- Poruka
- 388.310
Što je majica od juče na podu i što je pasta jutros isceđena iz sredine tube?
Ili ste uvežbali toleranciju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa treba da postoji dogovor i poštovanje. Ako već živiš sa nekim u zajednici. Bezumno je da se svađaš. Pogotovo oko "gluposti". To nije ljubav.U Americi svađe izbijaju zbog toga što daska nije spuštena/podignuta...
Uvežbala sam toleranciju.Ili ste uvežbali toleranciju ?
pa ovo bukvalno jeste glupost... što je uopšte vredno pomenaPa treba da postoji dogovor i poštovanje. Ako već živiš sa nekim u zajednici. Bezumno je da se svađaš. Pogotovo oko "gluposti". To nije ljubav.
Poštovanje nije glupost ali to jeste "sitnica" (od sitnica se sastoji i ogromna stvar kao mi što smo sastavljeni od atoma) ali ako nekoga voliš i poštuješ a da se ti slažeš sa tim i da ti ne predstavlja problem onda je to kompromis kao najbolje rešenje uvek, balans i ravnoteža.pa ovo bukvalno jeste glupost... što je uopšte vredno pomena
Što je majica od juče na podu i što je pasta jutros isceđena iz sredine tube?
To sam zaboravio da kažem, da sam pedantan. Hvala ti. HeheNemamo tih problema.
Oboje smo solidno pedantni.
Ne bi zeleo da zivim sa takvom cepidlakomŠto je majica od juče na podu i što je pasta jutros isceđena iz sredine tube?
1. zavisi na kom podu je majca od juce: ispred ulaza, u wc/kupatilu, dnevnoj sobi, spavacoj sobi, garderoberu?Što je majica od juče na podu i što je pasta jutros isceđena iz sredine tube?
Vrati mu istom merom.Što je majica od juče na podu i što je pasta jutros isceđena iz sredine tube?