gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
Ima li ko ove da banuje ovu ndh-azijsku bagru koja slavi ubijanje " u vojno redarstvenoj" akciji????
Koji je vas posao ovde?
Koji je vas posao ovde?
Ima li ko ove da banuje ovu ndh-azijsku bagru koja slavi ubijanje " u vojno redarstvenoj" akciji????
Koji je vas posao ovde?
mislim da nije dozvoljeno otvaranje teme o moderatorima......![]()
Koji je vas posao ovde?
Koji je vas posao ovde?
Mozda i oni slave.
mislim da nije dozvoljeno otvaranje teme o moderatorima......![]()
Nije mi jasno zašto se buniš, pobednik uvek slavi, ali uvek.
Koji je vas posao ovde?
kako da baniraju..kad takvi ne postoje..nemoze nsto imaginarno..da se banira...![]()
..
Nije mi jasno zašto se buniš, pobednik uvek slavi, ali uvek.
To neki ustaski smisao za humor ili...nije mi srpski maternji jezik kao tebi
![]()
Napiši poimence koja je to ndh-zijska bagra koja slavi ubijanje, da znaju moderatori koga moraju banirati.![]()
Napiši poimence koja je to ndh-zijska bagra koja slavi ubijanje, da znaju moderatori koga moraju banirati.![]()
I ti spadas u nju nemoj da se sekiras da ce te izostaviti...
Svaki Hrvat na ovom forumu, osim kyo-a, je provokator. bash svaki. i svaki zasluzuje odmor na ovaj povijesni dan.
![]()
Sta da se radi.... pa kada niko ne reaguje.... nego moram ja koga citava situacija uopste ne dotice sa nacionalne strane... ali sa ljudske, pa me cudi da nema nikog da pozatvara ove zapadne divljake....![]()
Opet ti je frkaAko te zabole, onda se ni ne javljaj, vec juri nekog sponzora.
aj pogledaj sta si napisao..pa ce ti sve biti jasno..o tvom mentalnom sklopu.....
Opet ti je frka![]()