Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.868
NEPredivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEPredivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspim
Misliš da će mu i djelovati nakon Xanaxa

ma ja kad čujem tvoj glas sve mi se uskovitla pa nedelju dana ne mogu da zaspimAli meni je u glavi uvijek ista slika, isti fleš
Stara kuća, mala bašča i Jugo 45

Cao kako si?Ali meni je u glavi uvijek ista slika, isti fleš
Stara kuća, mala bašča i Jugo 45

tu bi i pivo da mu preporučišMisliš da će mu i djelovati nakon Xanaxa

Evo, biću fina, preporučujem mu Melatonin Puratu bi i pivo da mu preporučiš

Ti si ladno sve to probala... Predivno, zaista. Ispovedi mi se nekad o tim stvarima, zanimaju me, cisto da znamEvo, biću fina, preporučujem mu Melatonin Pura
Ma jok, ja sam čista ko suzaTi si ladno sve to probala... Predivno, zaista. Ispovedi mi se nekad o tim stvarima, zanimaju me, cisto da znam

Fizički rad pomaže svima da brzo zaspublago onima koji brzo zaspu,
OK, znači na 6 dana da te podsetim. (subotu ti dajem slobodno pa jope)ma ja kad čujem tvoj glas sve mi se uskovitla pa nedelju dana ne mogu da zaspim

Nas arbait frei ne shljaka, samo droge, rakija i bludnicenjeFizički rad pomaže svima da brzo zaspu
meni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologijapošto snovi

Ja baš kad sam previše umorim, fizički-teže zaspim.Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu
Jel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu
kako beše ono učiti i samo , ma ne raditi i samo raditi , ima još jedna ali bilo je povratilo se ,Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu

Pa nije tinte pilaJel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?

Tako i ja za tebe isto mislim, a znam da si vrednaPa nije tinte pila
Ja baš kad sam previše umorim, fizički-teže zaspim.
hm vas dvoje u istu firmu i falimento toj firmiJel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?

Nas dvoje odosmo u šumu da živimo, kao susjedihm vas dvoje u istu firmu i falimento toj firmi

nemam pojma,nedaju ti ni da se sa sobom družišmeni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologija

evo ga , onpakeve , samo jednu pesmu stavi, ću te teleportujem s's nju u muzikumeni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologija