- Poruka
- 8.909
и ко ће сад да каже да панталоне нису женствене?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...moja omiljena mlada glumica, volim njen izgled i njen stil, fantasticna kombinacija...uvek po mom misljenju cista desetka...podseca me i izgledom i ponasanjem na zlatno doba Holivuda...prelepa devojka...
), Rita Hejvort - sve te žene su imale i butke i sifone i jedno 10-15 kila više... Ako je sada moda biti vitka ili mršava - ok, ali poređenje sa ženama koje su te haljine nosile pre pola veka im u mojim očima baš i ne ide u prilog... Zato mi se sviđa Tilda Svinton - žena igra u nekom svom filmu
ne u reprizi...
...evo postavljam pantalone...da me ne grdite vise kako preferiram suknje i haljine...
![]()
![]()

Fergie-ne volim tu elektricno-plavu boju nikako, al mi je ona ovde prezgodna. (samo sto joj je faca nekako naduvena, ne znam sta joj je ovih dana). Inace joj super stoji haljina. Nije za nju ono balsko sto je nosila na Zlatnom Globusu, ipak je ona opasna cura.Dodela Grammy nagrada 2010...Fergie u kratkoj Gucci haljini...
![]()
![]()
![]()
..preslatka Kety Perry...

...aha...i ja volim Tildu Svinton...autenticna i prepametna...
Dodela Grammy nagrada 2010...Fergie u kratkoj Gucci haljini...
![]()
Izgleda kao da joj se otkačio porub na jednom mestu...
Jao, ja moram da prestanem da komentarišem na ovim stranama - grozan sam namćor. Ali samo još ovo da kažem: ove mini haljine, uske i sa dekolteom, mi nisu jasne - to mi nije elegantno, pogotovo ne u izvođenju sa štiklicama.
(izvini, vazdušasta, uopšte mi nije cilj da miniram svaki tvoj post, nego postavljaš inspirativne fotke)
...
...nikada necu zaboraviti kada je Monica Bellucci obukla belu kosulju i dugacku suknju na Kanskom festivalu a urednica Vogua pisala "to je evropski smek, to je Kan"...

...jaoj kako si slatka...nema sta izvini, ja sam postavila ove slicice jer su one sada aktuelne...licno ne bih obukla ama nijednu od ovih haljina, moj izbor su one fotke Dzenifer Aniston...
...sada...meni licno ove kratke haljine nisu lepe medjutim uzimam u obzir povod...vidite ovo je Grammy a ne Oscar ili Cannes...znaci svaka manifestacija ima svoj sarm i zahteva odgovarajucu garderobu. Upravo iz tog razloga nisam postavila Beyonce jer je njena haljina prigodna i za noc Oscara ili za Kanski festival...znaci licno mi Fergie nije nista posebno ali kako preferiram odevanje spram situacije ona nikako nije pogresila...nije cak ni Dzenifer Hadson iako je obukla kratku suknju...Grammy je noc rokera, muzicara uopste i inovacija pa zasto da ne, sve je dozvoljeno, jadni mi ukoliko bi muzicke zvezde nastavile da nose jednostavne haljine, koliko god volela minimalizam i clean team nadam se da ce biti jos hrabrijih izdanja u buducnosti..
...tu je Beyonce omasila...znate kada djeci promase temu...nikada necu zaboraviti kada je Monica Bellucci obukla belu kosulju i dugacku suknju na Kanskom festivalu a urednica Vogua pisala "to je evropski smek, to je Kan"...znaci noc Grammy-a je noc za rok i pop, ne za klasiku...to je na pravi nacin pokazala Lady Gaga...bravo za nju...mirise na novo, nesto kao kada je Alexandar MCqueen prosio haljinu crvima...ili stavio u lim Dzeri Hol...Hanu Montanu volim i ne mogu da je komentarisem...mlada je i slatka...
...samo nastavi Muvalo, da nam zivi tema i da pricamo bez uvijanja![]()
Ako mislimo na istu, zove se Sandra Perovic...
fascinantna je.

Sandra Perovic-izoperisana straaaasno! Jeste lepo obucena i to sve, ali preterano mnogo botoska. Od svih nasih voditeljki, mislim da je po kolicini botoksa samo Biljana za vas prevazilazi.
A sad malo glitera! Evo kako se iznose sljokice:
![]()
(devojka iz Nouvelle Vague btw. Te Francuskinje me svojim stilom razduseve svaki put.

...nisam fan Sandrinog izgleda, ne znam ni da li se operisala ili nije (bas me briga iako jeste) ali zahvalna sam joj zato sto nas nikada nigde nije obrukala, dobila je sama svaki intervju, nikada postavljala mikrofon nije, govori mislim dva jezika tecno, postuju je i ja licno uzivam u njenim reportazama...usne, botoks nisu predmet mog interesovanja...pored svih profesionalnih kvaliteta zena nikada gola nije, uvek ima pristojnu garderobu i miran nastup...svako postovanje...
Gospodjice moja draga, pokazala si haljinu u kojoj bih se udala...prelepo
Problem je u tome sto PRETERUJE! Tacnije vec je preterala toliko da to bode oci.Pa u čemu je problem, zašto je botoks problematičan ako se žena sa njime
oseća sigurnije i ženstvenije a štikle kojima krcamo cipelarnike da bi ih
jedared obukli nisu?
Nije mi tu jasna poanta.
Sandra Perović je inelektualna gromada puna znanja, a ako je botoks jedina
stvar koja je diskvalifikuje kao uspešnu ženu sa stilom onda ja ne znam
gde smo stigli sa kriterijima

Problem je u tome sto PRETERUJE! Tacnije vec je preterala toliko da to bode oci.
Nemam ja nista protiv operacija, ali ona izgleda sa ovim ustima i kapcima totalno neprirodno.
Sto se tice njenog obrazovanja kao i sto se tice njenih poslovnih uspeha, nisam bas nista rekla. Uostalom, na ovoj temi se komentarise fizicki izgled. Ako smemo da ispljujemo Nikol Kidman ili Madonu zbog previse botoksa, valjda smemo i nase verzije. Nema tu nista lose...![]()
Problem je u tome sto PRETERUJE! Tacnije vec je preterala toliko da to bode oci.
Nemam ja nista protiv operacija, ali ona izgleda sa ovim ustima i kapcima totalno neprirodno.
Sto se tice njenog obrazovanja kao i sto se tice njenih poslovnih uspeha, nisam bas nista rekla. Uostalom, na ovoj temi se komentarise fizicki izgled. Ako smemo da ispljujemo Nikol Kidman ili Madonu zbog previse botoksa, valjda smemo i nase verzije. Nema tu nista lose...![]()