Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovo je tačno. Grade se nepostojeći karakteri, daje se sebi sloboda ( neprimerene reči ). Mnogo je glume. To se može primetiti po suprotnim stavovima na raznim temama. Da li je u pitanju želja za dopadanjem, potreba da se privuče pažnja ili jednostavno korišćenje mogućnosti da se neko vređa, ne znam.
Presrela me komšinka i jetrva mi je, i prebaci mi nešto kako jedva idem, a ja uhvatim sebe kako joj odgovaram "ne znam gde mi je mladost". Odatle sam izvukla zaključak da se ja i da lje osećam kao mlada a imam 45. Tako se i oblačim.
Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?