sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.251
ne...problemi sa disanjem tokom noći ?
spavam ko beba. samo kad se probudim. onda dok kuvam kafu tešim sebe kako treba da se strpim do ujutro, da je zapravo ovaj a ne prethodni dan bio poslednji i tako u krug
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne...problemi sa disanjem tokom noći ?
sve ok , ali zašto, poslednji dan, svaki dan je dan za sebe, nikad isti, samo mu treba dati malo osmeha pa da dan ide ko nasmejanne...
spavam ko beba. samo kad se probudim. onda dok kuvam kafu tešim sebe kako treba da se strpim do ujutro, da je zapravo ovaj a ne prethodni dan bio poslednji i tako u krug

Nista ne pomaze kad pocnu da mi se vrzmaju misli jer mi se ne spava, ali kad mi se spava, tik pred san javi mi se misao kako padam sa visine, i u tom padanju uspavam se....tj "padnem" u san.ako ima slična tema ,kanta
nego, misao , dobra , osrednja , kakva i da je što vam se vrzma u glavi pre nego vas uspe uhvatiti san , ili ti mi koja vas misao proganja a treba sa se spava

vidim ja tu da nešto nisu čista posla samnom

nisi brojala ovnoveSad je 04:00
brojim ovce al to su one ovce bandoglavke
(neće u vrstu pa da si bog)
, zato tako 
Večeras ću da ispravim greškunisi brojala ovnove, zato tako
![]()
a ja zaspao sa jednom slikom ultra nežne ženske osobe , i gle , uspelo jeVečeras ću da ispravim grešku![]()