Mit o Potopu

evo ti pitanje
ko je taj sto je tvrdio da su crnci sa sirijusa i kad je to tvrdio?
kako se slaze nas genetski materijal sa nekim ko je potekao iz potpuno drugog magnetnog polja i smrtonosnog UV zracenja, i koje su to planete , kog tipa i koje velicine, i kakva im je orbita oko sirijusa, i kako se to slaze sa modernim istrazivanjima?

Obersturmfuehrer:
evo ti pitanje
ko je taj sto je tvrdio da su crnci sa sirijusa i kad je to tvrdio?
kako se slaze nas genetski materijal sa nekim ko je potekao iz potpuno drugog magnetnog polja i smrtonosnog UV zracenja, i koje su to planete , kog tipa i koje velicine, i kakva im je orbita oko sirijusa, i kako se to slaze sa modernim istrazivanjima?

Vi rekoste da znate ko je pisac i da je MLATNUO lovu. Ko je taj?

pusti ti to, vidis da ne mozemo da se setimo imena autora...lopov je lopov....

nego odgovori ti meni

Šakal:
Hm, ja vrdam!? Pa ja javno izjavio da znam i da hoću da kažem i ime i da ti dam par linkova čim odgovoriš na moje pitanje...pa ko vrda?

Tipican nacin rada vas crvenih. Lupite neku diskvalifikaciju za koju nemate nikakve dokaze, pa ako prodje - prodje. Ne cudi me to od Obera - to je njegov konstantni (i jedini) nacin obracanja, ali sam mislio da si ti ozbiljniji sagovornik. Steta.

a evo ga...sad spominje komunjare....
djes sveto puska te ub'la, odgovori mi na pitanje.
eto, ja sam priznao da ne znam ime coveka, a ti kao neko ko je pametan i ko poseduje znanje bi mogao da mi pruzis odgovor....

Sveta685:
Tipican nacin rada vas crvenih. Lupite neku diskvalifikaciju za koju nemate nikakve dokaze, pa ako prodje - prodje. Ne cudi me to od Obera - to je njegov konstantni (i jedini) nacin obracanja, ali sam mislio da si ti ozbiljniji sagovornik. Steta.

Hm, a da se ti nisi malo zayebao a? :lol: Koliko ja vidim ti si taj koji se služi crvenim metodama...kenyaš bre ko kiša oko Kg. Vrdaš za medalju... Daš odgovor koji je jako prost i odmah te poklopim dokazima a ako to ne uradim e tek onda možeš da kažeš kako ja vrdam... Ajd' sad, odgovaraj bre...nestrpljiv sam...:lol:

Obersturmfuehrer:
a evo ga...sad spominje komunjare....
djes sveto puska te ub'la, odgovori mi na pitanje.
eto, ja sam priznao da ne znam ime coveka, a ti kao neko ko je pametan i ko poseduje znanje bi mogao da mi pruzis odgovor....

Ne vidim da bi tebi bilo kakav odgovor koji se kosi sa tvojim zacementiranim shvatanjima sveta koji te okruzuje - bio od neke vaznosti. Stoga je to gubljenje vremena.
(i ne radi se o komunistima - rec je o jednom mnogo sirem (i starijem) pokretu).

Sveta685:
Prvo pitanje sam postavio ja - i nisam dobio odgovor:
"Ko je mlatnuo lovu na naivnim citaocima?"

ti si klasican primer izvrtanja argumenata...
uhvatio si se za tog sabana sto je naucio one afrikance sta da pricaju i zapeo si za to...

ajde da kazemo da niko nije uzeo kesh......eto, ti si u pravu, mi smo budale koje nemaju pojma....
ali, objasni ti nama nojevu barku....

Back