Mis foruma,i naravno pratilje

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ajmo glasanje

• etotako

glasova: 14 21,9%
  • kucka

glasova: 24 37,5%
  • hanibalka

glasova: 18 28,1%
  • gazdarica

glasova: 8 12,5%

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da neko počne da prebacuje ove teme u On traži nju? Pojavljuju se likovi sa nedostatkom samopouzdanja, utripuju se na kojekakve forumske dronfulje, nabace još tri-četiri na spisak da bi to ličilo na anketu, i prave teme. I još to niko ni ne zaključava. Ima da potpisujem peticiju da se random postavi za urednika ovde. A Gazda i hani na Savremenom. U peršun sa svim anketama.

kojote:
Hanibalka je 77 puta veća kučka od kučke
Gazdarica i etotako su...kučke, brate, šta bi drugo bile :-)
Najveća kučka na forumu je calimero. Dva glasa za nju.
Av! :wink:
E sranje, uze mi matori raspad foru. :lol:
Dakle ovako: Etotako je obična kučka :arrow: Kučka je medena /honey/ :arrow: Hani je gazdarica :arrow: a Gazdarica je pristojna i draga osoba.
Nikoga nisam videla u prirodi, svaka je fizički lepa na različit način na prikazanim slikama.
Moj glas ide Hanibalki iz jednog razloga - ima najlepše oči. :D

DisMisaL:
A da neko počne da prebacuje ove teme u On traži nju? Pojavljuju se likovi sa nedostatkom samopouzdanja, utripuju se na kojekakve forumske dronfulje, nabace još tri-četiri na spisak da bi to ličilo na anketu, i prave teme. I još to niko ni ne zaključava. Ima da potpisujem peticiju da se random postavi za urednika ovde. A Gazda i hani na Savremenom. U peršun sa svim anketama.

:shock: zju Dis, sram te bilo :lol:

DisMisaL:

E bas si pametan,sto bi se reklo vidis kroz maglu:roll: .Avangarda je ovde bas prisutna.Ovo si trebao da shvatis kao zajebavanciju:!: Samopouzdanja imam na pretek tako da mogu malo i da ti pozajmim:razz: .
I jos jedanput glasajte za koga kod hocete.Ili ako ne znate za koga onda za etotako:wink:

hvala svim mojim glasacima,bez obzira na zle upadice,ja sam mislila da sam vam mnogo antipaticnija :lol:
ali moram da se diskvalifikujem jer od nas 4 jedino ja nisam miss,nego mrs ;)
kad birate najlepsu mamu rado cu se prijaviti,ili najbolju tortu :lol: ili najbrze ispeglanu kosulju

DisMisaL:
ti to nesto prebacujes da se pojavljujem previse na sm?ili...?

DisMisaL:

kad se koristi rec DRONFULJA (jel to ono fukara ili vec sta je???) molim gospodina da navede imena tih njegovih dronfulja.j.......er ovim on vredja sav zenski narod ovde.....................:(( uzas jedan

muski sovinista

bobbo, sine, prvim pregledom tvog profila sam pomislio da je 88. godina proizvodnje. Ali što te više čitam, sve sam sigurniji da je u pitanju tvoj IQ. Dovoljno pametna da ume da donese pivo, ali ne i da joj možeš objasniti kako ne postoje mali patuljci koji pale/gase svetlo u frižideru.

ja bih sad da se proseravam pričom kako neka kao fizička lepota relatvna ...bla bla truć ali to pre svega nikog ne interesuje i kao nešto pravim se uuuu pametna...a u stvari koga interesuje moje naklapanje??? n-i-k-o-g-a!!!! ...
elem, da skratim ... tema je smor .. muvajte se bre nekako drugačije!
čitajte mi s usana... s-m-a-r-a-t-e

htela sam da napišem da su i ankete smor ali kenjam ondak sama sebi u usta..planiram naime neku dražesnu anketicu...samo za sebe... :D vidićete vi još ko sam ja!!! ... to je rekao i jedan skiner kojeg su drugovi skineri polupali pre koncerta bezočnih kritičara...vodili me drugari onomad... jedan od njih je pozajmio gitaru gitaristi benda ...

DisMisaL:
bobbo, sine, prvim pregledom tvog profila sam pomislio da je 88. godina proizvodnje. Ali što te više čitam, sve sam sigurniji da je u pitanju tvoj IQ. Dovoljno pametna da ume da donese pivo, ali ne i da joj možeš objasniti kako ne postoje mali patuljci koji pale/gase svetlo u frižideru.
Volim da vidim da je neko josh namtjorastiji od mene. To mi vraca veru u ljude. :mrgreen:

DisMisaL:

:lol: :lol: :lol:
moji patuljci izgleda štrajkuju ovih dana, zamalo da pozovem majtora za fridž.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back