Мишковић и пријатељи

pa ne znam stvarno koji je kontekst lepo sam pito gore dal ima neki konkretan dokaz da je Mirosnika Dinkc rodjena sestra Miroska Miskovica osim naklapanja sestre od kuma babine jetrve iz nekog Pickovca donjeg i niko nije odgovorio niti prilozio nista opipljivo sto bi potkrepilo tu tvrdnju

pa ne znam stvarno koji je kontekst lepo sam pito gore dal ima neki konkretan dokaz da je Mirosnika Dinkc rodjena sestra Miroska Miskovica osim naklapanja sestre od kuma babine jetrve iz nekog Pickovca donjeg i niko nije odgovorio niti prilozio nista opipljivo sto bi potkrepilo tu tvrdnju

hahhahahahaa.....Pickovac...super....zanimljiva destinacija za potencijalne turiste....a jel ima kakv potok za rafting......biser do jaja bajo....

pa to je, svojevremeno, jerry napisao na forumu.
e sad, mi nismo imali dokaze da to nije tačno i prema radikalskoj logici.....:roll::lol:

Ujak gospodina Mlađe

Malo je poznato da je glavni zaštitnik porodice Mišković posle Petog oktobra bio Mlađan Dinkić.

Gospodin Miroslav Mišković je rođen u selu Bošnjani kod Varavrina, odakle je i Mlađanova majka Mirosinka. Miroslav je Mlađanu ujak. Na preporuku tadašnjeg šefa Resora Državne bezbednosti Radomira Markovića, Miroslav je, uz saglasnost njegove majke Mirosinke, Mlađana poslao u ''opoziciju''.

Novčanim prilozima, koje je predstavljao kao da ih Mlađan pribavlja, osigurao je Dinkiću u opozicionim redovima solidan status. Nakon Petog oktobra, kada je postao guverner Narodne banke Jugoslavije, Mlađan Dinkić odigrao je istorijsku ulogu u prikrivanju para podorice Milošević i bogatstva Miroslava Miškovića.

Ujak gospodina Mlađe

Malo je poznato da je glavni zaštitnik porodice Mišković posle Petog oktobra bio Mlađan Dinkić.

Gospodin Miroslav Mišković je rođen u selu Bošnjani kod Varavrina, odakle je i Mlađanova majka Mirosinka. Miroslav je Mlađanu ujak. Na preporuku tadašnjeg šefa Resora Državne bezbednosti Radomira Markovića, Miroslav je, uz saglasnost njegove majke Mirosinke, Mlađana poslao u ''opoziciju''.

Novčanim prilozima, koje je predstavljao kao da ih Mlađan pribavlja, osigurao je Dinkiću u opozicionim redovima solidan status. Nakon Petog oktobra, kada je postao guverner Narodne banke Jugoslavije, Mlađan Dinkić odigrao je istorijsku ulogu u prikrivanju para podorice Milošević i bogatstva Miroslava Miškovića.

kurir ili srpska reč?:mrgreen:

Miroslav Mišković

Iz projekta Википедија

Skoči na: navigacija, pretraga
Miroslav Mišković (rođen 5. jula 1945. u Kruševcu) je srpski poslovni čovek, vlasnik kompanije Delta Holding. Smatra se jednim od najbogatijih ljudi u Srbiji, sa bogatstvom od oko dve milijarde dolara (2007.), prema podacima poljskog magazina Vprost koji svake godine objavljuje spisak 100 najbogatijih ljudi postkomunističkih zemalja,[1] Mišković je na 42. mestu.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Мирослав_Мишковић

Ja sam ti rekao da u tom selu svi znaju da su Dinkic i Miskovic u rodbinskoj vezi,ali ti posto ne verujes,za dokaz zamoli Mirosinku i Miroslava Miskovica za DNK analizu,sta da ti radim,ti veruj ili ne,tvoja volja

Pazi sad, u politici i biznisu neas prijatelje, imas interese.
Do skora mu je bio interes da daje vise kesa radikalima i dss-u od ostalih, sada to vise nije.
Zato kukaju, zato placu....Navikli da dobijaju lovu, a sad nema vise dnevnica i bonusa, pa im sad tajkuni losi...:thumbdown:

И обратно, сада тајкуни уплаћују кеш на Чедолинов рачун и он их више не опањкава. Сада су добри.

a jel ima neki podrobniji podatak da je on Mirosinkin brat osim sto kao poticu iz istog sela i sto je tako pisalo po raznim patriotskim forumima ?

Ово чињеницу сам потврдио на либералном форуму http://www.ldp.org.yu/cms/item/blog/sr/post.html?id=73

...Rekoše mi prijatelji da ne radi to on sam vec sa večitim doktorantom Mladjanom Dinkićem ,čiji jec otac iz Vlasotinaca,postojbine gradjevinara, a majka iz okoline Varvarina ,blizu sela Bošnjana odakle potice novokomponovani "ROTSILD" Miskovic. Za sad samo toliko do prosirenja spiska. Mika ,zemljakl iz okoline Kraljeva.

Динкић, Чеда и Мишковић чине убитачни трио!

"Citat:
...Rekoše mi prijatelji da ne radi to on sam vec sa večitim doktorantom Mladjanom Dinkićem ,čiji jec otac iz Vlasotinaca,postojbine gradjevinara, a majka iz okoline Varvarina ,blizu sela Bošnjana odakle potice novokomponovani "ROTSILD" Miskovic. Za sad samo toliko do prosirenja spiska. Mika ,zemljakl iz okoline Kraljeva."

