Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
uzasna vulgarna kombinacija,ako se ja pitam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Kako vam se sviđa ova kombinacija: šorc, top-majica i čarape na papuče?
Da li vi tako nešto nosite?
pa prvo zato sto devojka odaje sveopsti utisk prostitutke u pokusajuА зашто?
Мени се баш свиђа, али се сама не бих усудила да тако изађем...
Имам утицај да би ме неко разбуцао...![]()

Pa to i jeste fazon koji fura u ovoj pesmi...izgleda ko izasla iz nekog geta u srednjoj americi![]()

hahahaha, pa gde ovo da nosim? svaki deo pojedinačno je grozan
šorc koji se uvukao u dupe, pupak, uska roze majica,
U ovome ni droga ne može da se diluje, u nekom filmskom komšiluku - mnogo je upadljivo... možda je dobro za biznis, ako si prostitutka (mislim, ne ti, nego ova na slici).
- imam mašte i ne moram da vidim sve, da bih znala da je neko zgodan (a inače ne mislim da pevačica - ako je ova na slici pevačica - mora da bude zgodna, čini mi se da joj je posao da dobro peva). A roze kombinacija je prostačka, i ne znam šta više da kažem na tu temu, kada su nam ukusi očigledno iz paralelnih svetova...

Odgovaram, da ne bude da ignorišem prozivku- imam mašte i ne moram da vidim sve, da bih znala da je neko zgodan (a inače ne mislim da pevačica - ako je ova na slici pevačica - mora da bude zgodna, čini mi se da joj je posao da dobro peva). A roze kombinacija je prostačka, i ne znam šta više da kažem na tu temu, kada su nam ukusi očigledno iz paralelnih svetova...
Ja ne vidim da sam negde napisla da je roza kombinacija po mom ukusu. Jesam li?![]()
Samo komentarišem outfit u kontekstu prilike za koju je. A za priliku je primeren.
A ti ideš u to koliko pevačica treba da bude obučena ili ne, i šta joj je posao, jer se tebi lično ovaj konkretan outfit ne dopada.
,Bilo prekratko, preusko, ili uvučeno u, ovo otkriva dobro telo. Ovo ne nosi devojka koja taj luksuz sebi ne može da dopusti.

A ja kazem da nije - i sta sad?
Zaista mislim da 'outfit' nikada nije samo 'outfit' nego da izrazava dosta drugih stvari - odnos prema sebi, zivotu, profesiji itd. Ti si rekla da garderoba ok jer pokazuje lepo telo ,
a ja kazem da je telo sporedno, da me intersuje sta ima na sebi. Ovo jeste diskusija o modi a ne o fizickom izgledu - telo je profesionalno vazno za prostitutke, manekenke i sportistkinje, a sa pevanjem zaista nema nikakve veze.

Možda neki komotniji sako. I njegova frizura mi se nikad nije dopadala. Inače, korektno.
Napisala sam da je outif primeren i telu i prilici.
... Ovo ne nosi devojka koja taj luksuz sebi ne može da dopusti.
Divno... 
Moji favoriti u poslednje dve nedelje, devojke nisu poznate ali mi se svidelo kako su odevene...
![]()
....meni dragog izgleda Kejt Bosfort...
![]()
...jos jedna nepoznata devojka...
![]()
U javnom poslu mislim da outfit često jeste samo to, jer mnoge pevačice menjaju odevni stil i boju/dužinu kose iz godine u godinu. Dakle, ne verujem da kroz njega navrh 6 meseci manifestuju svoj stav prema životu.
Al`, aj, ja jedno, ti drugo.![]()

Koliko ja vidim, u rozom je Jennifer Lopez, a @ugadnubaburastem ju je identifikovala kao Christinu Aguileru.
Nekad se svakako u muzici cenio vokal i bio je jedini preduslov za uspeh, pa ste i mogli da izgledate kao Aretha Franklin ili Patti Smith, a da stignete do neslućenih muzičkih visina.
Danas je svet, nažalost, suroviji i izgled itekako diskvalifikuje i diskriminiše i ključ je za mnoga vrata. I to je činjenica.
A roze kombinacija je prostačka

XtinaKoliko ja vidim, u rozom je Jennifer Lopez, a @ugadnubaburastem ju je identifikovala kao Christinu Aguileru.![]()
Model izraelske modne dizajnerke Dorin Frankfurt
![]()

Koliko ja vidim, u rozom je Jennifer Lopez, a @ugadnubaburastem ju je identifikovala kao Christinu Aguileru.
Nekad se svakako u muzici cenio vokal i bio je jedini preduslov za uspeh, pa ste i mogli da izgledate kao Aretha Franklin ili Patti Smith, a da stignete do neslućenih muzičkih visina.
Danas je svet, nažalost, suroviji i izgled itekako diskvalifikuje i diskriminiše i ključ je za mnoga vrata. I to je činjenica.