura, sminka, drzanje, cipele udobne ali ipka podrzavaju ladylike kombinaciju....pratilac takodje izgleda divno, kao par su preslatki...dopada mi se veoma njihov izgled

Back