MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voleti nekog znači voleti ga takvog kakav jeste, sa svim manama i vrlinama...posebno manama...
Voleti nekog znači pokušati da mu se prilagodiš a ako i on voli tebe onda i on pokuša da se tebi prilagodi, pa se nadjete.....
Voleti nekog znači pustiti ga da bude to što jeste pa makar i ne bili mi kraj njega.....
Voleti nekog znači pokušati da ga učiniš sretnim onako kako on ima poimanje sreće ili ga pustiti da bude sretan bez nas...(Lj)

Danas je nekako....lelujav dan.....a kad je takav krenu mi misli....ništa specijalno....samo, eto lelujaju.....kao ovo...

Znaš šta.....da ti ja kao totalni realista kažem nešto.....čuda se dogadjaju ili bar doživljavaju..kako god, moguća su (Lj)

Poslednja izmena:
Danas je nekako....lelujav dan.....a kad je takav krenu mi misli....ništa specijalno....samo, eto lelujaju.....

Znaš šta.....da ti ja kao totalni realista kažem nešto.....čuda se dogadjaju ili bar doživljavaju..kako god, moguća su (Lj)

Čuda se ne dogadjaju. Dogadjaju se iznenadjenja
kao neočekivana ljudska spoznaja. - (m.m.)

Poslednja izmena:
Voleti nekog znači voleti ga takvog kakav jeste, sa svim manama i vrlinama...posebno manama...
Voleti nekog znači pokušati da mu se prilagodiš a ako i on voli tebe onda i on pokuša da se tebi prilagodi, pa se nadjete.....
Voleti nekog znači pustiti ga da bude to što jeste pa makar i ne bili mi kraj njega.....
Voleti nekog znači pokušati da ga učiniš sretnim onako kako on ima poimanje sreće ili ga pustiti da bude sretan bez nas...(Lj)

Ljubav je stvar srca a mane i vrline su stvar mozga. - (m.m.)

Kad god vrline i mane idu u paketu s ljubavlju, onda su jedino
interesi izvesni, a ljubav je pod velikim znakom pitanja. - (m.m.)

Život ide u paketu Arhi sa svim svojim manama i vrlinama i to znamo oboje...Ja o životu pričam a ne o teoriji o savršenoj ljubavi . Možda sam na pogrešnom mestu..:bye: (Lj)

Poslednja izmena:
Sam sebi si najbolji guru, vođa, majstor. Sam sebe možeš voditi... Umiri tu ludu glavu, prekini sa pitanjima "zašto?" kojima i ne znaš zbog koga odnosno čega pitaš ... Ne postoji evolucija tehnologije, umetnosti, već samo evolucija misli... misli "evoluiraju" neverovatnom brzinom kada ih srce pročišćuje i usmerava... Aktivira kad su potrebne, a između toga je samo ćutanje... samo mir... samo radost... samo život! Što si više u srcu, više si SVOJ. Što si voljeniji, što više prihvataš da si otelotvorenje ljubavi, sve si inteligentniji... Srce uvek zna... tu je ... samo ga slušaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back