MODERATORI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je falšna teza, kvarna i jako opasna. Podrivaš naciom iznutra.
Nema razlike između Srbina rođenog u Surdulici, M.M.Lugu ili Ljubljani.
А зашто је кварна и јако опасна ?
Хоћу да моју земљу води једном човек чији су корени из Србије који познаје проблематику Србије .

nazalost tocno...i ja nepoznajem nijednog Hrvata koji to negira...dapace, svi zahtjevaju kaznjavanje pocinioca (sto se velikim dijelom vec i desilo)
ali to nema veze sa neophodnscu akcije Oluja, njenim legitimitetom i legalnoscu..
"ljuti krajisnici" nisu htjeli da razumiju ni jedan jezik, osim onoga sile, kojom su nekoliko godina terorizirali skoro pola Hrvatske

Potpuno točno! :rtfm:

nazalost tocno...i ja nepoznajem nijednog Hrvata koji to negira...dapace, svi zahtjevaju kaznjavanje pocinioca (sto se velikim dijelom vec i desilo)
ali to nema veze sa neophodnscu akcije Oluja, njenim legitimitetom i legalnoscu..
"ljuti krajisnici" nisu htjeli da razumiju ni jedan jezik, osim onoga sile, kojom su nekoliko godina terorizirali skoro pola Hrvatske

Vasa je samo sreca bila sto je Srbija imala retardirano rukovodstvo na celu sa SM.... da je bilo pametnog coveka i da lepo pusti one tenkove koji su krenuli auto putem, a ne da ih opoziva.... i poravnati bagru sve do granice sa slovenijom... to je jedina vasa sreca... i to bi bila legitimna akcija...

Pa krivica se ne može prebijati kao dugovi između preduzeća, šta je tebi bre?

Pa ko ih prebija, devojko...ženo...Činjenice: Hrvatska vojska je izvršila etničko čišćenje i počinila brojna ubistva tokom tih operacija...Nalog je dala Hr vlast na čelu sa Tuđmanom uz mig zapadnih zemalja...Prihvatanjem plana Z4 koji su srpski političari odbacili to je moglo biti izbegnuto....naravno, ko je kao i uvek, žrtvovan...običan narod....da se ja pitam, spomenici i ti dani žalosti bi se obeležavali kao dani kada je narod izdan od svojih vođa i prepušten na milost i nemilost razularenoj bandi koja se izdaje za HR oslobodilačku vojsku

Vasa je samo sreca bila sto je Srbija imala retardirano rukovodstvo na celu sa SM.... da je bilo pametnog coveka i da lepo pusti one tenkove koji su krenuli auto putem, a ne da ih opoziva.... i poravnati bagru sve do granice sa slovenijom... to je jedina vasa sreca... i to bi bila legitimna akcija...

:rotf::rotf::rotf: je je Sloba je bio retardiran a ovi su sada blago retardirani, razlika je drastična po tom pitanju:rotf::rotf::rotf:

Šteta što niste došli!
Baš bi mi tada prijala kavica na terazijama, ispod šahovnice što bi je stavili na "konja"! :hahaha::hahaha:

Pa gdje je tvoj spisak? :per:

veritas- savo strbac

Tadic: Organizovan zlocin

Tadic je, povodom obelezavanja 10 godina od vojne akcija
"Oluja", izjavio da se tada u Hrvatskoj dogodio organizovani zlocin,
smisljeno ubijanje ljudi i lisavanje osnovnog ljudskog prava - prava na
zivot.
Kostunica: Etnicko ciscenje
- Ceo jedan narod, Srbi Krajisnici, iskorenjen je za samo
nekoliko dana, pred surovom pretnjom unistenja, iz svog vekovnog doma.
Kolona izgnanika od Knina do Beograda je prizor strasnog zlocina kakav jos
nije viden i predstavlja najvece etnicko ciscenje posle Drugog svetskog
rata - navodi se u izjavi Kostunice.

Pa ko ih prebija, devojko...ženo...Činjenice: Hrvatska vojska je izvršila etničko čišćenje i počinila brojna ubistva tokom tih operacija...Nalog je dala Hr vlast na čelu sa Tuđmanom uz mig zapadnih zemalja...Prihvatanjem plana Z4 koji su srpski političari odbacili to je moglo biti izbegnuto....naravno, ko je kao i uvek, žrtvovan...običan narod....da se ja pitam, spomenici i ti dani žalosti bi se obeležavali kao dani kada je narod izdan od svojih vođa i prepušten na milost i nemilost razularenoj bandi koja se izdaje za HR oslobodilačku vojsku

Pa namučila sam se dok sam te naterala da budeš jasan.

Vidiš, možeš se ti popeti i na trepavice, i ispravljati svako moje slovo i zarez, ali ja jesam Srpkinja, pa možeš da pukneš od muke ali to nećeš izmeniti.
Не негирам ја твоје национално опредељење само у ову ситуацију су Србију довели људи чији корени нису из Србије !

Vidiš, možeš se ti popeti i na trepavice, i ispravljati svako moje slovo i zarez, ali ja jesam Srpkinja, pa možeš da pukneš od muke ali to nećeš izmeniti.

Pa što onda pišeš na nama Srbima NERAZUMLJIVOM jeziku ? Jaka Srpkinja koja NE ZNA ili NEĆE da koristi naš jezik.

Možeš onda pisati i na norveškom, nama je svejedno.....ni jedno ni drugo NE RAZUMEMO !

Uostalom, po pravilniku foruma, ZABRANJENO JE pisati stranim jezicima, osim engleskog.

Poslednja izmena:
Pa što onda pišeš na nama Srbima NERAZUMLJIVIM jezikom ? Jaka Srpkinja koja NE ZNA ili NEĆE da koristi naš jezik.

Možeš onda pisati i na norveškom, nama je svejedno.....ni jedno ni drugo NE RAZUMEMO !

Uostalom, po pravilniku foruma, ZABRANJENO JE pisati stranim jezicima, osim engleskog.

Ajd konačno netko naučio da razlikuje hrvatski od srpskog! :ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back