"Mladi napustimo Hrvatsku"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
niste imali nikakve sankcije i uvezli ste gomilu oruzja iz madjarske istocne nemacke i ukrajine.

Te sankcije za vas su bile najobicnija farsa , jer imate dugacku obalu a i granicu sa Madjarskom i Austrijom koje svakako nisu htele postovati iste.

vi ste bili spremni za rat jos 1990te

sto nije cudno jer ste vi zeleli rat , da istrebite srbe i tako resite srpsko pitanje u hrvatskoj.

To kaze i Josip Boljkovac da je Hrvatska izazvala i htela rat.

On je bio u to vreme ministar unutrasnjih poslova Hrvatske i drugi covek vase drzave odmah iza Tudjmana

Ko zna bolje od njega?
ma nisam zna da graničimo s Austrijom,stvarno sam zaosta!?

Ne treba meni da objašnjavaš nego ovom dečku što pominje nešto zajedničko,neko zajedništvo i tako to.On će na letovanje kod vas.

Ja prvi nikad u vreme formiranje te države ne bih insistirao na tome kad se znalo kakvi su međusobni odnosi dva naroda. NIkad se mi nismo nešto preterano podnosili.
Ako hoćeš to možeš i tako da gledaš, oni su krivi za raspad, a mi za formiranje države sa njima.

I da je odziv bio i 20% , a bio je preko 80% , to bi bilo sasvim dovoljno da vas porazimo u ratu bez mesanja stranog faktora.

Ali znao je to zapad, zato su nam i zaveli sankcije , i bombardovali nas, da slabiji pobedi jaceg i da Hrvati proteraju sve Srbe iz Hrvatske.

na zalost. Sve su organizovali nacisti iz Nemacke i Amerike.

Hrvati su samo izvodjaci radova.

pa zašto sam ja onda iša u JNA u trećem misecu 91.a išlo se i u šestom misecu 91.?Da je RH planirala ratovati protiv JNA nebi nas slala neprijateljima u ruke?

Kad su Hrvati pucali po kasarnama i vojnicima, jos uvek je bilo puno Hrvata u JNA, i cvetova, i Sipaca i svih ostalih. Poceli ste rat, a JNA je i dalje imala nacionalni sastav kao i uvek do tada, znali ste da tim vojnicima u JNA nece niko nista, znali ste da nismo podlaci kao ustase.

da NATO je tu ima puno poginulih!

NATO za tri meseca nije mogao ni da pronadje VJ a kamoli da je unisti za 7 dana kako su planirali, a Sipci koji su im bili pesadija su padali na Kosarama ko Ameri na Omaha Beach ...

NATO nije smeo kopneno, vec su gadjali sa kilometara visine i sa brodova, i to civilne ciljeve.

NATO zemlje sa dezurnim guzoljubima iz sUsjedstva protiv VJ, i opet nista.

NATO ispali raketu od par miliona $ i unisti maketu od 2 $

Samo srpska vojska ume da srusi F117, niko vise, i to raketom iz 60 tih, bruka :lol:

Kad su Hrvati pucali po kasarnama i vojnicima, jos uvek je bilo puno Hrvata u JNA, i cvetova, i Sipaca i svih ostalih. Poceli ste rat, a JNA je i dalje imala nacionalni sastav kao i uvek do tada, znali ste da tim vojnicima u JNA nece niko nista, znali ste da nismo podlaci kao ustase.
samo su slali vojnike bez obuke u ratne operacije.Znam ja jako dobro kako se postupalo s JNA vojnicima,posebno Hrvatima.Mene su više puta provjeravali i ispitivali,sam se čudim kako sam to mrtvo ladno proša i da nisu zaključili kako čekam pogodan trenutak za pobići??Hrvati koji su služili po RH i BiH su ranije pobigli jer im je bilo puno lakše i bliže nego nama koji smo bili u Srbiji!!Mi smo pobigli među zadnjima!

samo su slali vojnike bez obuke u ratne operacije.Znam ja jako dobro kako se postupalo s JNA vojnicima,posebno Hrvatima.Mene su više puta provjeravali i ispitivali,sam se čudim kako sam to mrtvo ladno proša i da nisu zaključili kako čekam pogodan trenutak za pobići??Hrvati koji su služili po RH i BiH su ranije pobigli jer im je bilo puno lakše i bliže nego nama koji smo bili u Srbiji!!Mi smo pobigli među zadnjima!

Ajde! :eek: Koji su to velikosrpski zlocinci, pa kako si uspeo da prezivis te provere? Jesu te mucili mrkim pogledima? Strasno ...

NATO za tri meseca nije mogao ni da pronadje VJ a kamoli da je unisti za 7 dana kako su planirali, a Sipci koji su im bili pesadija su padali na Kosarama ko Ameri na Omaha Beach ...

NATO nije smeo kopneno, vec su gadjali sa kilometara visine i sa brodova, i to civilne ciljeve.

Samo srpska vojska ume da srusi F117, niko vise, i to raketom iz 60 tih, bruka :lol:
ah,ko može protiv vas,vi ste isprid vrimena,vi umite srušit i helikopter EZ-a,biće i on bio nevidljiv?

Ti si udaren.Da je neko ovde imao nameru da te zadrži ili ti učini bilo šta loše,ne bi ti tako lako otišao odavde.

Što se desilo s pilotom iz F117?
Pustili ste ga da pobjegne?

Ti si udaren.Da je neko ovde imao nameru da te zadrži ili ti učini bilo šta loše,ne bi ti tako lako otišao odavde.

misliš?
Bogu hvala da se dobar dio njih uspio vratiti u Hrvatsku,a oni što su uhvaćeni u dezerterstvu ili su im bili sumnjivi prošli su pravi pakao u zarobljeništvu kao i ja.
Upravo sam se sjetio frenda s koji je bio zatočen sa mnom zbog dezerterstva koji se razbolio od posljedica zatočeništva i potrebna mu je pomoć

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back