gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604

...Duzina rukava je, rekla bih, sasvim u redu...Nijansa i dalje deluje diskutabilno, ali na prvoj fotografiji ipak skladnije sa tenom nego na drugoj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...meni se i dalje dopada...ona deluje upalo jer je jako omrsavela pa dodje bolesno ali za moj racun je i dalje divna...upravo ovakav efekat zelim da proizvedem, kratka a fina...dopada mi se ova nijansa leda medjutim moja tkanina vise vuce na najsvetliju nijansu puder boje...
...I meni se dopada - sigurna sam da si napravila odlican izbor......Anne je lepa devojka, a utisak na fotografiji je mozda rezultat osvetljenja, nijanse haljine i odabranog make up-a...Meni izgleda kao i uvek, poput porcelanske lutke iz prohujalih vremena...
Volim Seve al ovo je DNO !
I ta frizura je, i te cipele fuj na te farmerke ...i ta jakna animal print ....ma grozno.
Ali Dženifer Lopez sa onim aljinčetom ala uvijeni jorgančić.....
Kameron Dijaz, Demi Mur....
Helen Miler može svima da im drži časove soficistiranog oblačenja....
Da...slazem se, velika omaska za Armani...nikada ne bih rekla da je to uopste moguce...ja sam ostala pokosena kada sam ugledala Helen Miren...ne secam se da je imala losu haljinu u poslednjih sest godina od kada je redovno vidjam na crvenom tepihu...fantasticno...uvek u neznim bojama, uvek nenapadna sminka, less is more...
![]()