MODERATORI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gradjanin Srbije... nemam drzavljanstvo... taj blago je reci animozitet, ma mrznja potice od toga sto se deo moje familije sklonio iz Nemacke u Zagreb 1936 godine.... a 3 meseca po proglasenju NDH su zavrsili kao psi.... bez groba i bez bilo kakvog obelezja...

a sigurno ti je deo familije bio i u pristini i u....
 
Srbiju će voditi najpre onaj koji ima srpsko državljanstvo a potom i da bude izabran. Samim time što ima srpsko državljanstvo kvalifikovan je za izbor prema tome, nema gledanja u zube jer se to zove kako, kako? Diskriminacija. Vraćaš Srbiju u 19 vek, zato je to opasno.
P.SSrpski koren ima svaki Srbin inače ne bi bio Srbin.
Није то дискриминација .
Ево довели да гувернер буде човек који је добио држављанство пре довођења на тај положај.
Да ли је закон о држављанству испоштован и ако није ко треба да одговара ?

Зашто су затворене српске банке а потраживања тих банака према повериоцима отписана ?
 
Ima li ko ove da banuje ovu ndh-azijsku bagru koja slavi ubijanje " u vojno redarstvenoj" akciji????

Koji je vas posao ovde?

Moderatori nisu 24/7 na forumu, a još je i vreme godišnjih odmora. Imajte strpljenja kad prijavite neku poruku ili temu. Ako na toj temi krenete da odgovarate onome koga prijavljujete, onda moderator i kad dođe ima opciju da kazni nijednog ili oba, pa se uglavnom odluči za samo brisanje ili zatvaranje. I zato pomislite da se dešava ne znam ni ja šta.
I za opomenu ili banovanje je potreban razlog, a ne puka razlika od srpskog mišljenja.
Ti postovi koje prijavljujete su u nekom procentu stvarno zlonamerni, drski, bezobrazni, šovinistički, nekulturni, ali ipak takve iste stvari rade i oni (ne svi naravno) koji prijavljuju. I zato stavljaju moderatore u neprijatan položaj.

I još jedan način na koji odmažete je što pored stvarno neprimerenih poruka prijavljujete apsolutne nebuloze, a često par vas klikće samo zato što trza penu na autora, a ne na sam tekst u poruci. Pa imali smo primere kliktanja na trougilić za najbanalnije i najnormalije i najmirnije komentare! Ali došlo je od "suparnika" i refleks je valjda odradio svoje, kao kod pitbula. I zbog tog ogromnog broja kuknjave i prijava moderatorima opadne koncentracija, kriterijum, a i greška se potkrade.
Samo da znate koliko preterujete - nekoliko korisnika ima već oko 500 poruka koje su prijavili, pojedinačno! Naravno, nije reč samo o Politici, ali ima i političara tu.
Pa imajte milosti, šta vam je?
 
Ima li ko ove da banuje ovu ndh-azijsku bagru koja slavi ubijanje " u vojno redarstvenoj" akciji????

Koji je vas posao ovde?

Nekako mi je promakla ova tema i nema potrebe objašnjavati zašto je zatvaramo. Mislim da nije potrebno ponovo davati uputstva o tome kako se prijavljuju problematični postovi, što znači da nema potrebe otvarati ovakve teme.

Razumem da vas provocira samo prisustvo forumaša iz Hrvatske na temama na kojima se govori o "Oluji", a koji, neki više, neki manje uspešno, pokušavaju da odbrane svoje stavove, ali isto tako i vi morate da razumete da ne možete nikome zabraniti da učestvuje u radu Foruma i da sigurno niko neće biti kažnjen ukoliko se pridržava Pravilnika o radu foruma.

Mnogi hrvatski forumaši su kažnjeni, neki crvenim kartonima, neki kraćim, dužim, neki čak trajnim banom (to možete videti u lepljivoj "Obaveštenja") i nikome nije dozvoljeno da provocira i vredja, ali, isti kriterijumi važe i za sve ostale forumaše. Bez obzira na naša osećanja u vezi sa Olujom, još jednom vas molim da pokušate da raspravljate argumentovano i da ne dozvolite da vas provokacije dovedu u situaciju da budete kažnjeni.

Najjednostavnije je prijaviti sporni post regularnim putem i neko od moderatora će sigurno reagovati na provokaciju ili uvredu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top