Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
EU nema alternativu :hahaha:

DVOJAC SNS POSLE MITINGA NA TURNEJI PO EU
Nikolić i Vučić sa Fileom

Marija Maleš | 05. 02. 2011. - 00:02h | Foto: FoNet | Komentara: 16
BEOGRAD - Predsednik i zamenik predsednika SNS Tomislav Nikolić i Aleksandar Vućić će, kako saznaje “Blic”, 17. marta putovati u Brisel, gde će imati sastanak sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom. Ovo je našem listu potvrdio Vučić, ističući da čelnike naprednjaka od marta do maja ove godine čeka turneja po evropskim gradovima gde treba da održe niz sastanaka sa predsednicima političkih partija.

Sramot je kako se izvestava sa mitinga, posebno me je razocarao studio beee,

umanjuju broj ne prikazuju gotovo nista, panduri tamo panduri vamo, ko da nisu trazili povecanje plate, pa ovako lose nisu emitovali ni amerikanci iz aviona, a oni jesu bili takvi da im je trebalo dati i dva kanala na 24 h, pa da svi shvatimo kakvi su, a ne da mastamo.

Poslednja izmena:
EU nema alternativu :hahaha:

DVOJAC SNS POSLE MITINGA NA TURNEJI PO EU
Nikolić i Vučić sa Fileom

Marija Maleš | 05. 02. 2011. - 00:02h | Foto: FoNet | Komentara: 16
BEOGRAD - Predsednik i zamenik predsednika SNS Tomislav Nikolić i Aleksandar Vućić će, kako saznaje “Blic”, 17. marta putovati u Brisel, gde će imati sastanak sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom. Ovo je našem listu potvrdio Vučić, ističući da čelnike naprednjaka od marta do maja ove godine čeka turneja po evropskim gradovima gde treba da održe niz sastanaka sa predsednicima političkih partija.

Sta je u ovome lose? Jel Srbija ne treba da saradjuje sa svima ili cemo kao Severna Koreja-nemamo da jedemo ni da gledamo televiziju, ali imamo atomsku bombu...

"Вама треба ЕУ, вама треба Кина, Латинска Америка, Русија...."... јесте , све нам треба туђе, само наша земља - Косово и Метохија - нам не треба. Јесте Томо, тако је....

Razume ljude koji su došli na miting,jer se u Srbiji živi zaista katastrofalno.Ali je veliki znak pitanja da li su ljudi koji se nalaze na bini tamo sad,sposobni da donesu bolje.Ja kategorički tvrdim da NE!

Još kad sam video Milanku Karić,e onda mi se sve smrklo.Znači kod nas će uvek važiti ona ''sjaše Kurta da uzjaže Murta''!

Back