- Poruka
- 131.712
da se ne lazemo..odredjeno je 800px po duzoj strani..svejedno da li je horizontala ili vertkala.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Hvala!...![]()
i sada su...farmerke su uvek hit...![]()
...добре су ми обе комбинације, свакодневне..црне сандале, уффффф, купила бих их из овог момента![]()
![]()
![]()
izvinjavam se što su ovako velike fotke, zato i stavih spojlere...ne mogu da nađem manje...![]()
...добре су ми обе комбинације, свакодневне..црне сандале, уффффф, купила бих их из овог момента![]()
rekoh da stavim malo svakodnevnih kombinacija...nešto što se realno može videti i međ nama običnim smrtnicima...![]()

Super.susie, ovo bih ja nosila leti, za neki izlazak...
i još malo varijacije na temu...
![]()

оу јес...вери гудsusie, ovo bih ja nosila leti, za neki izlazak...
i još malo varijacije na temu...
![]()
Nema problema, nego pocepane farmerice su bile hit tokom 80-tih, ja sam ih imala
bar deset komada, tada smo ih ručno cepali na sve moguće načine i na svim
dostupnim mestima od guze pa do gležnjeva

Lako ti je sada komentarisati kada sam ti ja rekao![]()

Pocijepane farmerke su hit u svijetu posljednje dvije godine![]()

Ajao moje izbledela, iscepane, s plitkim strukom - ma savrsenstvo!!!Kupila ih pre neke 4 godine, nosila ih bas bas vise od 2 godine...znaci obozavala ih!I tako od pre nekih godinu dana ne mogu vise da ih zakopcam![]()
Pa dobro... baci se na dijetu pa ces moci.
Malo fizickih aktivnosti bi bilo od koristi.
A te sa plitnim strukom znaju da izgledaju jako seksi. Mislim da je ona pjevacica Ciara imala slicne tvojima tamo negdje prosle godine.

E još da se prikaže u Šta nosim danas, pa da ti sve bude potaman![]()
Ima vremena i za to... vjerujem da nema foto aparat. Kada nabavi onda ce i postaviti fotku.
Nego spomenula je da su joj farmerke uske pa ne moze uskociti u njih.
Hm... ova moja i ako u nekim godinama za respekt upada u svoje farmerke ia djevojackih dana, bez ikakvog problema. Ona opali dijetu, redovne fizicke aktivnosti i redovan seks su vazan faktor zadrzavanja vitke linije. Kada vidim ove danasnje djevojke i pogledam ovu moju... ova moja je avion za njih... naravno cast izuzecima.
Ta opsednutost dijetama i kojekakvim iznurivanjem organizma
postao je fetiš, mazohizam.
Ja takvo ponašanje prema sebi ni malo ne odobravam
Ne... nisi dobro razumjela.
Ako se djevojka/zena ugoji i ako sebi tada ne izgleda dovoljno dobro zasto da ne udari po dijeti?! To nebih nazvao iznurivanjem organizma.
Molim te pogledaj te djevojke po ulicama... ima ih koje izgledaju manekenski ali ima i ooooogroman broj onih koje su u kukovima sire nego u ramenima. Ja to nisam primjecivao prije 30 godina ali posljednjih 10-ak godina se dea primjetiti. Pogotovu kad obuku te farmerke ili helanke. Mislim... sve ode u guzu.
E zato malo vise fizickih aktivnosti, umjerenih dijeta i naravno seksa u neogranicenim kolicinama. Ovaj seks - ne bez razloga. Njime se hrani i dusa i tijelo. Ako smo zadovoljni i dusom i tijelom onda nam je potrebno manje unosenja raznorazne klasicne hrane u organizam.