Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo to nego imam desetak samoniklih u vinogradu
Ko?'пошто' карнистер
.... ми свратимо до газде
понесемо карнистер
и кажемо 'Сипај за Путина'
и кажемо хвала на изласку
Није се десило да су нам тражили да платимо ..Незнам зашто...
Opet su ti dali razređivač da piješ?
Ne žali onda, kupi neku vodku iz prodavnice sa akciznom markicom...ма дошла нека разлика у кешу за фјучуре и трампкоинте .... па се слави
breskve su vinogradarske a ne vinogradske....su breskve
Moja breskva - zovem kako oćubreskve su vinogradarske a ne vinogradske![]()
sto je onda ne zoves, kajsija?Moja breskva - zovem kako oću
Da izbegnem ovakve nesporazume...sto je onda ne zoves, kajsija?
Ne žali onda, kupi neku vodku iz prodavnice sa akciznom markicom
breskve su vinogradarske a ne vinogradske![]()
Nipošto, nego umesto razređivačaДа разређујемо виноградавачу ?! ...Иди бре ...
Neko ti je pričao ili si me lično liznuo nekad?...ма пуууустига .... сладак је тако паметан
Neko ti je pričao ili si me lično liznuo nekad?
Kajsija na pijaci 600 din. Na nekim tezgama 800 din..Ajdara skuplja od banana, kajsija skuplja od... zlata! Samo nemoj da mi nešto khenjate, nije rodilo ovo ono, kruška u dvorištu rodila ko i svake godine sve se žuti.
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1768837Pogledajte prilog 1768839
Ne znam. Znam samo da kada su seljaci onda bili na blokadi za subvencine, mahom su vozili traktore koji kostaju po 150 hiljada i vise evra. Mnogo im je lose. Sta da kazu nesrecnici koji rade za 60-70 hiljada dinara i zive kao podstanari.Баш чудо што су цене порасле када је АВ напумпао сељанке/ке кешом
Вучић: Дупло средстава за субвенције за пољопривредну опрему
https://www.blic.rs/biznis/pomoc-dr...ecanje-subvencija-za-poljoprivrednike/0e0bf6l
Vinogradske jer ti svaki put skine šešir dok orezuješ ili vezuješ lozubreskve su vinogradarske a ne vinogradske![]()
Lopovluk pokrenut od strane vladajuće sekte i trajaće sve dok ih narod ne bude pojurio po ulicama. Tek tada će cene pasti.Kajsija na pijaci 600 din. Na nekim tezgama 800 din..
Vucic je pokrenuo i beliki prasak koji je stvorio univerzum ... bla bla bla bla... opterecen si Vucicem. Vucic je pion u rukama pravih mocnika i onih koji stvarno vladaju Srbijom.Lopovluk pokrenut od strane vladajuće sekte i trajaće sve dok ih narod ne bude pojurio po ulicama. Tek tada će cene pasti.
Ovo bih ja osudio kao ratno profiterstvo a zna se koja je kazna.
Pogledajte prilog 1769831