Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
nit se deli burek...nit rakija... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јесам ли ја то добро чуо, да Тадић има рок од два месеца да распише изборе?
nit se deli burek...nit rakija...![]()
Јесам ли ја то добро чуо, да Тадић има рок од два месеца да распише изборе?
Školski primer izdaje"Вама треба ЕУ, вама треба Кина, Латинска Америка, Русија...."... јесте , све нам треба туђе, само наша земља - Косово и Метохија - нам не треба. Јесте Томо, тако је....
Srbije...nit se deli burek...nit rakija...![]()
јел споменуо Косово и Метохију, НАТО бомбардовање???
Razume ljude koji su došli na miting,jer se u Srbiji živi zaista katastrofalno.Ali je veliki znak pitanja da li su ljudi koji se nalaze na bini tamo sad,sposobni da donesu bolje.Ja kategorički tvrdim da NE!
Još kad sam video Milanku Karić,e onda mi se sve smrklo.Znači kod nas će uvek važiti ona ''sjaše Kurta da uzjaže Murta''!
Pa hoćeš doći bar na tu revoluciju? Ili ćeš opet da budeš sprečen?i ja sam tako cuo. tadic ima rok 2 meseca da raspise izbore inace krece revolucija

"Вама треба ЕУ, вама треба Кина, Латинска Америка, Русија...."... јесте , све нам треба туђе, само наша земља - Косово и Метохија - нам не треба. Јесте Томо, тако је....
Stipse...
A sto bi oni taj tajkunski miting prenosili....jeli SNS ucestvovao na izborima,nije,znaci nije ni parlamentarna stranka,nego su u parlamentu samo zahvaljujuci kradji mandata od SRS-a![]()

Otišli svi Đukanovići da podrže Đuku, i poslao Andrija svoje aktiviste da tamo bleji... Po' Crne Gore je danas u Beogradu![]()

Razume ljude koji su došli na miting,jer se u Srbiji živi zaista katastrofalno.Ali je veliki znak pitanja da li su ljudi koji se nalaze na bini tamo sad,sposobni da donesu bolje.Ja kategorički tvrdim da NE!
Još kad sam video Milanku Karić,e onda mi se sve smrklo.Znači kod nas će uvek važiti ona ''sjaše Kurta da uzjaže Murta''!