Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.350
Gde su rezultati DNK analiza? Odokativno može da se tvrdi šta se god hoće.Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su rezultati DNK analiza? Odokativno može da se tvrdi šta se god hoće.Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.
Kojim okruzenjima , cak i na jugu gde su bili najduze najbrijnija haplo grupa je I2a . A psoalo sam lepo slike kako su izgledali pravi Turci ovi iz anatolije svi lice na anticke anatolce.Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.
Izvorni jesu , danasnji nisu jel su taj izgled izgubili.Turci nisu bili kosooki,mozda manji deo.Ni dan danas.
Izvorni Turci, tj. najraniji preci današnjih Turaka, bili su narod stepskog porekla iz Centralne Azije, verovatno sa područja današnje Mongolije, Altaja i zapadne Kine. Prvi jasno dokumentovani turski narod bili su Göktürci (ili Rani Turci) iz 6. veka. Evo kako su najverovatnije izgledali:Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.
Ne vidim u cemu je poenta zasto neko Srbi zele da dokazu Starcevicevu Propagandu.Gde su rezultati DNK analiza? Odokativno može da se tvrdi šta se god hoće.
Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima
Da vidimo dokazeDa u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.

Prijatelju, toga jednostavno - nema.Da u pojedinim okruzenjima postoje i dokazi da je ostalo deo turske krvi u Srbima.
Posalo sam vudeo tu se navode prvi evropski farmeri iz anatolije koji su stigli pre vise hiljada godina ovde.Prijatelju, toga jednostavno - nema.
Ni jedna linija koja je stigla sa Bliskog istoka, Levanta itd, nije stigla sa Turcima nego mnogo ranije. Pričam o genetici, muškom Y hromozomu. To je egzaktno i naučno dokazivo. Ne znam odakle tebi "dokazi iz okruženja"? Koji dokazi?
Ti si poslao sliku nekog mongoloidnog turcina,kojih ima i dan danas.Nisu svi oni bili takvi.Lupas bre ,do besvesti.Kojim okruzenjima , cak i na jugu gde su bili najduze najbrijnija haplo grupa je I2a . A psoalo sam lepo slike kako su izgledali pravi Turci ovi iz anatolije svi lice na anticke anatolce.
Vtanjansji i piroyski kraj,Sever Makedonije.Jos nose salvare i fesove.Da vidimo dokaze![]()
Dokazi o nacinu zivljenja i odevnim predmetima.Prijatelju, toga jednostavno - nema.
Ni jedna linija koja je stigla sa Bliskog istoka, Levanta itd, nije stigla sa Turcima nego mnogo ranije. Pričam o genetici, muškom Y hromozomu. To je egzaktno i naučno dokazivo. Ne znam odakle tebi "dokazi iz okruženja"? Koji dokazi?
Aman bre covece jel slusa ti mene , Turci osmanlije nosu pravi Turci , ni jedan danasnji Turcin nije pravi Turcin . Ja ti procam o izvornim Turcima ti mi saljes osmanlije . Posalji slike onih od pre 6 veka . Murat 2 nije pravi Turcin . On takodje izgkeda kao da je potomak stanovnistva anatolije .Dokazi o nacinu zivljenja i odevnim predmetima.
Ti lupas do besvesti , lepo sam rekao da su nekada svi bili takvi , sigurno nisu od uvek postijale dve razlicite groupe Turaka , moja poenta je da su Turci mongoli pravo Turci , a osmanlije asimilovani Anatolci .Ti si poslao sliku nekog mongoloidnog turcina,kojih ima i dan danas.Nisu svi oni bili takvi.Lupas bre ,do besvesti.
Postoji razlika izmejdu kulturoloskog i genetskog uticaja to su dve razlicite stvari. Fesovi nisu Turski vec grcki . Turci su ih preuzeli od Grka. Tako da pade tvoja zamisao u vodu . Srpska nosnja ne lici ubooste na Tursku . Osim Vranjaske ali smo je grafska tvakva , ljudi sa se u okolini vranja su se oblacili drugaciji . A u Vranju su Turci bili vecina tamo da je normalno da su nametnuli nosnju .Dokazi o nacinu zivljenja i odevnim predmetima.
Svi Turci koji izgledaju ovako su asimilovani AnatolciPogledajte prilog 1725457
Car Murat II
Ti lupas do besvesti , lepo sam rekao da su nekada svi bili takvi , sigurno nisu od uvek postijale dve razlicite groupe Turaka , moja poenta je da su Turci mongoli pravo Turci , a osmanlije asimilovani Anatolci .
Tako da nauci razliku izmejdu kulturoloskog i genstkog utucaja , nisi mi nista odgovorio za hapmo groupe, ako su nam Turci toliko bliski sto se onda haplo grope razlikuju od njihovih.Dokazi o nacinu zivljenja i odevnim predmetima.
Nosnja pirotskog kraja. Gde vidis Fesove ovde?Vtanjansji i piroyski kraj,Sever Makedonije.Jos nose salvare i fesove.
Postavljao sam samo one koje sam nasao.Nemoj postavljati slike koje tebi odgovaraju.
Znam za tu sliku i citas li ti uospte sto ja pisem to je gradska nosnja . Ovo sto sam to poslao je nosnja oz okoline Vranja sam sam rekao da se to nosilo samo u gradu . Nisam je postavio zato sto nisam imao potrebe jer ti ociglendo znas za nju . Postavoo sam druge slike da bih pokazao da se ta nosnja na koju ti aludiras ne nosi svuda na jugu.
I opte se vracamo na poceatk kako ovo dakazuje ista o navodnim zajednickim genima sa Turcima to je uticaj kulture , a ne genetike .