Modni žiri

Mediteranska dijeta...najbolje nesto sto sam u zivotu probala...sve je zdravo i telo izgleda najbolje moguce...nije ubila moje obline na zalost ali ih drzi pod kontrolom...

Elem...hajde da vidimo kako se oblaci evropsko plemstvo...prelepa Sarlota Kaziragi...unuka Grejs Keli, kci Karoline od Monaka...

Valentino+Fall+Winter+Haute+Couture+Fashion+-OsL6Qg5_yjl.jpg

3657017637_d0659e42f5_o.jpg

e7nt3r.jpg

...odabrala sam ove fotografije zato sto su svakodnevne...mogu da posluze kao fina inspiracija...

Ma zbog tih svih silnih dijeta kasnije sve završe na carskom rezu, ma
pusti to je tema za sebe.
Sve se to ionako povovo vrati po onom jo-jo efektu nego treba imati meru
i znati kontrolisati samoga sebe i sve će biti OK
Carski rez je bas dobar. I ja sam rodjen na taj nacin.
svidza mi se ana lusija i kombinacija, nako malo rokerski :heart:
A odakle si ti komsinice?
Mediteranska dijeta...najbolje nesto sto sam u zivotu probala...sve je zdravo i telo izgleda najbolje moguce...nije ubila moje obline na zalost ali ih drzi pod kontrolom...

Elem...hajde da vidimo kako se oblaci evropsko plemstvo...prelepa Sarlota Kaziragi...unuka Grejs Keli, kci Karoline od Monaka...
Valentino+Fall+Winter+Haute+Couture+Fashion+-OsL6Qg5_yjl.jpg

3657017637_d0659e42f5_o.jpg

e7nt3r.jpg

...odabrala sam ove fotografije zato sto su svakodnevne...mogu da posluze kao fina inspiracija...
Ovo je fenomenalno.

Sta kazete na Seve?!?!
..нисам ни ја неки љубитељ тиграстог, леопардског и осталог на "тог"...али, овде ми ништа не одскаче..све је солидно укомбиновала, само још да је та блуза не беж, него црне боје...комбинација на девојци поред ње је више по мом укусу..

demi mur je super,haljina previse sljasti,malo podseca na zicu za pranje sudova,ali mi uopste ne smeta jer je u prvom planu ona,a ne haljina.a on pod svaku cenu trendi,svi nose kapce,pa ajd i ja.mogao je da je izpostuje,pa da ga ne stavi.ovako jos vise potencira veliku razliku u godinama.a nervira me jel tako i moj muz,ja se doteram,on obuce duks ili dzemper i kaze za mene je ovo svecano.

Demi Mur ima solidnu haljnu, ja volim te srebrne nijnse. Možda nije trebalo te cipele da kombinuje sa tom haljinom.
Šakira baš lepo stoji ravna kosa, mislim da je sa haljinom išla na neku sigurnu, neutralnu opciju. Isto bih rekla i za ovu glumicu iz Očajnih domaćica.

Nisam ljubitelj Demi Mur pa možda nisam objektivna - meni je malo smešno što je pustila lokne do struka, skoro, i obukla haljinicu kao devojčica :mrgreen: Više mi se sviđa kada furaš mlađeg frajera a ne trudiš se da sama izgledaš 20 godina mlađe (Susan Sarandon, recimo). Ovde pričam o dečku/mužu kao modnom detalju :mrgreen:

Nisam ljubitelj Demi Mur pa možda nisam objektivna - meni je malo smešno što je pustila lokne do struka, skoro, i obukla haljinicu kao devojčica :mrgreen: Više mi se sviđa kada furaš mlađeg frajera a ne trudiš se da sama izgledaš 20 godina mlađe (Susan Sarandon, recimo). Ovde pričam o dečku/mužu kao modnom detalju :mrgreen:

takoreci visuljku :mrgreen:

ANN-HATHAWAY_2008.jpg

...nisam znala gde bih postavila pitanje...elem uskoro idem na neko vencanje, nije crkveno ali je formalnije...moje pitanje bi bilo da li ovakvu haljinicu smatrate neprilicnom? Meni se jako dopada...sasila bih istu ovakvu...sta mislite:heart:?...hvala...:heart::heart:

...nisam znala gde bih postavila pitanje...elem uskoro idem na neko vencanje, nije crkveno ali je formalnije...moje pitanje bi bilo da li ovakvu haljinicu smatrate neprilicnom? Meni se jako dopada...sasila bih istu ovakvu...sta mislite:heart:?...hvala...:heart::heart:

...Mislim da je u pitanju sasvim prikladan model koktel haljine, kako za priliku u kojoj planiras da je nosis, tako i za tvoje godine i gradju, tim pre jer nije planirana crkvena ceremonija...Ukoliko nije transparentna i previse kratka, moze da se ponese i u formalnim prilikama (osim ukoliko je na pozivnicama naglaseno drugacije)...Srecno i lepo se provedi!...:) :heart:

