Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:al si ti video vanzemaljce
i celu tvoju skrivenu istoriju... 8)
Sveta685:Njih nisam, ali njihove potomke - jesam.
stnco:Uh, umalo da propustim da kažem, da saznadoh i da fizička polja nisu materija. Pa vi ovde diskutujete o pravoj metafizici. Ne, ne o metafizici nego o antifizici. Pa nazdravlje vam bilo.![]()
stnco:Mogao si ovo i da prokomentarišeš pa da znam kakav je tvoj stav prema ovome (li da pretpostavim imajući u vidu tvoj stav prema nekim naukama). Ali u svakom slučaju hvala ti Sveto 685. Ovo je očigledan primer kako se razvija jedna nauka. Jedan od načina je baš ovaj: hipoteza + dokaz = teorija (koju ti šesto ne priznaješ). Ako nema dokaza onda se hipoteza menja ili modifikuje.
Demandred_Forsaken:a jeste Divovi!? Kakve veze ima velicina grobova sa "telom" koje je unutra... Ja imam metar i 180, a da me sahrane u grob od 6m jel ni ti tvrdio da sam visok 6m?! a?! E zar ti nije cudno da svi dokazi koji bi trebali da dokazu teoriju kreacionista, kada treba da se ispitaju tajanstveno nestanu...ccc
Nisi meni postavio pitanje ali evo mogućeg odgovora. Genom čoveka, nastao evolucionim razvojem dozvoljava određene visine uz manja ili veća odstupanja zbog nekih poremećaja, pa bi divovi onda bili direktna kreacija Boga iliti Božji hir.Sveta685:Na koji nacin bi otkrice skeleta divova potvrdilo teoriju kreacionista?
Zašto genom čoveka ne dozvoljava ljudima visinu džinova, kad je po evoluciji to moguće, sudeći po džinovskim životinjama i biljkama, koje je evolucija odnjegovala? Zašto nije evoluirala neka džinovska rasa ljudi, kao što su žirafe na kopnu, ili kitovi u moru?stnco:Nisi meni postavio pitanje ali evo mogućeg odgovora. Genom čoveka, nastao evolucionim razvojem dozvoljava određene visine uz manja ili veća odstupanja zbog nekih poremećaja, pa bi divovi onda bili direktna kreacija Boga iliti Božji hir.
Evolucija nema unapred određen cilj i što je ovde najbitnije nije od danas do sutra. Za tvoju informaciju prosečna visina se povećava. Znači za 5 503 442 (pet miliona petsto tri hiljade i četiristotine četrdeset i dve) godine biće i džinovaristob:Zašto genom čoveka ne dozvoljava ljudima visinu džinova, kad je po evoluciji to moguće, sudeći po džinovskim životinjama i biljkama, koje je evolucija odnjegovala? Zašto nije evoluirala neka džinovska rasa ljudi, kao što su žirafe na kopnu, ili kitovi u moru?
Šta ćete ovde odgovoriti? Sigurno: Tako je evolucija htela! (Uz obavezno nam pripisivanje neznanja o istoj).

stnco:Nisi meni postavio pitanje ali evo mogućeg odgovora. Genom čoveka, nastao evolucionim razvojem dozvoljava određene visine uz manja ili veća odstupanja zbog nekih poremećaja, pa bi divovi onda bili direktna kreacija Boga iliti Božji hir.
Bravo Sveta 685. Ovo je novo saznanje za mene. Samo, da nisi malo opsednut filmom "Zvezdana kapija"? No, to nije važno već publikuj ovu tvoju tvrdnju uz dokaze, naravno. Da li znaš i gde je Ra?Sveta685:Divovi su nastali kada su se prvi put geni Zemljana pomesali sa genima dosljaka sa Ra. I dan danas kada se ukrste ti geni pojavljuju se ljudi divovskog rasta. (nije cudno da tu ima dosta Kineza, jer su oni potomci originalnih Zemljana i kada "nalete" na gene Rasa desava se Jao Ming). Isto tako nije cudno da su direktni potomci divova - Crnogorci medju najvisim ....... na svetu.
stnco:Bravo Sveta 685. Ovo je novo saznanje za mene. Samo, da nisi malo opsednut filmom "Zvezdana kapija"? No, to nije važno već publikuj ovu tvoju tvrdnju uz dokaze, naravno. Da li znaš i gde je Ra?