Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.783
NEPredivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEPredivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspim
Misliš da će mu i djelovati nakon Xanaxa
ma ja kad čujem tvoj glas sve mi se uskovitla pa nedelju dana ne mogu da zaspimAli meni je u glavi uvijek ista slika, isti fleš
Stara kuća, mala bašča i Jugo 45

Cao kako si?Ali meni je u glavi uvijek ista slika, isti fleš
Stara kuća, mala bašča i Jugo 45
tu bi i pivo da mu preporučišMisliš da će mu i djelovati nakon Xanaxa![]()

Evo, biću fina, preporučujem mu Melatonin Puratu bi i pivo da mu preporučiš![]()
![]()

Ti si ladno sve to probala... Predivno, zaista. Ispovedi mi se nekad o tim stvarima, zanimaju me, cisto da znamEvo, biću fina, preporučujem mu Melatonin Pura![]()
Ma jok, ja sam čista ko suzaTi si ladno sve to probala... Predivno, zaista. Ispovedi mi se nekad o tim stvarima, zanimaju me, cisto da znam

Fizički rad pomaže svima da brzo zaspublago onima koji brzo zaspu,
OK, znači na 6 dana da te podsetim. (subotu ti dajem slobodno pa jope)ma ja kad čujem tvoj glas sve mi se uskovitla pa nedelju dana ne mogu da zaspim![]()
![]()

Nas arbait frei ne shljaka, samo droge, rakija i bludnicenjeFizički rad pomaže svima da brzo zaspu
meni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologijapošto snovi![]()
![]()

Ja baš kad sam previše umorim, fizički-teže zaspim.Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu
Jel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu
kako beše ono učiti i samo , ma ne raditi i samo raditi , ima još jedna ali bilo je povratilo se ,Fizički rad pomaže svima da brzo zaspu

Pa nije tinte pilaJel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?
Tako i ja za tebe isto mislim, a znam da si vrednaPa nije tinte pila![]()
Ja baš kad sam previše umorim, fizički-teže zaspim.
hm vas dvoje u istu firmu i falimento toj firmiJel bi ti mene zaposlila kotebe u firmu?

Nas dvoje odosmo u šumu da živimo, kao susjedihm vas dvoje u istu firmu i falimento toj firmi![]()
nemam pojma,nedaju ti ni da se sa sobom družišmeni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologija![]()

evo ga , onpakeve , samo jednu pesmu stavi, ću te teleportujem s's nju u muzikumeni moderatori prepravljaju poruke,jel to privilegija,il patologija![]()