Modni blogovi

ovo je blog na kojem rade dve devojke, studentkinje novinarstva. trude se da pokažu da za malo novca možete super izgledati. kod njih nećete naći slike sa tašnama i cipelama poznatih brendova koje većina nas ne može da priušti. dokazuju da nisu tatine i mamine devojčice kojima se sve svodi na skupe krpice. pogledajte ih, nemate šta da izgubite ;)
pozdrav! :cao:
http://www.myfashionshead.blogspot.com/

Ovaj LipGloss ima 3 poruke na ovoj temi i u svakoj reklamira svoj blog. Dovoljno je jednom ostaviti link, pa neka gleda ko želi. Nema potrebe za forsiranjem, tako samo možete odbiti potencijalne posetioce.
Ovo kažem iz najboljih namera.

Od domaćih blogova mi se sviđa Branislava, blog je Divine world of fashion. Zaista zgodna devojka, ima prelepe fotografije.

Pratim Zoranu od početka, zato što šeta po stilovima, i sama sam u takvoj fazi.
Nekad mi je savršena, nekad sva odeća nosi nju.
Ono što mi uvek zasmeta je pretaman puder i način šminkanja ( a ima love da dovede to do savršenstva, samo što prati trend koji joj nikako ne stoji)
Za ovih godinu i nešto ipak nemam poseban utisak.

Meni je ta Zorana tipičan primer da novac i stil ne idu uvek zajedno. Bilo mi je dovoljno da vidim jednu njenu fotografiju, na kojoj je prekvarcovana i sa sprženom veštački plavom kosom da dalje i ne gledam.

Našla sam jedan zanimljiv domaći blog, Confessions of a psychocat, preslatko devojče. (http://www.confessionsofthepsychocat.blogspot.com/) Dopada mi se kad imam da pročitam i nešto korisno, a ona to lepo radi i pismena je :)

Sviđam ovu malecku....obuče se ko zmaj za male pare..takve ja volim:lol:

*** pantalone ove karirane za 50 dinara na Buvljaku..kako ja nikad ne nađem tako kul stvari na buvljaku...promašen sam slučaj
GDE je taj buvljak uopšte?

BTW, Psychocat su već preporučivali ovde i ja sam se skroz navukla na nju. Devojka ima opasan dar da ni iz čega napravi fenomenalnu stvar.
Čak se i rimuje, hehe...

A onu Zoranu na bih komentarisala, stvarno! Verujem da će slike sa njenog bloga kroz par godina biti super tema za smejanje, kad prođe ovaj trend nakvarcano-neonskog izgleda. Kao npr što se sad smejemo frizurama iz osamdesetih.

Buvljak ti je negde u pizdincima, momak i ja smo bili jednom da gledamo ploče i knjige i bila sam prilično zgrožena iako sam inače fan buvljaka i kineza. Novosadski Najlon je klasa za zemunski. Još je bila + 35 kad smo išli i sva ona prašina, sve smrdi, sve po zemlji bez ćebadi, sve je uz cestu pa moraš non stop da gledaš da te ne pogaze kola, svi ti trube i znojave dede se lepe o tebe - bilo mi je gadno kjnige da pipam a ne odeću.Možda zato i ne uspevam da nađem ništa dobro..al baš mi je izgledalo jadno :(
Sad pokušavam da se setim koji smo mi bus hvatali sa Zelenjaka ( pošto smo bili seli na pogrešni prvo)... poslaću njemu sms pa ti javim. I otprilike tim jednim busom ideš ali ne do kraja pa je najbolje da kažeš vozaču da ti javi. I onda samo pratiš masu:lol:

