Modni žiri

American+Museum+Natural+History+Annual+Winter+UHLW6TBGZ0ul.jpg
American+Museum+Natural+History+Annual+Winter+OYEuIcF1Seil.jpg
Anne+Hathaway

...Duzina rukava je, rekla bih, sasvim u redu...Nijansa i dalje deluje diskutabilno, ali na prvoj fotografiji ipak skladnije sa tenom nego na drugoj...

...meni se i dalje dopada...ona deluje upalo jer je jako omrsavela pa dodje bolesno ali za moj racun je i dalje divna...upravo ovakav efekat zelim da proizvedem, kratka a fina...dopada mi se ova nijansa leda medjutim moja tkanina vise vuce na najsvetliju nijansu puder boje...

...meni se i dalje dopada...ona deluje upalo jer je jako omrsavela pa dodje bolesno ali za moj racun je i dalje divna...upravo ovakav efekat zelim da proizvedem, kratka a fina...dopada mi se ova nijansa leda medjutim moja tkanina vise vuce na najsvetliju nijansu puder boje...

...I meni se dopada - sigurna sam da si napravila odlican izbor...:)...Anne je lepa devojka, a utisak na fotografiji je mozda rezultat osvetljenja, nijanse haljine i odabranog make up-a...Meni izgleda kao i uvek, poput porcelanske lutke iz prohujalih vremena...

...I meni se dopada - sigurna sam da si napravila odlican izbor...:)...Anne je lepa devojka, a utisak na fotografiji je mozda rezultat osvetljenja, nijanse haljine i odabranog make up-a...Meni izgleda kao i uvek, poput porcelanske lutke iz prohujalih vremena...

...da, bas tako...njen izgled uvek nosi sa sobom neku emotivnu tezinu...mozda zbog velikih ociju i sirokog osmeha...ne znam...jedna od nekoliko zaista mladih damica...:heart:

Volim Seve al ovo je DNO ! :neutral:

I ta frizura je :confused:, i te cipele fuj na te farmerke ...i ta jakna animal print ....ma grozno.

...Dopada mi se nacin na koji joj lice zraci na ovoj fotografiji...Ne vidi se dovoljno jasno, ali cini se da su frizura i sminka u retro stilu i takodje mi se dopadaju - uz drugaciju toaletu bi dosle do punog izrazaja dajuci pecat estetskom utisku...:)

vazdušasta,
Meni se haljina jako sviđa i mislim da će ti super stajati. Lep, nežan, nenapadan, feminine look. Ako misliš da je previše otvorena za crkvu, možeš preko da obučeš neki mantilić slične boje, koji ćeš naravno skinuti za slikanje.

Bila sam na kastingu u Italijanskoj modnoj agenciji Juicee entertainment u Hajatu i oni su mi ponudili da za vikend idem u Milano da radim kao hostesa.... Nije li to malo cudno? Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovom agencijom i kakva? Odnosno da li je ovo prava i ozbiljna agencija ili neka prevara ili mozda belo roblje!!!!

...uhhhhhhhhh...meni se dopadaju mnogi...i to nisam videla glavne modne ikone...svidela mi se Sandra Bulok veoma, Helen Miren, Ana Kendrik, Rejcel Mekadams, supruga Bob Igera, Robert D.Jr. u sjajnoj kombinciji sa suprugom, Kameron Diaz...druge nisam stigla da pogledam jos uvek a bas me zanima Nikol Kidman, Kejt Vinslet & co...

Ne zna se šta je grđe...da l Maraja Keri kojoj samo što ne pukne haljina na poprsju (i šire) ili Sara Džesika u onoj bruka-ružnoj haljini....(pride stvaaarnobi trebalo da se ugoji minimum 5 kilograma...izgleda bar 10 godina starija sa ovom kilažom)...
Sandra Bulok ima lepu haljinu i žena Meta Dejmona (čini mi se da je trudnica u pitanju...)

Ali Dženifer Lopez sa onim aljinčetom ala uvijeni jorgančić.....:zcepanje:

Kameron Dijaz, Demi Mur....:ok:
Helen Miler može svima da im drži časove soficistiranog oblačenja....

Da...slazem se, velika omaska za Armani...nikada ne bih rekla da je to uopste moguce...ja sam ostala pokosena kada sam ugledala Helen Miren...ne secam se da je imala losu haljinu u poslednjih sest godina od kada je redovno vidjam na crvenom tepihu...fantasticno:heart:...uvek u neznim bojama, uvek nenapadna sminka, less is more...:heart:

Da...slazem se, velika omaska za Armani...nikada ne bih rekla da je to uopste moguce...ja sam ostala pokosena kada sam ugledala Helen Miren...ne secam se da je imala losu haljinu u poslednjih sest godina od kada je redovno vidjam na crvenom tepihu...fantasticno:heart:...uvek u neznim bojama, uvek nenapadna sminka, less is more...:heart:

Žena baš ume da prilagodi odeću boji tena, građi, godinama...
Ja volim i Kejt Blanšet....ima tu soficistiranu notu koja mi se dopada....

najbolje Helen Miren (ubedljivo), Sandra Bulok, Kameron Dijaz i Sigurni Viver.

najgore Dajan Kruger (WTF!!!!!!), Sara Dzesika Parker, Dzeniferka (gnezdo na glavi) i Sarliz Teron (one ruze na grudima su mi skrooz bljak). Dobro, ima tu jos losih.

Ne videh Kidmanovu. Steta. Mada, u poslednje vreme i ona ume da omasi. Eto, zanimaju me Nikol Kidman, Marion Kotijar i Penelope Kruz.

Poslednja izmena:
sandra-bullock-2010-oscars.jpg

...zasluzena pobednica...prelepa haljina, jednostavna i savrsena frizura i damsko ponasanja...dugo ne videh ovakvu damu na dodelama...sve pohvale, iskreno sam odusevljena...

penelope-cruz-2010-oscars-red-carpet.jpg

...evo je i Penelopa koju smo sve zelele da vidimo...haljina me isuvise podseca na haljinu koju je nosila pre par godina Sarliz Teron na dodeli Oskara pa iz tog razloga nisam odusevljena...mislim da je bila u pitanju 2007 godina i da je haljina bila kuce Dior...ako ne gresim...

Poslednja izmena:
Uf. Ova Penelope mi je nekako ista. Na Zlatnom globusu mi je bila najlepsa sa onim ogromnim kisobranom, ovo sad, vec vidjeno (i pomalo demode)

Evo je Sigurni Viver (diiivna boja haljine i detalji i osmeh):
sigourney-weaver-2010-oscars.jpg

Kameron Dijaz:
cameron-diaz-2010-oscars-red-carpet.jpg

Dajan Kruger (po mom misljenju, ubedljivo najgora!)
diane-kruger-2010-oscars-red-carpet.jpg

i, neko je trazio Kejt Vinslet )prosek za nju, rekla bih... I da, presvetla boja kose na njene obrve!):
187c148e62d24068b370e1b160fdbc8bjpg-a00bc8eb8f8e0262_medium.jpg

...Modifikacije modela prema zahtevima klijenta cesto dovode do sasvim drugacijeg utiska...Takodje je primarno ko model nosi i na kakav nacin:

...Giorgio Armani Prive Couture - Spring/Summer 2010:

00400big_320x480.jpg

...Jennifer Lopez, 2010 Academy Awards:

82nd+Annual+Academy+Awards+Arrivals+BdyBS3-46Lil.jpg

Back