Modni žiri

Andjelina se u poslednje vreme oblaci tako- jednostavno, fazon Dzenifer Eniston.
I ne mogu da kazem da joj ne stoji i da mi se ne svidja.
Naprotiv, veoma mi se svidja jer dolazi ona do izrazaja a ne garderoba. I pristaje joj kao majci i zeni i nekome ko ne mora da sljasti i da vristi da bi se videlo da je bogat.

Duska Jovanic- haljina prelepa, telo ko kod devojke, super. Cipele nemaju veze sa ovom pricom, barem po teksturi. Mislim da bi jako lepo isao lak uz ovo,u bilo kojoj boji.
Torba lepa? Sta je to tacno lepo kod ove torbe? Dezen mi je bezveze, forma nista posebno. Meni se cini da ko ne zna koju tasnu da uzme i da uklopi, zgrabi ovu i kao skupa je,ide uz sve...
I na kraju, bezveze mi je ovaj njen fazon male devojcice. Mislim da bi zena sa njenom karijerom mogla malo malo agresivnije da se oblaci.

Evo mojih predloga:

Kameron- da li je ovo po vama haljina ili dzemper? Ja imam utisak da nije stigla komplet da se obuce...

Duska Jovanic- haljina prelepa, telo ko kod devojke, super. Cipele nemaju veze sa ovom pricom, barem po teksturi. Mislim da bi jako lepo isao lak uz ovo,u bilo kojoj boji.
Torba lepa? Sta je to tacno lepo kod ove torbe? Dezen mi je bezveze, forma nista posebno. Meni se cini da ko ne zna koju tasnu da uzme i da uklopi, zgrabi ovu i kao skupa je,ide uz sve...
I na kraju, bezveze mi je ovaj njen fazon male devojcice. Mislim da bi zena sa njenom karijerom mogla malo malo agresivnije da se oblaci.

Ne znam zašto bi njena karijera trebalo da povlači za sobom agresivniji stil oblačenja. :think: Stil odevanja je rezult osluškivanja svog ukusa i svojih potreba.

Inače, Duškina haljina na slici mi je odlična. Cipele takođe, ali ne u kombinaciji s tom haljinom i tom torbicom. A što se torbice tiče, LV lično volim. Pride, s njim ne možete pogrešiti.

Evo mojih predloga:

Kameron- da li je ovo po vama haljina ili dzemper? Ja imam utisak da nije stigla komplet da se obuce...

Prve dve kombinacije s leva su mi besprekorne.

Snežana Dakić-Mikić

59y14m.jpg

Meni lično, apsolutni promašaj.
Pre svega haljina. I zbog kolorita i zbog materijala.

Meni se ona nikada nije dopadala. Nisam primetila da ima neki svoj fazon, nego tura na sebe sve sto je `u trendu`. Cesto joj uopste ne prilici to sto je obukla.
A odgovor na pitanje za Dusku- . Nije zbunjena devojcica,nego ozbiljna zena. Sudeci po njenoj karijeri...

A odgovor na pitanje za Dusku- . Nije zbunjena devojcica,nego ozbiljna zena. Sudeci po njenoj karijeri...

Pa OK, ali ja ne znam zašto bi poslovna/profesionalna ozbiljnost morala da se odrazi na način odevanja. :confused: To je jednako kao i zahtevanje dekoltea od pevačice.
I biti "ozbiljna poslovna žena" je rastegljiv pojam.

Ja recimo Dušku uopšte ne smatram ženom od naročite karijere, već pre jednom od 5 poznatih a slobodnih žena, koje idu iz emisije u emisiju tipa: "In", "Fit", "Trend", "Džet set", "Džuboks" i 15 godina ponavljaju priču o tome kako uloviti i zadržati muža, a da pritom nijedna od njih nije uspela u tome. :lol: To je njena karijera za koju ja znam. Zapravo, tu karijeru su izgradile mnoge "poznate" žene koje se danas ne skidaju sa TV ekrana i smatraju se reperima za sve i svašta i stručnjaci su za temu koju god neko zapodene sa njima. Muškarce su, naravno, sve do jedne doktorirale i znaju sve o njima.

Poslednja izmena:
Pa OK, ali ja ne znam zašto bi poslovna/profesionalna ozbiljnost morala da se odrazi na način odevanja. :confused: To je jednako kao i zahtevanje dekoltea od pevačice.
I biti "ozbiljna poslovna žena" je rastegljiv pojam.

Ja recimo Dušku uopšte ne smatram ženom od naročite karijere, već pre jednom od 5 poznatih a slobodnih žena, koje idu iz emisije u emisiju tipa: "In", "Fit", "Trend", "Džet set", "Džuboks" i 15 godina ponavljaju priču o tome kako uloviti i zadržati muža, a da pritom nijedna od njih nije uspela u tome. :lol: To je njena karijera za koju ja znam. Zapravo, tu karijeru su izgradile mnoge "poznate" žene koje se danas ne skidaju sa TV ekrana i smatraju se reperima za sve i svašta i stručnjaci su za temu koju god neko zapodene sa njima. Muškarce su, naravno, sve do jedne doktorirale i znaju sve o njima.

