Misterija: Piramide U Bosni

Da li je ovo Piramida?

• Da

• Mozda

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hmmm valjda ne prognoziras nesto ??

Mislim da ce Bosna, zbog specificnog polozaja u bivsoj SFRJ, Evropi i svetu, najverovatnije biti mesto zvanicnog iskrcavanja vanzemaljaca. Bosnaskohercegovacki narod, koji misli da se sastoji iz tri naroda ili sta vec misle, do sada se pokazao kao da je pao sa Marsa, pa mislim, da ce se Marsovci najopustenije osecati bas kod njih.

Eksperti iz celog sveta slozili su se, ne samo da piramide nisu prevara, vec i da su jedne od najstarijih na svetu...

http://www.eutimes.net/2010/08/scie...osnia-are-oldest-known-pyramids-in-the-world/

tema postoji.

Postoji i služebna stranica Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca" http://www.piramidasunca.ba/ba/ koja se apdejtuje dnevno, i na kojoj se može pratiti šta experti (ali pravi, a ne ovi što se sprdaju po forumu), dakle arheolozi iz celog sveta koji dolaze u Visoko imaju da kažu. Svi do jednog potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih arheoloških lokaliteta u svetu, u ovom trenutku. I to je ozbiljno, a te forice: Mujo, Ramzes itd. ostaju za lečenje kompleksa....

tema postoji.

Postoji i služebna stranica Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca" http://www.piramidasunca.ba/ba/ koja se apdejtuje dnevno, i na kojoj se može pratiti šta experti (ali pravi, a ne ovi što se sprdaju po forumu), dakle arheolozi iz celog sveta koji dolaze u Visoko imaju da kažu. Svi do jednog potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih arheoloških lokaliteta u svetu, u ovom trenutku. I to je ozbiljno, a te forice: Mujo, Ramzes itd. ostaju za lečenje kompleksa....

videcemo...
moze biti i da su najstarije ali o znacaju ce moci biti nekih reci jedino ako jeostalo nesto u pisanoj formi ili nesto slicno...

Taj Osmanagić, koliko ja znam, nije arheolog, već valjda ekonomista, pa ne znam na kakvo se on znanje, stručnost poziva. A na osnovu čega on pronalaskom jednog stopala od kamena sa takvom sigurnošću zaključuje da je merna jedinica? Takođe, ko isključije mogućnost da su ljudi živeli u prirodnoj steni. Treće, čula sam da su prilikom tih iskopavanja prosto bacali nalaze iz srednjovekovnog doba, pošto traže "dokaze" o nekoj antičkoj piramidi. Četvrto, Maje i Inke?

Mozda Osmanagic i nije po obrazovanju arheolog,ali kakve to ima veze?Koliko znam ni Shilman nije bio arheolog,pa je iskopao Troju(ili se bar veruje da je to Troja),znaci nije stvar u obrazovanju (mada je bolje zavrsiti skolu za ono cime se bavis)nego je stvar da li nesto volis i zelis time da se bavis.
Inace ja sam gledao snimke na youtube,kao i neke druge emisije i licno mislim da to i jesu piramide.Cak je i hemijska analiza (koliko sam razumeo)cementa pronadjenog na toj gradjevini pokazala da je slicnog sastava kao i cement koji se koristio u Egiptu.Nadam se da ce nekako Bosanci doci do novca i iskopati makar jednu celu piramidu,pa onda ne moramu u Egipat nego,pravac Bosna.

Mozda Osmanagic i nije po obrazovanju arheolog,ali kakve to ima veze?Koliko znam ni Shilman nije bio arheolog,pa je iskopao Troju(ili se bar veruje da je to Troja),znaci nije stvar u obrazovanju (mada je bolje zavrsiti skolu za ono cime se bavis)nego je stvar da li nesto volis i zelis time da se bavis.
Inace ja sam gledao snimke na youtube,kao i neke druge emisije i licno mislim da to i jesu piramide.Cak je i hemijska analiza (koliko sam razumeo)cementa pronadjenog na toj gradjevini pokazala da je slicnog sastava kao i cement koji se koristio u Egiptu.Nadam se da ce nekako Bosanci doci do novca i iskopati makar jednu celu piramidu,pa onda ne moramu u Egipat nego,pravac Bosna.

ahaha..koji si ti car...kao da te neko tera...

svet nema pristup i ne brine se ni za one u Egiptu, vec sam rekla da je muzej u kome se drzi nacionalno blago Starog Egipta u najocajnijem mogucem stanju...a svi znamo sta ono sadrzi...a kamo ti neko kamenje u Bosni...nemojte da me zasmejavate...
u Latinskoj Americi ima jos nekoliko nedesifrovanih pisama...a ovde nekoliko crteza...pa vi stavite na vagu...
a cega sve jos nema po Africi, mnogo uzbudljivijeg...pa nikako da ispliva "iz anonimnosti"..

Back