Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Razume ljude koji su došli na miting,jer se u Srbiji živi zaista katastrofalno.Ali je veliki znak pitanja da li su ljudi koji se nalaze na bini tamo sad,sposobni da donesu bolje.Ja kategorički tvrdim da NE!

Još kad sam video Milanku Karić,e onda mi se sve smrklo.Znači kod nas će uvek važiti ona ''sjaše Kurta da uzjaže Murta''!

pa mora da se menja makar dosao toma nikolic

od tadica i dinkica ne moze da bude gore. samo bolje moze da bude. slazem se da nisu najbolje resenje al ako narod zeli njih neka mu ih.

najgore je da ostane ovako kako jeste

A sto bi oni taj tajkunski miting prenosili....jeli SNS ucestvovao na izborima,nije,znaci nije ni parlamentarna stranka,nego su u parlamentu samo zahvaljujuci kradji mandata od SRS-a :rtfm::mrgreen:

Pohvali bih "TV Palmu" .

Zar dogadjaj koji ima toliko ucesnika, ranije bi studi B pricao o stotinama hiljada pa i milion zar takav skup nije dovoljno znacajan?

Ovo sad je neki drugi studio B sa nekim drugim pogledima na desavanja.

To sto kazes za desavanja u parlamentu tu se slazemo.

Toma trazi od naroda 2 meseca nakon formiranja vlasti da podnese racune.

Dao je Tadicu 2 meseca da raspise izbore

Kaze Toma u aprilu ce da sedne na asfalt da blokira beograd ako tadic do tad ne raspise izbore

Прошетао сам мало Теразијама и иза скупштине пре самог почетка.
Људи су мирни, углавном фино расположени (можда због времена), пар лепих девојчица...али не можете да схватите какво је одушевљење изазвало ходање у супротном смеру на покретним степеницама на изласку из подземног пролаза! Онакву искрену радост и смејање скоро нисам ни видео ни чуо. Као на вашару.
У свако место у Србији по једне покретне степенице!

Otišli svi Đukanovići da podrže Đuku, i poslao Andrija svoje aktiviste da tamo bleji... Po' Crne Gore je danas u Beogradu :hahaha:

Ja sam svim svojim radnicima dao slobodne dane tako da smo se potovarili u ovaj sluzbeni fiat dukato i pravac BeGe, pride sam pokupio i strinu i neke njene dalje rodjake koji su takodje izrazili zelju da prisustvuju ovom tuznom skupu. :lol:

Razume ljude koji su došli na miting,jer se u Srbiji živi zaista katastrofalno.Ali je veliki znak pitanja da li su ljudi koji se nalaze na bini tamo sad,sposobni da donesu bolje.Ja kategorički tvrdim da NE!

Još kad sam video Milanku Karić,e onda mi se sve smrklo.Znači kod nas će uvek važiti ona ''sjaše Kurta da uzjaže Murta''!

a i vecina ds-a ce preci u sns ako ovi pobede, to ti je srbija, obraz ko djon

Back