gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
'ajde,ne moraš nas da lažeš,presuda haškog suda ne zavisi od tvoje tralala priče.Jel to kaže u onom izmišljenom intervjuu?
I to dobro znaš da je lažiran, ali te to ne sprječava da izvodiš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'ajde,ne moraš nas da lažeš,presuda haškog suda ne zavisi od tvoje tralala priče.Jel to kaže u onom izmišljenom intervjuu?
I to dobro znaš da je lažiran, ali te to ne sprječava da izvodiš...
ma nisam zna da graničimo s Austrijom,stvarno sam zaosta!?niste imali nikakve sankcije i uvezli ste gomilu oruzja iz madjarske istocne nemacke i ukrajine.
Te sankcije za vas su bile najobicnija farsa , jer imate dugacku obalu a i granicu sa Madjarskom i Austrijom koje svakako nisu htele postovati iste.
vi ste bili spremni za rat jos 1990te
sto nije cudno jer ste vi zeleli rat , da istrebite srbe i tako resite srpsko pitanje u hrvatskoj.
To kaze i Josip Boljkovac da je Hrvatska izazvala i htela rat.
On je bio u to vreme ministar unutrasnjih poslova Hrvatske i drugi covek vase drzave odmah iza Tudjmana
Ko zna bolje od njega?
Istina je,odziv na mobilizaciju u Beogradu je bio 15%.opet netočno,ja sam iz Prištine iša u Vranje pokupiti rezerviste i dovesti ih u prištinsku maršalku.
Pošli smo s tridesetak kamiona,kad tamo nema ljudi,skupili smo ih toliko da su stali u desetak kamiona,ostali su prazni pičili nazad u Prištinu!
Ne treba meni da objašnjavaš nego ovom dečku što pominje nešto zajedničko,neko zajedništvo i tako to.On će na letovanje kod vas.
Dobro,nisam ja imao nameru da te krivim za bilo šta.Ja prvi nikad u vreme formiranje te države ne bih insistirao na tome kad se znalo kakvi su međusobni odnosi dva naroda. NIkad se mi nismo nešto preterano podnosili.
Ako hoćeš to možeš i tako da gledaš, oni su krivi za raspad, a mi za formiranje države sa njima.
pa zašto sam ja onda iša u JNA u trećem misecu 91.a išlo se i u šestom misecu 91.?Da je RH planirala ratovati protiv JNA nebi nas slala neprijateljima u ruke?vi ste bili spremni za rat jos 1990te
ma sve je kako kažeš,ja znam da je HV vidila prve Banjalučke kuće!!!
Hrvatske gardijske brigade bi sprašile VJ bez velikih problema!Zato i je ostala po strani.
Planirala je Nemačka,Italija i još neke države.Oni su lagano podizali tenzije,podržavali Tuđmanovu retoriku i gurali Hrvatsku u rat.pa zašto sam ja onda iša u JNA u trećem misecu 91.a išlo se i u šestom misecu 91.?Da je RH planirala ratovati protiv JNA nebi nas slala neprijateljima u ruke?
reci to tihom,ja pokušavam ali mi ne viruje,a bio sam na licu mista i sam to vidio!!!Nemam ja tu šta lagati.Istina je,odziv na mobilizaciju u Beogradu je bio 15%.
da NATO je tu ima puno poginulih!NATO je takodje verovao u te bajke 1999.
Planirala je Nemačka,Italija i još neke države.Oni su lagano podizali tenzije,podržavali Tuđmanovu retoriku i gurali Hrvatsku u rat.
pa zašto sam ja onda iša u JNA u trećem misecu 91.a išlo se i u šestom misecu 91.?Da je RH planirala ratovati protiv JNA nebi nas slala neprijateljima u ruke?