...Mislim da je u pitanju sasvim prikladan model koktel haljine, kako za priliku u kojoj planiras da je nosis, tako i za tvoje godine i gradju, tim pre jer nije planirana crkvena ceremonija...Ukoliko nije transparentna i previse kratka, moze da se ponese i u formalnim prilikama (osim ukoliko je na pozivnicama naglaseno drugacije)...Srecno i lepo se provedi!...:) :heart:

Samo da pazi prilikom izbora materijala....Ovakva haljina zahteva jaaaako kvalitetan i dobro izabran materijal koji "lepo pada" i leprša oko tela...
I slažem se da će Vazdušastoj super stajati ovaj model....:ok:

...hvala vam devojke divne ste:heart:...jeste, tkanina je tanja ali ima tezinu, cak mislim i da ima malkice elastina u sebi. Inace haljina ide u dva sloja, samo sto je sloj koji kraj tela nekako vise gladak...uh pitacu sutra mamu za tacne nazive...ne vredi ovako kada ne znam kako se zovu...izvinite, stidim se ali ide ves u nude nijansi bez bratelica bilo kakvih, meni se tako cini?...znaci golo rame...ma neka ide zivot:mrgreen:

...Da, strepless ves u nude nijansi bi bio najbolji izbor, mada, ukoliko je haljina postavljena i nije transparentna, bilo koja priblizna nijansa bi bila odogovarajuca...Slazem se sa @ludopileglodjekosku, haljina je asimetricnog kroja i vazno je da materijal bude kvalitetan i da dobro pada (ukoliko nema strasa, sekina i veza, materijal posebno dolazi do izrazaja, tako da je, uz odlican kroj i kvalitetnu izradu, najvazniji)...Nisam sigurna, ali mi se cini da je u pitanju muslin postavljen satenom ili svilom... :)

...hahaahahha pa da...kako slatko...nas stil je zbilja opozitno postavljem tako da te razumem i znam da nisi imala losu nameru. Rukav ce svakako biti kraci samo ne znam jos uvek koliko, mozda cak izmedju sake i lakta...ja volim nude nijanse...pristaju mi svi bez i puder tonovi jer sam brineta sa kestenjastim ocima i braonkastim obrvama. Znaci zaista je lako pogresiti sa bez-slonova kost-boja peska-pudera nijansama i da je zapravo najvaznija upotreba pravog rumenila, u mom slucaju u boji breskve...

Moj stil je prociscen, bazira se vise na kvalitetnim tkaninama i bez puno detalja, na primer uz ovu haljinu planiram da stavim samo jednu narukvicu...cak cu kosu dati frizerki da mi uvije u neku zanimljivu varijantu visokog repa...samo breskvica rumenilo, cokolada oko ociju i sjaj u boji cigle (crvenkasato sa braon dodatkom)...cak sam mislila da nokte premazem u neku jacu boju ali necu i oni ce biti nude...

Mozda nisam napomenula da sam ja deverusa a sama mlada ima vencanicu koja lici na dugacku haljinu, ne ide i da ja obucem nesto slicno...takodje je fora sto je ona u minimalistickom fazonu...

Meni se uopste ne svidja kako njoj ovo stoji. Prvo sto je boja nekako presvetla za njen, inace beo ten, drugo sto joj je haljina presiroka pa izgleda kao pizama, i trece sto joj je taj 1 rukav predugacak pa mi lici na ludacku kosulju. Ne znam, izvini, moje misljenje.... Nista licno

...Moj utisak je da ovakvi modeli 'trpe' dvodimenzionalnost fotografije - nedostaje pokret, neophodan da bi se stekao kompletan utisak, posebno kada su leprsave tkanine, poput muslina, satena, ili svile u pitanju...Ovakvi materijali ne dopustaju ukrajanje i do punog izrazaja dolaze samo kada imaju dobar pad - ukoliko haljina ne deluje suvise siroko dok model stoji, efekat je verovatno fantastican kada se krece, jer materijal tada istice konture tela na pravi nacin...Slazem se sa zamerkom glede kolorita, ali takodje je pitanje koliko fotografija verno prenosi realno stanje stvari - prva fotografija Cate Bosworth, zahvaljujuci osvetljenju ili filterima reflektuje hladan kolorit, dok druga, snimljena na istom mestu prelama tople nijanse (posebno primetno kod nijanse tena i rumenila - dusky rose postaje peach):

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12784431&postcount=744

Poslednja izmena:
...hahaahahha pa da...kako slatko...nas stil je zbilja opozitno postavljem tako da te razumem i znam da nisi imala losu nameru. Rukav ce svakako biti kraci samo ne znam jos uvek koliko, mozda cak izmedju sake i lakta...ja volim nude nijanse...pristaju mi svi bez i puder tonovi jer sam brineta sa kestenjastim ocima i braonkastim obrvama. Znaci zaista je lako pogresiti sa bez-slonova kost-boja peska-pudera nijansama i da je zapravo najvaznija upotreba pravog rumenila, u mom slucaju u boji breskve...
upravo si opisala moju najbolju drugaricu jos od srednje skole. Ona nosi samo pude roze, bez i sivo. Ali ima prirodni ten na rozikasto i tamno smedje obrve i kosu i to joj odlicno stoji. Tako da razumem, i meni je to sve lepo i romanticno na njoj, ali na meni te stvari deluju potpuno bezbojno. Ali, ja imam banana-maslinkast ten, med zute oci, zute obrve i narandzastu kosu.

