Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Ajme ..NIKAKO . Caca da moze zagradio bi me zivicom .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam zlato, nije da nisam nikad pravila probleme, naprotiv, ali ako nesto nisam rizikovala niti cu, to je poverenje roditelja. Oni veruju u moj izbor. Jedini decko sa kojim sam ih upoznala je moj sadasnji, uvek su znali kada sam u vezi sa nekim, samo kazem-ako zove taj i taj, to je moj decko, cisto da znate
Nikad nije bilo problema. Tata se uplasio da ne budem povredjena kada sam se zaljubila u decka koji je 110km daleko, ali kada ga je upoznao, video koliko me on voli, obozava, stiti i cuva, cak nam je dao zeleno svetlo da stanujemo zajedno kao studentiHvala im na tome, ali mi smo poverenje zasluzili i opravdavamo ga svakodnevno
![]()
Damice, kako su reagovali vaši očevi i kako i danas reaguju na vaše momke, muževe, švalere... ?
Ajme ..NIKAKO . Caca da moze zagradio bi me zivicom .
Damice, kako su reagovali vaši očevi i kako i danas reaguju na vaše momke, muževe, švalere... ?
Moj stari...
čuvena rečenica: Što se nije obrijao? (ja klinka od 17 voljela ljubakanje, u zemlju da propadnem kad me je to pitao)
Pa, onda: a šta fali ovom tvom?
pa, e ovaj ako ti ne valja, ne znam koji će ti valjati...(ljutito)
a kad sam rekla da se udajem...nije tri dana progovarao ni s kim (Duša moja)![]()
Muza je nekako svario videcu kako ce svalera da prihvati![]()
Odusevljen je![]()