Modni žiri

Women+s+World+Awards+Arrivals+Ehe_OkNA7ybl.jpg
Women+s+World+Awards+Arrivals+rPEaHPwSnp0l.jpg
Women+s+World+Awards+Arrivals+sjcUYj4ORbml.jpg

...Elle McPherson...

Women+s+World+Awards+Arrivals+Ehe_OkNA7ybl.jpg
Women+s+World+Awards+Arrivals+rPEaHPwSnp0l.jpg
Women+s+World+Awards+Arrivals+sjcUYj4ORbml.jpg

...Elle McPherson...

Sjajno! Ovu zenu je nemoguce videti u losem izdanju i u fizickom i u modnom smislu. Lepa haljina, odlicni zlatni detalji uklopljeni uz zlatnu kosu i zlatkastu put. Pametno je odlucila sto nije pramazala nokte na rukama vec se odlucila samo za naglasena stopala jer su vec sandale zlatne, jedino ja ne bih stavila ovakve zelene mindjuse vec bih se odlucila za neke tanke i izduzene zlatne, mada to je sitnica, u svakom slucaju cista desetka i za stil i za osmeh....:klap::heart:

zena bez sisa ko balkan bez bosne,a pola ovih zena nema sisu ni u najavi :sad2: ne znam ko je ova desno,al ima mocna prsa ko muskarac koji je forsirao vezbe za torzo i ocajno joj stoji haljina.

Samo da kazem da je fotografija koju je hostovala Manja Atina - nova, ali...

fotografija je korigovana odnosno doradjivana. Grudi Kate Hudson koja stoji na desnoj strani fotografije u originalu su vidljive.
Pogledajte malo bolje.

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se Uma .
TJ ona je super al mi je ovaj stajling bzvz.
Kaput ima to nesto na ramenima sto mi se ne svidja .
Haljina mi nije ni jasna , a cipele su mi grozne kao i to sto se nazire od tasnice.

Nekako kao da je obukla sve sto je zadnje kupila da se vidi , bez da je razmisljala kako to izgleda ...

Fotografije Ume Thurman su uradjene 12. oktobra 2009. godine kada je dolazila na show onoga Davida Lettermana.
Nesto kasnije (iste veceri) je obukla cizme koje ne nose ni u Prigrevici ili Maloj Krsni a ni u Mojkovcu.

Inace, zena ima meni jako dopadljivu facu i tijelo.
Steta... katastrofalan stajling.

Poslednja izmena:
uma_thurman_5368999.jpg

...Meni se cizme i kaput dopadaju, kao i ansambl na prethodnim fotografijama - odlican kolorit i haute couture chic u kroju kaputa, formi cipela, tasne i haljine prilagodjene zaobljenom stomaku koji odlicno reprodukuju retro temu cetrdesetih godina proslog veka...;)...

Poslednja izmena:
Elle McPherson - nepogrešiv stajling, predivna haljina, sjajno joj stoji, detalji, čista 10-ka.
Uma Thurman mi se sviđa u ovim zanimljivim plavkastim tonovima haljine i kaputa, sandale su crne i malo čudne, a torbica vuče na zeleno. Čizme ne idu na ovu elegantnu kombinaciju, za sportsku bi nekako prošle, ali po ciči zimi.
Madona je ok, igra se seksipilom, mada je ovakva kombinacija viđena sto puta.
Nikol Kidman i Kate Hadson - očajne!

Ova haljina Kate Moss je bezveze, ali bi jos i mogla da prodje da na glavi nema ovo cudo, i da cipele nisu takodje sljastece zlatne (ili bronzane, sta vec) boje, nego crne

Back