Modni žiri

...ma ono roze niti je lepo niti joj lepo pristaje to je fakat koji cak i ne zavisi od ukusa, izvini ali tako je, kada zelis da prikazes u filmu neku devojku koja se bavi prostitucijom onako je odenes na stranu da li jeste ili nije ona zbilja tako odevena, to je prva asocijacija...mislim, koliko god ne zelela da komenatrisem ukuse ona izgleda vrlo jeftino u verovatno vrlo skupoj garderobi...eto, nesto moze kostati 500dinara i izgledati milion puta finije nego covek ogrnut sa par hiljada evra...

...kad' smo vec kod Dzenifer...odavno sam gledala ovu njenu haljinu i samo bi me zanimalo da li se moze sasiti, kakva je tkanina potrebna i da li bi vizuelni utisak bio isti da je tesna do kolena?

jennifer+lopez+white+dress+good.jpg

skoro sve se moze sashiti, samo da imash dobru krojachicu i da znash tachno da obajsnish shta zelish:)
drugachije bi izgledalo da je do kolena, a materijal ti treba neki koji ima likre u sebi, da moze da se lepo obavije oko tela, ali da niej previshe lagan, mora imati malo tezine da bi lepo padao
a koji je to:think:
ja to sve na pipanje, nikad ne znam tachno shta trazim dok ne ispipkam materijal

Mislim da bi i dekolte i rukavi bili too much da je haljina kratka i uska...

To da...ja bih taj dekolte zatvorila...na pristojnu meru ga svela definitivno, nije on za mene niti umem da ga nosim ali sam mislila kimono rukavi siroki i tesnija suknja...bojim se da ne pogresim sa izborom tkanine pa da nema lep pad na kraju...ako bi ostala duga onda bih mozda mogla da pokusam u nekoj cokoladnoj nijansi da nadjem materijal...da ne bude bas bela...to moze i na ravne sandale da ne bude too much za setnju?

...kad' smo vec kod Dzenifer...odavno sam gledala ovu njenu haljinu i samo bi me zanimalo da li se moze sasiti, kakva je tkanina potrebna i da li bi vizuelni utisak bio isti da je tesna do kolena?

jennifer+lopez+white+dress+good.jpg

Baš mi je lepa haljina.
Jedino mi se ne dopada toliko vučenje po podu.
Dekolte je baš dubok. Ali lepo stoji na male grudi. :heart:

victoria_beckham_2911172.jpg
victoria_beckham_5508006
victoria_beckham_5508005.jpg

...Neko kome (takodje) uspeva da izazove reakciju svojim modnim izrazom - Mrs. Beckham, u jednom od modela iz vlastite Pret-A-Porter linije... ;)

Vikica je uvek odlično obučena. :)

Ivana Mihić

n53iaf.jpg

107qioj.jpg

Da, ona je fenomenalno izgledala :) Gledala sam pažljivo njene kombinacije (a tetka mi je to još u najsitnije detalje prepričavala) i to je da ne poveruješ, jako ekstravagantno, na način koji mi se dopada.
Baš faca u svakom pogledu :heart:

(slike sam stavila zbog onog komentara o telu, i zato sto mi se gade ove moderne zvezdice koje se operisu do ludila da bi sve izgledale isto, i tako se i oblace... kao da je poenta biti isti po svaku cenu)

Poslednja izmena:
Pregledao temu. Samo da pozdravim diskutante/kinje i da čestitam na posvećenosti i umesnim komentarima. Od sada redovno posećujem.

P.S. En Hatavej nije mala - 173 cm.

P.S.S. A je l' vi devojke ne biste rekle da ova sa poslednje fotke ima prekratke noge za tako duboku obuću?

Ova druga slicica je bas po mom ukusu...I prva haljina je lijepa,ali zelenu boju uopste ne volim :)...Na zadnjoj su mi cizmice lijepe,i fino je uklopljeno,a ova treca slika mi se uopste ne svidja...bas mi nije po ukusu...u stvari,kad bolje pogledam okej je,te helanke,to preko,i sve to je super,i slatko,ali na prvi pogled mi je bzvv skroz...

Prva - 7, ne svidjaju mi se stikle a haljina previse bljesti
Druga - 9, ne svidjaju mi se rukavi bluze ispod
Treca - 10
Cetvrta - 6, stikle mi se ne svidjaju i haljina isuvise bljesti, ni sako nije lep :D

avril-lavigne3.jpg
Za oboje...

Od svega ponudjenog Viktorija Bekam mi se dopada najvise...igra teksturom u nude nijansi, podignuta frizura koja potencira kroj bluze, uzana suknja istice oblik tela, cipele sa elegantnom, skrivenom platformom i prelepa sminka...jedno od lepsih VB izdanja...

Moj izbor - Andjelina Zoli u Armaniju...dopada mi se izrez haljine jer je izdignut i ne potencira grudi, duzina je sasvim u redu jer je ona izrazito vitka pa ne deluje vulgarno, cipele su lepe jer razbijaju monotoniju crne a kosa "prirodna" i nesredjena jer je haljina efektna sama po sebi...

AJolie_V_21jul10_pa_b_320x480.jpg

angelina-jolie-6.jpg

Poslednja izmena:
Moj izbor - Andjelina Zoli u Armaniju...dopada mi se izrez haljine jer je izdignut i ne potencira grudi, duzina je sasvim u redu jer je ona izrazito vitka pa ne deluje vulgarno, cipele su lepe jer razbijaju monotoniju crne a kosa "prirodna" i nesredjena jer je haljina efektna sama po sebi...

AJolie_V_21jul10_pa_b_320x480.jpg

angelina-jolie-6.jpg

Meni je ona izrazito mršava i bez tonusa i jedrine, i uopšte mi se ne dopada kako joj stoje stvari koje otkrivaju noge. Modeli kao modeli su lepi, ali ne i na njoj. Kao što je otvorena sandala za lepe prste i stopalo, tako i kratka haljina (ili suknja) zahteva lepe i oblikovane noge.

Duška Jovanić

51on47.jpg

Andjelina mi se na obe fotografije vise svidja nego Duska Jovanic, ali je i Duska dosta dobro odradila ovo, s tim sto ja ne bih ljubicaste/teget koje god da su boje, cipele, ili bi ovakve cipele i mogle da prodju, ali mi se upecatljive satenske masne i karneri nikad nisu svidjali. Boja haljine je super. Tasna je naravno dobra, narukvica nedefinisana, ali pogodak je sto je dikretna, ne vidim mindjuse, ali pretpostavljam da ih ima i to obicne dijamanstke/cirkon na sraf.

Back