Mnogi su je hteli, ja je nisam dao

Nisam zlato, nije da nisam nikad pravila probleme, naprotiv, ali ako nesto nisam rizikovala niti cu, to je poverenje roditelja. Oni veruju u moj izbor. Jedini decko sa kojim sam ih upoznala je moj sadasnji, uvek su znali kada sam u vezi sa nekim, samo kazem-ako zove taj i taj, to je moj decko, cisto da znate :)
Nikad nije bilo problema. Tata se uplasio da ne budem povredjena kada sam se zaljubila u decka koji je 110km daleko, ali kada ga je upoznao, video koliko me on voli, obozava, stiti i cuva, cak nam je dao zeleno svetlo da stanujemo zajedno kao studenti :) Hvala im na tome, ali mi smo poverenje zasluzili i opravdavamo ga svakodnevno :heart:

Blago tom studentu! Sta vise reci..:)

Damice, kako su reagovali vaši očevi i kako i danas reaguju na vaše momke, muževe, švalere... ?

Ja mislim da nijednom roditelju nije lako da prihvati da mu je dete odraslo..:)
Nije mu se dopao moj prvi momak,i od samog početka je govorio da ce mi on na kraju slomiti :heart:,što na kraju i jeste...:(
Što se tiče sadašnjeg momka,od samog početka se svima dopao i prirastao im je za srce...svi su ga odmah zavoleli i lepo prihvatili...Bitno mi je i mišljenje porodice,što se toga tiče.Svojom brigom za druge ljude,lepim vaspitanjem i dobrotom,ih je odmah osvojio,kao i mene pre tri godine,tako da je tata odusevljeno prihvatio moje zabavljanje sa mojim sadašnjim momkom,jer vidi koliko sam srećna,a to mu je najvažnije...:heart:

Damice, kako su reagovali vaši očevi i kako i danas reaguju na vaše momke, muževe, švalere... ?

prvo mu je bilo chudno shto nemam dechka i shto ne izlazim..onda mu je bilo chudno kad sam pochela da izlazim i kad me dva dana nije bilo kuci/proshlo leto:lol: /, pa je muriji prijavio nestanak..trazzila me murija proshle godine dva puta :mrgreen: ..al na kraju me cale nadje u nekom kaficu kako gledam tekmu :mrgreen:
inache je ok sa svim mojim momcima :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Moj stari...

čuvena rečenica: Što se nije obrijao? (ja klinka od 17 voljela ljubakanje, u zemlju da propadnem kad me je to pitao)
Pa, onda: a šta fali ovom tvom? :hahaha:
pa, e ovaj ako ti ne valja, ne znam koji će ti valjati...(ljutito)
a kad sam rekla da se udajem...nije tri dana progovarao ni s kim (Duša moja):heart:

Moja zena nije imala oca , kad sam doso da je prosim .
Al je zato imala Babu , koja me je detaljno ispitala o svemu . O svakomaspektu mog zivota . ja sam rado i veselo odgovarao na pitanja .
A onda me je pitala ... a sta ce da bude , ako se ti zaljbis u neku drugu .... na ovo nisam imao odgovor . Bar ne precizan .
A onda me je pitala , a sta ce biti ako se ona zaljubi u nekog drugog ..... onda su njena Mama i braca skocili i poceli da ucutkuju babu ... Kasnije sam njenu babu obozavao . Zaista je bila divna .

Moj Kum ima cerku od 18 godina . Kad je prvi decko dosao da je izvede u grad , on je bas tad cistio pistolj na stolu i gledao ga sumanuto . A onda je pricao naglas da je u stvari on psihopata i da je cudo sto nikad nije ubio nikog ( samo one koji su zasluzili ) . A zatim je mao pravu tiradu o ljubavi prema svojoj cerci . Delovao je vise nego sumanuto .

Back