Mit o "Turskoj krvi" kod Srba

Pa jesu manje vise vecinski vremena bili dobri, jer ne bi vladali 500 godina ili bi vladali u stalnom nekom ratnom sukobu, sta nije u interesu Osmanlija.

Ja ne znam sta ima to, mi smo od Turaka napravili nekih perveznjaka koje samo siluju hrscanske zene, a osim u vremenu dahija ili drugih bezzakonija ljudi se nisu bunili prema tome, a u vremenu 19 veka gde je bilo to bezzakonija su izvori jasni, to su bili lokalni Muslimani Albanci i preci danasnjih Muslimana.
Nismo mi nego tadasnji narod.Ne znam stro ti toliko branis osmanlije,da nisi njihov porod.

Niko ne kaže da nas nisu urnisali i tatalno unazadili ali ti kažem da nisu ostavili svoj genetski materijal medju Srbima.

Ako jesu, onda mora da su dovodili svoje žene iz Turske da ih naši momci oplode ili da su oni našim ženama pravili samo isključivo žensku decu tako da se njihovo prisustvo ne vidi po muškoj liniji. Sad ti vidi koliko je to moguće.
Koja glupost,pa sigurno da su dovodili svoje haremske devojke za sobom,a obicni vojnici svoje zene.

Nismo mi nego tadasnji narod.Ne znam stro ti toliko branis osmanlije,da nisi njihov porod.

Tesko jer Srba pravog turskog porekla vrlo malo ima.

Koja glupost,pa sigurno da su dovodili svoje haremske devojke za sobom,a obicni vojnici svoje zene.

Ti nikako da svatis da nikad i masovno nisu ni dosli, da su obicni vojnici ovde bili Protobosnjaci i Albanci, to svi potopisi opisuju.

Tesko jer Srba pravog turskog porekla vrlo malo ima.

Ti nikako da svatis da nikad i masovno nisu ni dosli, da su obicni vojnici ovde bili Protobosnjaci i Albanci, to svi potopisi opisuju.
Nema sta da shvatim i da su bile to poturice od vojske,sve vodje i oni nad njima su bili pravi turci.500 godina i vise.Plus,sto su se menjali na odredjen broj godina.

Ti ga napravi da smo bili pod samim sobom.Ne lupaj bre.
Pa I jesmo ma meki nacin i bili pod samim sobom dosta poturcenih Srba je uspelo da dodje do vezira ne kaze se dzabe osmamskim carstvom nisu vladali Turci vec Poturice . Drugo silovanje je bilo krivicno delo i kao takvo se kaznjavalo i u Osmanskom Catstvu .Sam sultan je kaznjavao one koji su silovali pa bilio da su to i Hrsicanske zene bile . Drugo i da su silovali svaku zenu tog doba opet ne mozemo imati turku krv jer takva krv ne postoji isto kao sto ne postoji ni srpska , bugarska , albanska ili grcka ne postoji nacionlna krv . Drugo Turci Osmanlije nisu izvorni Turci . Izvorni Turci nisu izgledali kao ovi danas vec kao mongoli oavko
Screenshot_20250508-170437.png

Pa I jesmo ma meki nacin i bili pod samim sobom dosta poturcenih Srba je uspelo da dodje do vezira ne kaze se dzabe osmamskim carstvom nisu vladali Turci vec Poturice . Drugo silovanje je bilo krivicno delo i kao takvo se kaznjavalo i u Osmanskom Catstvu .Sam sultan je kaznjavao one koji su silovali pa bilio da su to i Hrsicanske zene bile . Drugo i da su silovali svaku zenu tog doba opet ne mozemo imati turku krv jer takva krv ne postoji isto kao sto ne postoji ni srpska , bugarska , albanska ili grcka ne postoji nacionlna krv . Drugo Turci Osmanlije nisu izvorni Turci . Izvorni Turci nisu izgledali kao ovi danas vec kao mongoli oavkoPogledajte prilog 1725289
A evo i linka o stokom dnk-a poreklu .

Kolega Miša, u ta vremena se nisu dojila ni sva deca od svog rođenog muža, inače baš svaka devojčica, devojka ili mlađa žena koja bi im pala šaka se kad bi im dosadila prodavala u roblje i završavala na pijaci u Carigradu.

Jel moguce da je ova tema jos aktivna?
Nakon toliko vremena jbt..
Ne, nema turske, turkijske krvi među Srbima.
Poenta takvih priča je isključivo srbofobija i stvaranje narativa kojim niko normalan ne bi želeo da bude Srbin.
Nema sta da shvatim i da su bile to poturice od vojske,sve vodje i oni nad njima su bili pravi turci.500 godina i vise.Plus,sto su se menjali na odredjen broj godina.
Kolega, evo veoma razložnog objašnjenja.

A sto se tice oni sto tvrde da imamo Crnu Kosu to je pa tek glupost, crna kosa imamo od starisedoeca balkana oni su uoravo imali najcesce crnu kosu . Sto se i vidi u onom klipu koji sam poslao .
Upravo to je bio Starčevićev antisrpski “argument”, neki baš imaju potrebu da veruju u rasističke hrvatsko-austrougarske teorije. Inače frankovci malo zaboravljaju kako izgledaju Hrvati iz Dalmacije. Npr obaj Lošo izgleda kao da je negde s Bliskog istoka:

756C1E74-862D-4DA8-AEA7-736BC63E1869.jpeg

Poslednja izmena:
Upravo to je bio Starčevićev antisrpski “argument”, neki baš imaju potrebu da veruju u rasističke hrvatsko-austrougarske teorije. Inače Frankovci malo zaboravljaju kako izgledaju Hrvati iz Dalmacije. Npr obaj Lošo izgleda kao da je negde s Bliskog istoka:
Hrvstaki djaci nisu bas plavi kao sto tvrde
Screenshot_20250508-174003~2.png

Plava boja kose je recesivna osobina, moraju da se naslede geni za svetlu kosu od oba roditelja, inače kosa bude tamna. Ne implicira poreklo kako neki ovde mantraju.
Znam to , jako je glupo lrocenjivati poreklo na osnovu boje kose . Jer na priemer ja imam crnu kosu , moj brat ima smedju . Po toj logici ispasce da ja imam tursku krv , a on ne sto je apsurd. Hteo sam isto sa maglasim kako ni nasi dragi susedi nisu vecinom plavi .Kako to oni tvrde

Back