raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slihtaromarlon:Sve su lepotice. Svima bi trebalo dati po jedan glas, al nazalost to ne moze. 8)
blondi:slihtaro
ja glasala za gazdu - jedino za nju znam kako izgleda 8)
Bravo cokoladice:-)chokolada:Yebote maxy ti si ovu temu postavio samo zato da bi govorio kako je tebi etotako najlepsa.Mogao si to da joj kazes na pp ili da otvoris temu samo o njoj.
![]()
znala sam da se interesujes za politiku al' i za kulturu :shock:marlon:Eto covek bude kulturan i vaspitan, a ti slihtaro. pa zar te tako uce Janez Drnovsek i Milan little doggy![]()
blondi:znala sam da se interesujes za politiku al' i za kulturu :shock:
4 maxyuaaaa ziri 8)
slicna nam profesija samo se na meni ista i primetimarlon:Pa moja profesija je vezana za kulturu. Ne cenis me valjda po onim pljuvacinama?![]()
chokolada:Yebote maxy ti si ovu temu postavio samo zato da bi govorio kako je tebi etotako najlepsa.Mogao si to da joj kazes na pp ili da otvoris temu samo o njoj.
![]()
done 8-)Maxy:Nisam8-) Evo i kucka mi je lepa.Samo sto nisam hteo da pominjem jer se nije javila.Etotako jeste.
I jos jednom glasajte za etotako.
veKsla:a jel moze jedno pojasnjenje
jedna od kandidatkinja
ne mogu se setiti imena
ima na sebi otisnut znak
mercedesa pa me zanima
jel to tetovaza ili ?????
u pitanju su nijanse
nije mogao da mi pošalje ppchokolada:Yebote maxy ti si ovu temu postavio samo zato da bi govorio kako je tebi etotako najlepsa.Mogao si to da joj kazes na pp ili da otvoris temu samo o njoj.
![]()
u, yebote, a ja ti poslao nekoliko :? ...idi da vidiš kako su lepi...idi, bre(c)! :-)etotako:nije mogao da mi pošalje pp
isključila sam tu opciju... sada primam isključivo emails
avesic:yeba ti vaki zivot kad te niko ne stavi ni na jednu listu ,,, pa makar i na onu negativnu ,, buuuuu ,,,,
8-)....Jooockey:hihihiih i ja i ti ga uvek ispusimo....
ma kako da ti objasnimmarlon:Sta je bre sad. Kakva mecka.Izjasni se jasno covece, nemoj tim jezikom gde te niko ne razume, jel dizel il benzinac, i gde je opaljen mislim znak?![]()
kojote:Hanibalka je 77 puta veća kučka od kučke
Gazdarica i etotako su...kučke, brate, šta bi drugo bile :-)
Najveća kučka na forumu je calimero. Dva glasa za nju.
Av! :wink:
kojote:Ti, bobbo, nisi toliko uska![]()