Nije briga,nego zarada,pare,novac,šta mislite kome Hrvatska duguje milijarde evra?Kome bi prodali oružje bivše Istočne Nemačke?Ma ubili se od brige za plemena s Balkana....
da NATO je tu ima puno poginulih!
samo su slali vojnike bez obuke u ratne operacije.Znam ja jako dobro kako se postupalo s JNA vojnicima,posebno Hrvatima.Mene su više puta provjeravali i ispitivali,sam se čudim kako sam to mrtvo ladno proša i da nisu zaključili kako čekam pogodan trenutak za pobići??Hrvati koji su služili po RH i BiH su ranije pobigli jer im je bilo puno lakše i bliže nego nama koji smo bili u Srbiji!!Mi smo pobigli među zadnjima!Kad su Hrvati pucali po kasarnama i vojnicima, jos uvek je bilo puno Hrvata u JNA, i cvetova, i Sipaca i svih ostalih. Poceli ste rat, a JNA je i dalje imala nacionalni sastav kao i uvek do tada, znali ste da tim vojnicima u JNA nece niko nista, znali ste da nismo podlaci kao ustase.
samo su slali vojnike bez obuke u ratne operacije.Znam ja jako dobro kako se postupalo s JNA vojnicima,posebno Hrvatima.Mene su više puta provjeravali i ispitivali,sam se čudim kako sam to mrtvo ladno proša i da nisu zaključili kako čekam pogodan trenutak za pobići??Hrvati koji su služili po RH i BiH su ranije pobigli jer im je bilo puno lakše i bliže nego nama koji smo bili u Srbiji!!Mi smo pobigli među zadnjima!
ah,ko može protiv vas,vi ste isprid vrimena,vi umite srušit i helikopter EZ-a,biće i on bio nevidljiv?NATO za tri meseca nije mogao ni da pronadje VJ a kamoli da je unisti za 7 dana kako su planirali, a Sipci koji su im bili pesadija su padali na Kosarama ko Ameri na Omaha Beach ...
NATO nije smeo kopneno, vec su gadjali sa kilometara visine i sa brodova, i to civilne ciljeve.
NATO zemlje sa dezurnim guzoljubima iz sUsjedstva protiv VJ, i opet nista.
NATO ispali raketu od par miliona $ i unisti maketu od 2 $
Samo srpska vojska ume da srusi F117, niko vise, i to raketom iz 60 tih, bruka![]()
Ti si udaren.Da je neko ovde imao nameru da te zadrži ili ti učini bilo šta loše,ne bi ti tako lako otišao odavde.samo su slali vojnike bez obuke u ratne operacije.Znam ja jako dobro kako se postupalo s JNA vojnicima,posebno Hrvatima.Mene su više puta provjeravali i ispitivali,sam se čudim kako sam to mrtvo ladno proša i da nisu zaključili kako čekam pogodan trenutak za pobići??Hrvati koji su služili po RH i BiH su ranije pobigli jer im je bilo puno lakše i bliže nego nama koji smo bili u Srbiji!!Mi smo pobigli među zadnjima!
ah,ko može protiv vas,vi ste isprid vrimena,vi umite srušit i helikopter EZ-a,biće i on bio nevidljiv?
ah,ko može protiv vas,vi ste isprid vrimena,vi umite srušit i helikopter EZ-a,biće i on bio nevidljiv?
NATO za tri meseca nije mogao ni da pronadje VJ a kamoli da je unisti za 7 dana kako su planirali, a Sipci koji su im bili pesadija su padali na Kosarama ko Ameri na Omaha Beach ...
NATO nije smeo kopneno, vec su gadjali sa kilometara visine i sa brodova, i to civilne ciljeve.
NATO zemlje sa dezurnim guzoljubima iz sUsjedstva protiv VJ, i opet nista.
NATO ispali raketu od par miliona $ i unisti maketu od 2 $
Samo srpska vojska ume da srusi F117, niko vise, i to raketom iz 60 tih, bruka![]()
Ti si udaren.Da je neko ovde imao nameru da te zadrži ili ti učini bilo šta loše,ne bi ti tako lako otišao odavde.
Bogu hvala da se dobar dio njih uspio vratiti u Hrvatsku,a oni što su uhvaćeni u dezerterstvu ili su im bili sumnjivi prošli su pravi pakao u zarobljeništvu kao i ja.
Upravo sam se sjetio frenda s koji je bio zatočen sa mnom zbog dezerterstva koji se razbolio od posljedica zatočeništva i potrebna mu je pomoć
Što se desilo s pilotom iz F117?
Pustili ste ga da pobjegne?
opet se hvališ s tuđom državom!Ponos US AIR FORCE Lockheed F117 Nighthawk srusila srpska PVO raketom starom pola veka, kme kme kmeeee![]()