Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Meni je slatka Kayture, jedna od retkih plavusa koje volim da pogledam (vecina ima neku uzasnu zutu boju kose). Jako je mlada, ne znam da li je punoletna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je slatka Kayture, jedna od retkih plavusa koje volim da pogledam (vecina ima neku uzasnu zutu boju kose). Jako je mlada, ne znam da li je punoletna.
Hehehe, jasno od koga je povukla smisao za estetiku!Kenzin dečko je izgleda neki naš
Aleks Subosic

kako to da nikad nismo pretresli Zoranin
meni je devojka fush i cesto jako neuredna, ali da ima kinte i skupih lepih komada , ima
http://zorannah.com/

GDE je taj buvljak uopšte?Sviđam ovu malecku....obuče se ko zmaj za male pare..takve ja volim
*** pantalone ove karirane za 50 dinara na Buvljaku..kako ja nikad ne nađem tako kul stvari na buvljaku...promašen sam slučaj

Nemoj da šalješ SMS. Opis mi je bio sasvim dovoljan!Buvljak ti je negde u pizdincima, momak i ja smo bili jednom da gledamo ploče i knjige i bila sam prilično zgrožena iako sam inače fan buvljaka i kineza. Novosadski Najlon je klasa za zemunski. Još je bila + 35 kad smo išli i sva ona prašina, sve smrdi, sve po zemlji bez ćebadi, sve je uz cestu pa moraš non stop da gledaš da te ne pogaze kola, svi ti trube i znojave dede se lepe o tebe - bilo mi je gadno kjnige da pipam a ne odeću.Možda zato i ne uspevam da nađem ništa dobro..al baš mi je izgledalo jadno
Sad pokušavam da se setim koji smo mi bus hvatali sa Zelenjaka ( pošto smo bili seli na pogrešni prvo)... poslaću njemu sms pa ti javim. I otprilike tim jednim busom ideš ali ne do kraja pa je najbolje da kažeš vozaču da ti javi. I onda samo pratiš masu![]()

Da...kako to da nikad nismo pretresli Zoranin
meni je devojka fush i cesto jako neuredna, ali da ima kinte i skupih lepih komada , ima
http://zorannah.com/

i za fotke i za postove.A onu Zoranu na bih komentarisala, stvarno! Verujem da će slike sa njenog bloga kroz par godina biti super tema za smejanje, kad prođe ovaj trend nakvarcano-neonskog izgleda. Kao npr što se sad smejemo frizurama iz osamdesetih.
jeste dobro ovo, ali mi je kao slikanje za neki trendi časopis, bukvalno su prekopirani trenutni trendovi. Za par godina, kad se trendovi promene, verovatno će nositi nešto sasvim drugo, a ove slike izgledaće staromodno. To ti je uvek tako kada se dosledno držiš trenda...nije Zorana uvek losa, ja imam ambivalentan stav o njoj. Ume da primi kritiku, sto je ok, a i sama kaže da više voli apa drapa stil nego ugladjen, i onda je posmatram kroz prizmu tog stila i ok je
A i ona svoje slike ne fotosopuje nikad, sto se i vidi, dok su ostale blogerke retusirane samo tako.
ovde mi je fenomenalna