Modni žiri

Rijana :lol: :lol:

Rihanna+ET+1.jpg

Rihanna+ET+4.jpg

Rihanna+ET+5.jpg

Rihanna+ET+2.jpg

I najveći užas sledi odnazad
Rihanna+ET+3.jpg

Jedino prihvatljivo za moj ukus su cipele

Zanimljiv kaput, savršen šeširić i frizura (slika 2), mnogo sive (3), modni predlog za Rijanu (4)
The-Long-of-It-01.jpg
Moschino-coat.jpg
monotone-pieces.jpg
A-showgoer.jpg

Uh ovo su sve neke monotone kombinacije da nije ove zute jakne... Na prvoj mi kaput lici na jorgan, sve je tmurno i umorno, faca, frizura i previse crne. Na Drugoj mi je sesiric ok i baletankice su simpaticne. Treca...mozda suknja i bluza ok, sve ostalo da se menja.
Cetvrta, sto za Rijanu, pa imam i ja dusu :) salim se, inspiracija za tu kombinaciju prosjaci i Gestapo odnosno Lejdi Gaga pod sedativima.

Smor od blogerke, kombinacija - gore zima,dole leto
http://4.***************/-GhU-L1wLNOw/Ts46imm2rmI/AAAAAAAAAxk/_xEKAcycR7w/s1600/1.jpg

I jos jedna sa istog bloga, kombinacija- volim zivotinje. Ova ruka je visak ali eto...
http://2.***************/-Kq4uSW881Jg/Tso6HuhopZI/AAAAAAAAAuU/I5-K22czed4/s1600/2.jpg

Poslednja izmena:
Smor od blogerke, kombinacija - gore zima,dole leto
http://4.***************/-GhU-L1wLNOw/Ts46imm2rmI/AAAAAAAAAxk/_xEKAcycR7w/s1600/1.jpg

I jos jedna sa istog bloga, kombinacija- volim zivotinje. Ova ruka je visak ali eto...
http://2.***************/-Kq4uSW881Jg/Tso6HuhopZI/AAAAAAAAAuU/I5-K22czed4/s1600/2.jpg

Izgleda da je ta blogerska moda neka nova vrsta besmisla i neukusa. Zapravo, poštenije je da kažem da ja to ne razumem, jer, evo, dešava se već nekoliko puta da neko postavi neko bitno ime iz te blogerske sfere, a da se ja zgrozim i zblanem.

Zahvalna bih bila ako mi se objasni poenta. Do tad: šta je, bre, ovo? :eek:

[/SPOILER]
Zahvalna bih bila ako mi se objasni poenta. Do tad: šta je, bre, ovo? :eek:

...Visegodisnje insistiranje na tkzv. 'estetici ruznog' koja je potekla sa londonskih pista i casting-a u kombinaciji sa pokusajem sticanja statusa 'trendsetter', pod kojim se, uglavnom, podrazumeva umece kombinovanja i nosenja za vecinu nezamislivog, od komicnog do grotesknog...Osoba koja uspe da se nametne, najcesce harizmaticnoscu, fotogenicnoscu, licnoscu i, neizostavno, medijskom podrskom, kao neko ko ume da 'nosi sebe' i takve, na drugima nepojmljive, modne kombinacije, ma koliko besmislene i neestetske bile, dobija status 'ikone stila' i njeni se izbori tretiraju kao modni imperativ i sinonim za originalnost i estetsku fleksibilnost...Zapravo, slicno premisi prema kojoj su siromasni 'ludi', dok su bogati 'ekscentricni' - u ovom slucaju, trendsetter-i su 'originalni i ingeniozni', dok bi prosecan smrtnik, u identicnoj kombinaciji bio 'smesan'...(Lady Gaga, Carrie Bradshaw, Daphne Guinness, Kate Moss...)...

elle-macpherson-on-the-today-show-to_3627613.jpg
elle-macpherson-on-the-today-show-to_3627611.jpg
elle-macpherson-on-the-today-show-to_3627615.jpg

...70's by Elle Macpherson...