Anyways, moras obavezno da skratis rukav, inace NIKAD neces uhvatiti bidermajer. ;)
...Moj utisak je da ovakvi modeli 'trpe' dvodimenzionalnost fotografije - nedostaje pokret, neophodan da bi se stekao kompletan utisak, posebno kada su leprsave tkanine, poput muslina, satena, ili svile u pitanju...Ovakvi materijali ne dopustaju ukrajanje i do punog izrazaja dolaze samo kada imaju dobar pad - ukoliko haljina ne deluje suvise siroko dok model stoji, efekat je verovatno fantastican kada se krece, jer materijal tada istice konture tela na pravi nacin
kapiram sta hoces da kazes. Mislim da nisam dobro objasnila. Meni se svidjaju leprsave haljine ali da imaju bar jedan porub koji je taman. Recimo, leprsavo oko grudi i leprsava suknja, ali onda uski pojas, cisto da se izdefinise figura. A na En Hatavej mi je sve leprsavo i sljampavo i njeno majusno telo mi se nekako izgubi u tom. A nije fora da ti stoji dobro samo kad se kreces, ako je svadba tu je neizbezno fotkanje. I to puuuuno fotkanja.
Evo sta mi je na slican fazon, ali mi se svidja:
KellyGodessRIGHT.jpg

Poslednja izmena:
ANN-HATHAWAY_2008.jpg

ova haljina je bas lepa, ali ovde izgleda ocajno...da bi ovo zena nosila, treba da ima seksipilnije telo. Da bude "jaca", ane kao ofinger. ni sa tenom se ne uklapa. sminka takodje treba da je intenzivnija...

kapiram sta hoces da kazes. Mislim da nisam dobro objasnila. Meni se svidjaju leprsave haljine ali da imaju bar jedan porub koji je taman. Recimo, leprsavo oko grudi i leprsava suknja, ali onda uski pojas, cisto da se izdefinise figura. A na En Hatavej mi je sve leprsavo i sljampavo i njeno majusno telo mi se nekako izgubi u tom. A nije fora da ti stoji dobro samo kad se kreces, ako je svadba tu je neizbezno fotkanje. I to puuuuno fotkanja.
Evo sta mi je na slican fazon, ali mi se svidja:

...Razumem u potpunosti i slazem se kada je u pitanju figura bez naglasenih oblina - tada je akcentovanje neophodno da bi se izbegao 'vrecast' utisak...Licno ne dozivljavam model na Anne takvim - rukav jeste prilicno 'bogat' i mozda duzi nego sto bi trebalo, ali bih volela da vidim jos nekoliko fotografija iz razlicitih uglova pre konacnog stava...Haljinu sam zamislila na @vazdusastoj i mislim da bi bila odlican izbor za njenu gradju i stil...Kada je figura naglaseno zenstvena (pescani sat), nema potrebe za akcentovanjem - dovoljan je dobar kroj i pad materijala...Moje vidjenje, naravno...:)

Poslednja izmena:
...evo i mene:mrgreen:...pitala mamu koja je tkanina u pitanju i ona mi kaze da se radi o muslin svili, postava je svilena ali tanka i ima malo elastina u sebi...meni to nista ne znaci osim da je tkanina mekana i mila, sasvim malkice transparentna i da ima lep pad...mada mi mama sada kaze da se ovakav model sije pod uglom i da nije siroka vec da prati liniju tela...utisak koji zelim da postignem se odnosi na leprsavost...ja se ne slazem da je u pitanju baggy model, ni najmanje, nije uopste sljampav, ono sto stoji je da nije ukrojen vec da plese oko tela, sto i jeste cilj...ovaj model ne ide nikako na niske devojke i (mozda grubo zvuci ali nije mi namera nikako) zahteva izuzen donji deo tela (bilo prirodno bilo stiklama) jer sam ja haljinu zamislila sa akcentom na nogama a da ne bude minjak ili tesna haljina...volim anglosaksonski stil za vencanja, pastelno, nezno, neupadljivo, nenaglaseno, svedeno...nikako mi se ne dopadaju jake boje ili sarene haljine...sasila bih i jednu maslinastu, videla sam je na Andjelini skoro bas na ovoj temi cini mi se, zaljubih se u haljinu...strast prema elegantnim haljinama nikako da se stisa...sta mogu kada sam inficirana:dash::mrgreen::heart:

Back