damirmutap
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
....Nadam se da cu doci uskoro do nekih novih vesti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma piramide siguro bre ljudi 100%
Pa evo crnogorci otkrili nekoliko hiljada godina stare profakture i otpremnice za kamen kojim su gradjene piramide, a i one za HRKLJUSH...
A ima i par hiljada godina star zapis osnovne organizacije pokreta Gorana koji su sve to posumili, jer nisu imali vise sta da posumljavaju...

Evo. Sad josh vishe lichi.
![]()
Iz ovog ugla je to definitivno TO.
joj Boze, umrla sam
) pa vidite kako cete biti dochekani...
Samo me zanima koji su to arheolozi koji su potvrdili da se radi o piramidama. Obratite se Filozofskom fakultetu, odsek za arheologiju, pitajte ih za piramide u Bosni (posebno spomenite piramidu Ljubavi![]()
![]()
joj Boze, umrla sam
![]()
) pa vidite kako cete biti dochekani...
To je chista pseudoarheologija...
Piramida Ljubavi, ovo je zaista dobro...![]()
znaci posto je jedno brdo najvece zove se piramida sunca...Hm rekao sam da neznam tacno nazive piramida.. tako su ih oni nazvali... piramida Sunca je nazvana zato sto predstavlja najvecu medju njima..Ove tri piramide (tj. njihovi vrhovi) prave jednako stranicni trougao(hm.. mislim da negde postoji ta slika ..potrazicu je)... Piramida sunca je najveca(verovatno su joj i zato dali tako ime)...2 piramida meseca... 3piramida zmaja...
Vecina arheologa je nezvanicno potvrdila...(ja sam cuo par..). nevazno koji su... Niko nesme da kaze da su stvarno to piramide, jer je u pitanju njihova reputacija pa cak i posao.. zato niko od arheologa nece to javno reci...Dok stvarno nedodju do nekih jacih dokaza osim kamenja...
U toku je registracija učesnika i gostiju ICBP-ja a naredna dva dana, 25. i 26. augusta svi učesnici, gosti i zainteresirani će organizovano obići arheološke lokacije Bosanske doline piramida.

turizam? fino...![]()

nego šta, ipak su oni vicevi o Bosancima samo ... vicevi
da vidiš još kad će da dokažu da je tu bila Atlantida![]()

Neolit i Majke i Inke nemaju ama nikakve veze...Nego šta bi sa Majama i Inkama? Mislim, neolit, Maje, Inke, bla, bla, truć.
Gospode Boze,sta je sledece?