Poslednja izmena:
Hvala ti puno.
Jasna mi je, čak i zanimljiva Lady Gaga i slični egzibicionisti, oko koji se trude ozbiljni timovi stručnjaka sa ovakvim ili onakvim estetskim percepcijama i jasno određenim ciljevima. Ne smeta mi ni Natali Vud, ni pokojni Mek Kvin (volim ih, štaviše).
Ok mi je kad su se klinci šišali kao Sale Đorđević (iako su one šiškice bile vanredno kretenske) ili podražavaju neku javnu ličnost, ali, zaista ne razumem potrebu da neko sledi estetske pokušaje nekog anonimnog on line piskarala koje se slika po belosvetskim klubovima. Blogging i clubbing ikone (ma šta to značilo) zaista ne shvatam. Tačnije, ne shvatam kako neko tako olako nešto proizvede u afirmativno.

Ova devojka u bordom deluje po malo kantri, interesantno, ali ne spektakularno. Primetila bih je na ulici, verovatno, ali bih se okrenula da se još jednom načudim nad užasom od čitzama.

Hvala ti puno.

Ova devojka u bordom deluje po malo kantri, interesantno, ali ne spektakularno. Primetila bih je na ulici, verovatno, ali bih se okrenula da se još jednom načudim nad užasom od čitzama.

...Nema na cemu, moje licno razmisljanje je u pitanju i bilo bi lepo cuti jos neka...:)...Nisam ljubitelj estetike 70', ali mi se dopada nacin na koji Elle Macpherson nosi trendove i prilagodjava ih vlastitoj licnosti i zivotnom stilu, bez ekstrema u doslednosti, karakteristicnih za tkzv. 'zrtve mode'...Iako primecujem detalje, posmatram osobu u celini, a pre svega nacin na koji nosi izabranu kombinaciju i energiju kojom zraci...Nijedan komad na Elle mi se ne dopada, ali ih ona nosi beskrajno sarmantno, opusteno, lezerno i nepretenciozno - vise nego dovoljno za moje simpatije...Ono sto mi se takodje dopada kod nje jeste dobra energija i utisak da se odlicno oseca u onome sto nosi, uz okolnost da uvek bira modele prakticne, upotrebne vrednosti, nosive i versatilne, koji bi mogli biti deo street style-a i naci se u garderobi svake zene, bez obzira na finansijske mogucnosti, godine i zivotni stil...

Mila Kunis

Sve mi se dopada osim torbe.

Po meni je ova kombinacija, izuzev braon (pismo?) tašnice, za čistu desetku!

Mislim da je bolje da sa sobom ponela neku malu, crnu, bez detalja, da se slaže sa ovim kaišem oko struka.

Inače su kaput, haljina i cipele sjajni!

Volim kad je haljina jednobojna, a opet dezenirana.

Ovako vidim sebe za dve, tri godine.

Ova slika mi je uzor za oblačenje i stil.

tumblr_m0a4w7zwNs1qcpno5o1_500_large.jpg

Bako, što se tiče ovih slika koje si ti postavila, boja trule višnje lepo stoji ženi, ali ovo krzno mi bode oči i ne dopada mi se uopšte.

...Delim misljenje, iako je ekolosko krzno u pitanju...:)...Nijedan komad na Elle ne bi bio moj izbor, ali mi se dopada nacin na koji ona nosi retro stil 70'...Kombinacija na Mili Kunis je koloritno zanimljiva jer ilustruje ono sto se, misljenja sam, cesto previdja - cela figura je deo koloritne i stilske sheme, ne samo odeca i detalji...Pojas i tasna su odlican pandan nijansama kose...Licno volim da vidim obucu koja prati koloritno boju kose, iako na prvi pogled, ukoliko se posmatra samo odeca, deluje kao nelogican i pogresan izbor...:)

Ova devojčica sa crvenom kapicom je simpatična, mada malo navodi na utisak "svi mi brendovi lepo stoje". Čudno kako sa crvenom kapom može da se postigne utisak neupadljivosti tj. ne bih je primetila.
A na Mii mi se sviđa samo pelerina, s tim što ne vidim lepo kako izgledaju rukavi (čudno mi deluju ovi mekani karneri/brusne u kombinaciji sa ovako oštrim ivicama). Kaiš i torba - jeza, a platforme ne volim, pa i cipele otpadoše.

Da vidimo kako se poznati ovog proleća oblače:

Na prvoj slici od tri slike:

Jessica Alba, Rachel Bilson i Rosie Huntington-Whiteley :)

Celebs.jpg

A na sledeće dve slike dve kreacije sa ovogodišnjeg Fashion weeka koje su mi posebno privukle pažnju:

1. Elie Saab

AW12C-ESaab-083_2161905a.jpg

2. Vivienne Westwood

afpgetviv655_2157417a.jpg

Back