bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
kojote:Slatkišu, to je tipica :wink:
eh bre ovo je mLOGo bolje..................eh ...

joj kako me lepo zoves ..........Swatkica.....mwogo swatko bwe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojote:Slatkišu, to je tipica :wink:
bobba:ovo nije pravedno ....gde sam ja bre u uzem izboru........hocu taj PEZ bre da njam-njamisem...............)))
Maxy:Sto da joj pustim pp,nemam razloga.Samo kazem da je jako lepa:razz: I da bi bilo dobro da pobedi,jer je stvarno jedna od lepsih dev. na forumu.Etotako to je istina;-)
E sranje, uze mi matori raspad foru.kojote:Hanibalka je 77 puta veća kučka od kučke
Gazdarica i etotako su...kučke, brate, šta bi drugo bile :-)
Najveća kučka na forumu je calimero. Dva glasa za nju.
Av! :wink:
DisMisaL:A da neko počne da prebacuje ove teme u On traži nju? Pojavljuju se likovi sa nedostatkom samopouzdanja, utripuju se na kojekakve forumske dronfulje, nabace još tri-četiri na spisak da bi to ličilo na anketu, i prave teme. I još to niko ni ne zaključava. Ima da potpisujem peticiju da se random postavi za urednika ovde. A Gazda i hani na Savremenom. U peršun sa svim anketama.
DisMisaL:A da neko počne da prebacuje ove teme u On traži nju? Pojavljuju se likovi sa nedostatkom samopouzdanja, utripuju se na kojekakve forumske dronfulje, nabace još tri-četiri na spisak da bi to ličilo na anketu, i prave teme. I još to niko ni ne zaključava. Ima da potpisujem peticiju da se random postavi za urednika ovde. A Gazda i hani na Savremenom. U peršun sa svim anketama.
limunada:e Maxy,razumjeli smo te...nisi morao da kazes i na srpskom,hrvatskom,crnskom,gorskom...![]()
ti to nesto prebacujes da se pojavljujem previse na sm?ili...?DisMisaL:A da neko počne da prebacuje ove teme u On traži nju? Pojavljuju se likovi sa nedostatkom samopouzdanja, utripuju se na kojekakve forumske dronfulje, nabace još tri-četiri na spisak da bi to ličilo na anketu, i prave teme. I još to niko ni ne zaključava. Ima da potpisujem peticiju da se random postavi za urednika ovde. A Gazda i hani na Savremenom. U peršun sa svim anketama.
moji glasaci ce sa mnom i ostalim drugaricama na veceru u subotuMaxy:Nemoj da ides.Sta ce tvoji glasaci da rade![]()
.Ako pobedis pobedila si posteno.I nema veze sto si mrs.Ipak je ovo virtuelno takmicenje;-)
Tako je Bobbo.Sve to treba za yaya obesiti:-)bobba:kad se koristi rec DRONFULJA (jel to ono fukara ili vec sta je???) molim gospodina da navede imena tih njegovih dronfulja.j.......er ovim on vredja sav zenski narod ovde.....................( uzas jedan
muski sovinista
Volim da vidim da je neko josh namtjorastiji od mene. To mi vraca veru u ljude.DisMisaL:bobbo, sine, prvim pregledom tvog profila sam pomislio da je 88. godina proizvodnje. Ali što te više čitam, sve sam sigurniji da je u pitanju tvoj IQ. Dovoljno pametna da ume da donese pivo, ali ne i da joj možeš objasniti kako ne postoje mali patuljci koji pale/gase svetlo u frižideru.
LePiaf:Volim da vidim da je neko josh namtjorastiji od mene. To mi vraca veru u ljude.![]()
DisMisaL:bobbo, sine, prvim pregledom tvog profila sam pomislio da je 88. godina proizvodnje. Ali što te više čitam, sve sam sigurniji da je u pitanju tvoj IQ. Dovoljno pametna da ume da donese pivo, ali ne i da joj možeš objasniti kako ne postoje mali patuljci koji pale/gase svetlo u frižideru.