MODERATORI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa što onda pišeš na nama Srbima NERAZUMLJIVOM jezikom ? Jaka Srpkinja koja NE ZNA ili NEĆE da koristi naš jezik.

Možeš onda pisati i na norveškom, nama je svejedno.....ni jedno ni drugo NE RAZUMEMO !

Uostalom, po pravilniku foruma, ZABRANJENO JE pisati stranim jezicima, osim engleskog.

:rotf::rotf::rotf::rotf: kako si uspeo da mi repliciraš ako me ne razumeš, imaš tumača za moj jezik :rotf::rotf::rotf::rotf:

• Podržavam
Reactions: 27E
pozdravljam pokrenutu temu

morao je neko da kaze da nam je juce bilo tesko, nhd slavi svoje vojnike i ratne zlocince, stvara mit ni od cega, stvara eu mit o genodcidu nad srbima, to je danas dozvoljeno, a nasi dragi i zivi i stradali koji su se borili u odbrani od euusa napada na srbe, nasi moraju da se kriju usred srbije, nije politicki korektno

pa kad onda i na forumu krene `dijalog` sa sipatarima, smuci mi se zivot. pa siptarski teroristi su dobrovoljno prekinuli dijalog sa srbima i srpskom drzavom.

sto se tice dijaloga sa bilo kojim srpskim neprijateljem, i zapadnim i domacim - moze se nastaviti samo tamo gde se stalo, 1990.

Slazem se s tobom sto prije to bolje da nastavimo tamo gdje je stalo 1995:ok:

Zar nismo apsorvirali to da su Srbi došli na Balan i da niko nema korene u Srbiji?!
Moжеш разне теорије да развијаш, а пракса је нешто сасвим друго.
Прво ниси ми одговорила зашто је кварно и опасно да Србијом управља човек који познаје културу, историју, религију и социјалну проблематику и чији су корени из Србије ?

Vasa je samo sreca bila sto je Srbija imala retardirano rukovodstvo na celu sa SM.... da je bilo pametnog coveka i da lepo pusti one tenkove koji su krenuli auto putem, a ne da ih opoziva.... i poravnati bagru sve do granice sa slovenijom... to je jedina vasa sreca... i to bi bila legitimna akcija...

ovo nemislis ozbiljno...ili...?
mislim lijepo od tebe kao lojalan gradanin srbije da se identificiras sa velikosrpsko idejom koja je dovela do rata, ali malo realnosti ti nebi skodilo...

Moжеш разне теорије да развијаш, а пракса је нешто сасвим друго.
Прво ниси ми одговорила зашто је кварно и опасно да Србијом управља човек који познаје културу, историју, религију и социјалну проблематику и чији су корени из Србије ?

Nema tu teorije to je gola činjenicaSrbi su došli na Balkan zajedno sa ostalim Slavenima pa sa ozbzirom na navedeno starosedelaca u Srbiji nema niti iko ima korene u Srbiji sem nekih autohtonih biljnih i životinjskih vrsta

šta si se ti uvatio moderatora:zper::zper::zper:, da nemaž možda neke skrivene moderatorske pretenzije. :sad2::sad2::sad2:. jadni mi kad bi nas takvi moderisali:zcepanje:

Niti imam vremena, niti imam volje za tako nesto.... a vas treba pocistiti sa foruma... narocito klosare koji dodju da bi provocirali.... ako ne mozete da vodite normalnu konverzaciju treba vas ukloniti, narocito sa tema koje se ticu ratova u ex YU... problem je u tome sto kada covek pokaze malo dobre volje, pusti da kazete svoje misljenje o nekoj temi vi to iskoristite za provokaciju....

Zato trazim moderatora.... da vas malo uvede u red....

Nema tu teorije to je gola činjenicaSrbi su došli na Balkan zajedno sa ostalim Slavenima pa sa ozbzirom na navedeno starosedelaca u Srbiji nema niti iko ima korene u Srbiji sem nekih autohtonih biljnih i životinjskih vrsta
Oдговори ми на питање зашто је опасно да Србију води човек чији су корени из Србије ?

ovo nemislis ozbiljno...ili...?
mislim lijepo od tebe kao lojalan gradanin srbije da se identificiras sa velikosrpsko idejom koja je dovela do rata, ali malo realnosti ti nebi skodilo...

Nisam gradjanin Srbije... nemam drzavljanstvo... taj blago je reci animozitet, ma mrznja potice od toga sto se deo moje familije sklonio iz Nemacke u Zagreb 1936 godine.... a 3 meseca po proglasenju NDH su zavrsili kao psi.... bez groba i bez bilo kakvog obelezja...

Oдговори ми на питање зашто је опасно да Србију води човек чији су корени из Србије ?

Srbiju će voditi najpre onaj koji ima srpsko državljanstvo a potom i da bude izabran. Samim time što ima srpsko državljanstvo kvalifikovan je za izbor prema tome, nema gledanja u zube jer se to zove kako, kako? Diskriminacija. Vraćaš Srbiju u 19 vek, zato je to opasno.
P.SSrpski koren ima svaki Srbin inače ne bi bio Srbin.

Nisam gradjanin Srbije... nemam drzavljanstvo... taj blago je reci animozitet, ma mrznja potice od toga sto se deo moje familije sklonio iz Nemacke u Zagreb 1936 godine.... a 3 meseca po proglasenju NDH su zavrsili kao psi.... bez groba i bez bilo kakvog obelezja...

Pa ti sad svi Hrvati krivi? :evil:

Što nisu pobjegli u Ameriku ili nekamo kamo su već Židovi bježali pred nacizmom?
A ne u Jugoslaviju, čiji je knez Pavle stalno šurovao sa Hitlerom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back