Aha , e ovo ja vec zovem konkretan materjalni dokaz , alal vera Dakice i tebi i prijateljima sto ti rekose :)

Ma videlo se jasno u skupstini koga finansira Miskovic. Sve parlamentarne stranke sem LDP-a. Mogli smo u novinama procitati koji politicari brane Miskovica onom glupavom floskulom o 25k zaposlenih ljudi... itd...

:ok:
Samo sto je sad ukinuo podrsku za jos 2 stranke pa se nasle uvredjene....
Ocekujem pravnu analizu tog sramnog postupka.:mrgreen:

Sta ces, promenili se interesi, nije mu vise cilj izolovana Srbija kao nekima.
Sad mu je cilj da se siri po regionu....
Trzni centar u Ljubljani, marketi po Bugarskoj....
A tesko da bi to mogao da radi i da bi mu dozvolili da radi da i dalje podrzava DSS i SRS.

Poslednja izmena:
:ok:
Samo sto je sad ukinuo podrsku za jos 2 stranke pa se nasle uvredjene....
Ocekujem pravnu analizu tog sramnog postupka.:mrgreen:

Sta ces, promenili se interesi, nije mu vise cilj izolovana Srbija kao nekima.
Sad mu je cilj da se siri po regionu....
Trzni centar u Ljubljani, marketi po Bugarskoj....
A tesko da bi to mogao da radi i da bi mu dozvolili da radi da i dalje podrzava DSS i SRS.

Moguce. Samo je pitanje koliko mu je stalo do monopola ovde. Otvaranje ka Evropi sigurno nece ici u korist monopolistima...

Moguce. Samo je pitanje koliko mu je stalo do monopola ovde. Otvaranje ka Evropi sigurno nece ici u korist monopolistima...

Naravno.
Ali nece on izgubiti sve sto ima ovde.
Smanjice ucesce na trzistu koliko bude trebalo po zakonima EU.
I to ce opet da mu donosi extra kintu, plus poslovi po regionu(Ljubljana-245 miliona evra).

Inace, svim tim monopolistima Manter je objasnio sta ih ceka u jednom a sta u drugom slucaju.:mrgreen:

Naravno.
Ali nece on izgubiti sve sto ima ovde.
Smanjice ucesce na trzistu koliko bude trebalo po zakonima EU.
I to ce opet da mu donosi extra kintu, plus poslovi po regionu(Ljubljana-245 miliona evra).

Inace, svim tim monopolistima Manter je objasnio sta ih ceka u jednom a sta u drugom slucaju.:mrgreen:

Bile su emisije na b92 cime se on sve sluzi. Tu su pretnje, ucene i ko zna koja jos prljava sredstva... sve sa ciljem da biodrzavao visoke cene i da bi nas pljackao. Izracunato je da svaka porodica godisnje pokloni Miskovicu 500 jura na marze. Bash me zanima kako ce uspeti na stranom trzistu...

Miroslav Mišković

Iz projekta Википедија

Skoči na: navigacija, pretraga
Miroslav Mišković (rođen 5. jula 1945. u Kruševcu) je srpski poslovni čovek, vlasnik kompanije Delta Holding. Smatra se jednim od najbogatijih ljudi u Srbiji, sa bogatstvom od oko dve milijarde dolara (2007.), prema podacima poljskog magazina Vprost koji svake godine objavljuje spisak 100 najbogatijih ljudi postkomunističkih zemalja,[1] Mišković je na 42. mestu.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Мирослав_Мишковић
Miroslav Mišković
From Wikipedia,

Born June 5, 1945 (age 63)
Bošnjane, Serbia,

Occupation President, Delta Holding
Net worth ▲ US$ 2 billion, The list of the 100 richest persons in the post-communist countries
Spouse Ljiljana Mišković

Miroslav Mišković (Serbian Cyrillic: Мирослав Мишковић) (born July 5, 1945 in Bošnjane village, near Varvarin, Serbia, Democratic Federal Yugoslavia) is a Serbian businessman, the owner of Delta Holding.

Ma da bre, kakva crna wikipedia, jači je izvor iz sela:rotf:

Evo,jos jednog izvora iz ''sela'':mrgreen::dash::dash::dash:

http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Mišković

Bile su emisije na b92 cime se on sve sluzi. Tu su pretnje, ucene i ko zna koja jos prljava sredstva... sve sa ciljem da biodrzavao visoke cene i da bi nas pljackao. Izracunato je da svaka porodica godisnje pokloni Miskovicu 500 jura na marze. Bash me zanima kako ce uspeti na stranom trzistu...

Pa vec posluje na stranom trzistu(C. Gora, Bosna, Bugarska) sto se tice marketa. A za nekretnine pocinje u Sloveniji, sa americkom firmom sklapa ugovor za gradjenje nekretnina po jugoistocnoj Evropi....
A poslovace po zakonima koji tamo vladaju naravno.

Poenta je da je vec nakupio previse kinte. I sad i ako malo cucne u Srbiji(kao sto hoce) nije strasno.

A u svakom slucaju, imao je izbor ili da se prikloni novoj struji i proevropskoj vladi ili nece biti te imperije u skorije vreme.
I nije tezak izbor.:mrgreen:

Back