Eto, mozda bas i zbog toga treba da pocne drugacije da se oblaci:lol:
Poenta da da ono sto ona prica i za koga se ona izdaje, za ozbiljnog novinara, meni zajedno sa njenim oblacenjem izgleda potpuno fejk. Jel moze tako?

Ne znam bas. Boja kose mi se svakako ne svidja posebno. Ne znam, potpuno sam zbunjena po pitanju ove slike, ali cak i kad se uzme u obzir da je u pitanju setnja gradom, mislim da mi je opsti utisak vise minus nego plus. Ne volim posebno isprane farmerke na ovaj nacin.

Ne znam bas. Boja kose mi se svakako ne svidja posebno. Ne znam, potpuno sam zbunjena po pitanju ove slike, ali cak i kad se uzme u obzir da je u pitanju setnja gradom, mislim da mi je opsti utisak vise minus nego plus. Ne volim posebno isprane farmerke na ovaj nacin.

Zašto zbunjena? Kombinacija je relativno obična.

Meni se sveukupno dopada. Lično volim izrazito svetlo plave kose, tako da tu nemam zamerki. A mislim i da joj stoji. I boja kose i to na njoj. Jedino možda te uzane a kratke farmerice potenciraju ne baš malo stopalo.

Uvek savrsena za moj racun...Haljina je Mekvinova...perfektno...

2010-05-12-cateblanchett.jpg

Haljina VB....skidam kapu Viktoriji, dokazala je (meni prvoj jer sam bila i vise neo skepticna prema njenom ukusu) da je odlican poznavalac mode...haljina ima unutrasnji korset, zanemarimo gradju Dzenifer ali je haljine istakla ono najlepse na njoj...jednostavna paleto (sto je trend uostalom) samo pojacava savrsenstvo kroja...

jennifer_lopez.jpg

VICTORIA-BECKHAM-1_1678040i.jpg

victoria_b.jpg

GP-inVB1.jpg

GP-inVB2.jpg

...ne mogu da se suzdrzim...izvukla je esenciju zentsvenosti na videlo sa minimumom ukrasa...za moj racun ove zvezde nisu nikada bolje izgledale, izgledaju mi kao starovremenske dame, kada zamislim zenu ja zamislim osobu koja ovako izgleda...odusevljena sam...

Uvek savrsena za moj racun...Haljina je Mekvinova...perfektno...

2010-05-12-cateblanchett.jpg

Haljina VB....skidam kapu Viktoriji, dokazala je (meni prvoj jer sam bila i vise neo skepticna prema njenom ukusu) da je odlican poznavalac mode...haljina ima unutrasnji korset, zanemarimo gradju Dzenifer ali je haljine istakla ono najlepse na njoj...jednostavna paleto (sto je trend uostalom) samo pojacava savrsenstvo kroja...

jennifer_lopez.jpg

VICTORIA-BECKHAM-1_1678040i.jpg

victoria_b.jpg

GP-inVB1.jpg

GP-inVB2.jpg

...ne mogu da se suzdrzim...izvukla je esenciju zentsvenosti na videlo sa minimumom ukrasa...za moj racun ove zvezde nisu nikada bolje izgledale, izgledaju mi kao starovremenske dame, kada zamislim zenu ja zamislim osobu koja ovako izgleda...odusevljena sam...

Kejt Blanšet je uvek prefinjena i gracilna, iako ja ne volim haljine koje potpuno skrivaju noge.

Dženifer je prelepa, obla, putena žena, a i to je vrsta lepote. Crte lica su joj savršene. Meni ona uvek izgleda dobro, iako ja lično volim sitniju žensku građu. Nje treba da ima baš toliko koliko je ima.

Kameron Dijaz mi je fizički potpuno neinteresantna, čak štaviše antipatična, pa mi je onda nijedan komad odeće ne ističe, iako ove haljine na njoj, za sebe, jesu lepe. Na nekoj drugoj ženi bi bile upadljivije.

Vikica
, kao što već ranije rekoh uvek izgleda odlično. Ima perfektan, istančan ukus za sofisticiranost i eleganciju i nikad ga nisam dovodila u pitanje, niti sumnjala u njega.

Lepota Gvinet Paltrou mi se oduvek dopadala. Telo joj je odlično a ne pamtim ni loš outfit kad je ona u pitanju.

Mirka Vasiljević

2ztcdo2.jpg

Meni lično - prelepa kombinacija. Mada preozbiljna za njene godine. Za cipele posebna pohvala.

P.S. Primetim da gotovo svi postavljate slike stranih ličnosti. :confused: Domaće su vam neinteresantne za komentarisanje, ili...?

Poslednja izmena:

Back