Buvljak ti je negde u pizdincima, momak i ja smo bili jednom da gledamo ploče i knjige i bila sam prilično zgrožena iako sam inače fan buvljaka i kineza. Novosadski Najlon je klasa za zemunski. Još je bila + 35 kad smo išli i sva ona prašina, sve smrdi, sve po zemlji bez ćebadi, sve je uz cestu pa moraš non stop da gledaš da te ne pogaze kola, svi ti trube i znojave dede se lepe o tebe - bilo mi je gadno kjnige da pipam a ne odeću.Možda zato i ne uspevam da nađem ništa dobro..al baš mi je izgledalo jadno :(
Sad pokušavam da se setim koji smo mi bus hvatali sa Zelenjaka ( pošto smo bili seli na pogrešni prvo)... poslaću njemu sms pa ti javim. I otprilike tim jednim busom ideš ali ne do kraja pa je najbolje da kažeš vozaču da ti javi. I onda samo pratiš masu:lol:
Nemoj da šalješ SMS. Opis mi je bio sasvim dovoljan!

BTW, bila sam na Najlonu jednom, službeno, instalirali baznu stanicu. Jedva sam se probila kroz onu gužvu, ne smem da garantujem da neko ciganče nije ostalo pregaženo.
:(

Sve u svemu, dalje od Second handova na kraju Bulevara ne verujem da bih stvarno išla kad je eksperimentisanje tog tipa u pitanju.

:lol:
Jaooo ja imam jedno ružno iskustvo i u Sekndhendu al to neću da ti pričam da ti ne ogadim, trololo. Kakve su ljudi svinje.
Ali da mislim i ja da nisam tip za buvljake...makar propuštala i genijalnu jeftinu odeću:/

psycho cat je genijalka
opet gledam postove, koliko njena pojava pleni to je nenormalno, ovo retko ko može da iznese tako dobro

ja Najlon obožavam, nigde više odeće na jednom mestu a manje smaranja od strane radnica
sloboda rovarenja:mrgreen:

Zorana mi se ne dopada uglavnom.. Pogledam blog kada ga neko pomene.. Ume ponekad da ubode dobar komad, ali kada ga ukombinuje... rezultat mi se obicno ne dopadne.

Brana me, nasuprot, konstantno odusevljava.. Skoro svaka komba mi se dopadne.. Jedno veliko :bravo: i za fotke i za postove.

A onu Zoranu na bih komentarisala, stvarno! Verujem da će slike sa njenog bloga kroz par godina biti super tema za smejanje, kad prođe ovaj trend nakvarcano-neonskog izgleda. Kao npr što se sad smejemo frizurama iz osamdesetih.

nije Zorana uvek losa, ja imam ambivalentan stav o njoj. Ume da primi kritiku, sto je ok, a i sama kaže da više voli apa drapa stil nego ugladjen, i onda je posmatram kroz prizmu tog stila i ok je
A i ona svoje slike ne fotosopuje nikad, sto se i vidi, dok su ostale blogerke retusirane samo tako.

ovde mi je fenomenalna

7568651606_39423ba7ef_z.jpg

7426782054_440ceb6d92_z.jpg

7536255088_ff8fe53f97_b.jpg

7460336988_e79e77a16b_b.jpg

nije Zorana uvek losa, ja imam ambivalentan stav o njoj. Ume da primi kritiku, sto je ok, a i sama kaže da više voli apa drapa stil nego ugladjen, i onda je posmatram kroz prizmu tog stila i ok je
A i ona svoje slike ne fotosopuje nikad, sto se i vidi, dok su ostale blogerke retusirane samo tako.

ovde mi je fenomenalna
jeste dobro ovo, ali mi je kao slikanje za neki trendi časopis, bukvalno su prekopirani trenutni trendovi. Za par godina, kad se trendovi promene, verovatno će nositi nešto sasvim drugo, a ove slike izgledaće staromodno. To ti je uvek tako kada se dosledno držiš trenda...

Po mom mišljenju, blogovi treba da budu odraz nekog ličnog stila, a za predstavljanje trendova postoje modni portali. Mada, sve zavisi i šta ko od čitalaca traži i očekuje od modnog bloga, ima svega po svačijem ukusu...

Back