Modni žiri

Kate Moss
Kate%20Moss%20and%20Marc%20Jacobs%20at%20the%202009%20MET%20Costume%20Institute%20Gala_thumb%5B4%5D.jpg

:klap: i jedna je Kejt...po stavu, po stilu, po svemu...jedino mi se ne dopada ovo cudo na glavi...inace haljina joj pristaje savrseno, ima stav koji ide uz nju. Haljinica je kratka i uzana sa golim ledjima a Kejt u njoj ne izgleda ni najmanje vulgarno...naprotiv...:heart:

e sad, obe ove haljine su mi oooodlicne, osim sto selma svoju ume da nosi, i izgleda mocno, a gvinet svoju ne ume, pa izgleda..onako..a fali joj i frizura i neki komad nakita..a i boja je mozda pogresna za njenu boju tena
al' haljine su mi, u svakom slucaju, hit!

:zcepanje: taman sam pomislila da su meni sve holivudske glumice slatke ugledala sam ovu Selminu fotografiju. Ova zena je zivi primer disproporcije za moj racun, ima bas krupnu glavu spram veoma niskog tela, grudi su cas ogromne kao baloni cas ih ne vidim uopste...nikako mi se ne dopada...

Gvinet mi se uvek svidjala, haljina je preslatka i ona izgleda jako nezno i umiljato u njoj. Meni se cak i frizura dopada, volim kada kosa izgleda ravno i sjajno, jedino bih mozda stavila primedbu na platforme, cini mi se da uz ovako neznu haljinu ne idu ovakve cipele, ali ipak:heart:

Uma Turman mi je odlicna na ovoj slici u plavoj haljini. Stvarno odlicna! Umerena, svedena, originalna, divan mantil, moderna silueta, sve uklopljeno savrseno, dokaz da nije poenta da nesto sljasti da bi bilo lepo.

Gvinet preko dana mi je skroz obicna, nije mi nista zanimljivo, a ova kajsija haljina joj je lepa, s tim sto se slazem sa komentarom da ne idu ovakve platforme na nju. Haljina od Selme Hajek mi izgleda kao da je onaj deo sto joj ide preko grudi lose usiven na ostatak haljine, zguzvan je kao da ima neku gresku. A Dzuli Endrjus mi se čini kao da joj je izbledela haljina u odnosu na blejzer. Mada, moguce da je to od blica posto je blejzer garant plisani. Inace, svidja mi se blejzer, vuce na Rusiju pa je valjda fancy...

al je gvineta popularna ovdi :zper:

vec rekoh kako ne volim da je vidim u haljini i fakat je tako.. ne zna da iznese haljinu, ne znam zasto. eto sam taj njen stav dok stoji u dopicnjaku, pa vidite joj noge?? uzas. ona je jako lepo gradjena ali ne zna da iznese haljinu. slatka mi je na slici br 2, zaista slatka, jer joj crno lepo stoji i frizura je skroz super. ali cemu ovaj sako??? :roll:

Gvinet Paltrou, na slikama koje je postavila ugadnubaburastem - fora sa pantalonicama je odlična:) Kaputić presečen na struku je isto dobar. Na drugoj slici kaput je fantazija, ali su mi njene noge nekako čudne, verovatno zbog helanki i ogromnih tankih štikli. Na trećoj slici detalji za 10-ku, velika siva marama, nakit, ogromna torba, naočare:clap:
Gvinet Paltrou u haljini boje breskve mi se sviđa, nežna, ženstvena.
Gvinet Paltrou, na slikama koje je postavila baby jane - prva kombinacija je neinventivna, obična šljašteća haljina, a frizura u obliku punđe kao kod viktorijanskih dama:mrgreen. Druga kombinacija je definitivno seksi, sako odličan, haljina zanimljiva. Na trećoj slici se čudim šta se dešava sa njom:lol: Ne shvatam ovu geometrijsku, crni milje haljinu, sako bzvz:manikir:

Džuli Endrjuz, fino, prikladno njenim godinama, etno sako kao fora.
Selma Hajek mi se isto sviđa, super crveni broš da privuče pažnju i razbije monotoniju.

Back