ne slazem se sa vama u vezi sa Kenzom Zouiten, mislim da je ne pratite dovoljno dugo da biste razumeli njen stil i njenu osobenost
i ja sam u pocetku bila ravnodusna, mislila sam: oh Gospode kako obicna devojka sa puno mamine i tatine kinte u prosperitetnoj zemlji, ali kad sam izlistala ceo blog, koji je vise lajfstajl nego striktno modni, razumela sam
Kenza moze da obuce u jednoj kombinaciji vojnicku jaknu i starke i mrtvacka glava prstenje, u drugoj glamuroznu vecernju toaletu, i u oba slucaja do izrazaja dolazi ONA
nije neka vrhunska lepotica da se zaledis kad je vidis, ali ima lepo lice, simetricno, negovano, fotogenicno, prilagodljivo. lepu kosu, savrseno izvajano telo. ako se sredjivala skalpelom, pa sta? ko moze - i treba. imala je fazu sa tanjim obrvama i to joj je oduzimalo od upecatljivosti lica, sa ovim obrvama je ona ona, prepoznatljiva, sve je na njenom licu predimenzionirano, i to joj daje car
dopada mi se sto kaci amaterske slike, u ogledalu, niske rezolucije, da vidim nju, njen zivot, sta jede kad ima cheat day, kakva je kad se probudi
nije uglavnom kao da ne moze sebi da priusti profi fotke i fotografisanja za editorijale
dakle, "tres" je njen izbor.
i bez para se ne moze voditi dobar modni blog, jednostavno ne moze, moze se prodavati ulicna moda, eventualno hipsterska sekond hand i nista vise od toga
da ne pricam o sponzorisanju bez koga nema uticajnog i ozbiljnog modnog blogovanja. ni domaceg a kamoli internacionalnog
a kvalitet osobe nema veze sa modnim blogovima, vec iskljucivo pare, pa pogledajmo zoranu jovanovic, zali Boze para a neukusa i strokavosti jedne devojke ...
kvalitetne individue nek pisu blogove o nadnaravnim svetovima i metafizickim sferama, modno blogovanje ostavimo drugima