N
Nepotpisani
Gost
[/b]Tema ti odlicna.Sa mog stanovista,mene privlace i "mocne" i "nemocne" zene.Ovo sam stavio pod znak navoda zbog toga sto je pojam "MOCI" vrlo diskutabilan.Citajuci sve ove vase komentare imam utisak da smo poceli da se ponasamo kao impotentni amerikanci koji su opsednuti pojmom "MOCI".To se vidi iz njihovih filmova,politike itd.Medjutim, izgleda da i nisu tako mocni.Ja licno nisam i "MOCAN" ni "NEMOCAN", u mojem drustvu to nije nikakav prestiz.Jednostavno se ponasamo normalno i trudimo se da budemo ono sto stvarno jesmo, iako medju nama ima onih koji veoma dobro situirani i onih kojih su prosecni.To nama ne predstvlja nikakvu prepreku, cak sta vise pomazemo jedni drugima na bilo koji nacin.Mozda sam bio opsiran ,ali hocu da kazem da covek ili zena treba da budu onakvi kakvi jesu bez obzira na materijalni status.Vise ce vas postovati i voleti.Gazdarica:Sinoc s prijateljima, ko zna kako, dodjoh do ove teme, pa sam odlucila da i vas upitam sta mislite koliko moc utice na privlacnost neke osobe...
Desava li se vama da upravo moc koju neka osoba ima, bude magnet koji vas privlaci njoj...?
Muskarci, kako na vas djeluju mocne zene...? Privlace li vas, ili plase...? Mozda oboje istovremeno...? Da li ste uopste sretali takve zene...?
Zene, moze li moc da vas impresionira, da vas obori s nogu...?
Da li se iko od vas nasao u situaciji da se, s vasim uspinjanjem na drustvenoj ljestvici, mijenjao i odnos suprotnog (ili istog) pola prema vama...?
Eh, ima ovdje jos hiljadu pitanja, ali i ovo je previse za pocetak...
U svakom slucaju, nadam se da tema nije preozbiljna...
:wink:

aktivno secanje, u tom trenutku potpuno prisustvo iliti optimalno iskustvo...znaci takodje i potpunu usredsredjenost na svaki deo tela...kako bi to moglo da utice na kvalitet sexa?