Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najvise izrazena pojava na zapadu... gde je velika vecina ljudi u privatnim firmama, pa nemaju sindikate nego samo svoje zaposlenje.
I onda standardne kombinacije koje pocinju izvesno krace vreme po zaposlenju, tipa radicemo i subotom (cak i nedeljom), radice se od 9 dok posao ne bude zavrsen...Malo bolje prolaze ljudi u vecim firmama jer mogu da potraze savet od kolega, dok u manjim firmama cesto bude familija od vlasnika, par njih koji samo primaju platu, a onda izrabljuju onih jos par koji stvarno znaju svoj posao.
Mozda nismo svesni, ali ja bih pod mobing podveo i platu manju od 20 000. Za Beograd je to smesna pojava. Pa sta da se uradi sa platom od 12 000 ako neko zivi sam??? A ima takvih primera, i previse...
Рад и суботом и недељом и док се не заврши посао, а при том не плаћање тог,
како се некада звао, прековременог рада. Такође и ово, свака плата мања од 20.000 је мобинг, или сурова експлоатација.

TV Sveti Djordje je privatna televizija.
Ko drzi zaposlene da ne traze drugi posao? KOliko vidim iz navoda, ta Verica je (kako vlasnik kaze) "dizala neku revoluciju" u privatnoj firmi?
Da radi kod mene, ne bi stigla ni r od revolucija da kaze, vec bi gledala u vrata ali sa spoljne strane...
Ali, kako je za pojedince istina samo ono sto objavi u92...molim lepo.
Kako to da ljudi ne shvataju da dobijaju ono sto su trazili? Hocete kapitalizam? E, to vam je kapitalizam...one price o Svedskoj i njihovom standardu zaboravite...to je bio secer oko gorke pilule...
tebi je dovoljno da vidiš b92, pa da izvedeš zaključak, zanemarujući činjenicu da je pomenuta novinarka dala izjavu koju su oni preneli
samo ime tv stanice, govori kako se ponaša seljačina, koji svom bizMisu da ime svoje krsne slave, sve u nadi da će mu svetac zaštitnik, pomoći da se obogati, pa ne čudi ni takvo ponašanje jer je očigledno o kakvom tipu se radi, pa još potkrepljuje pretnju rečenicom kako je prošao Zoran Djindjić
u pravu si kada kažeš da treba zaboraviti kako te stvari funkcionišu u Švedskoj jer to je pravna i dobro uredjena državam od koje smo mi mnogo daleko
državu čine ljudi
kakvi smo takva nam je i država jer to je projekcija većinskog stanja svesti
Tebi je dovoljno da cujes da je neko pomenuo krsnu slavu pa da ga okvalifikujes kao seljacinu?
U cemu je razlika? A, da, imate mucenika vise.
Svedska je pravna i dobro uredjena zemlja zato sto oni znaju svoja prava i svoje obaveze.Mi uglavnom ne znamo koja su nam prava pa trazimo preko hleba pogace a da ne spominjem odnos prema obavezama...uglavnom se misli da je jedina obaveza da se pojavis na vreme na poslu i da ne napustis radno mesto pre isteka radnog vremena...
Doticna gospodjica mesecima trpi sikaniranja (ako je to tacno) i sad je resila da progovori?? Ma kako da ne...
Pokusali su i sa mnom te fore prekovremenog i slicno...reseno za 5 min. Izvadis zakon ispred onoga ko ti prica o prekovremenom i to sa zapisanim brojem inspekcije na koricama i da vidis kako se druga pesma peva.
od nato zlikovaca, evropejskih homoseksualaca i vatikanskih pedofila.
i hrvatskih ustasa i slovenskih konjusara koji pokupovali sve u Srbiji...