- Poruka
- 4.766
Slažem se. Pogledajte mu samo onaj ludački sjaj u očima kada govorim o ubistvima i smrtnim kaznama iz Biblije. Svršava od sreće.Psihopata klasicni takoreci knjiski primerak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se. Pogledajte mu samo onaj ludački sjaj u očima kada govorim o ubistvima i smrtnim kaznama iz Biblije. Svršava od sreće.Psihopata klasicni takoreci knjiski primerak...
Ti si forumas,ja sam forumas,al to nema veze s tim sto si majmun,nego sto prijavljujes sve kojima si psovao majkuPriča nešto protiv influensera i naziva ih majmunima, a on je sam influenser.
Liku je umro "pacijent" kojeg je lecio, a ima smelost davprica o drugima. Glavonja bez obraza.Priča nešto protiv influensera i naziva ih majmunima, a on je sam influenser.
umro bi svejedno.. koliko je pacijenata koje leči doktori zvanične medicine danas umrlo??Liku je umro "pacijent" kojeg je lecio, a ima smelost davprica o drugima. Glavonja bez obraza.
Samo sto danasnji doktori koriste naucnu medicinu, a on ne.umro bi svejedno.. koliko je pacijenata koje leči doktori zvanične medicine danas umrlo??
Jos goreSamo sto danasnji doktori koriste naucnu medicinu, a on ne.
kenjam se u naučnu medicinu.. medicina je toliko napredovala da danas nema zdravog čoveka..Samo sto danasnji doktori koriste naucnu medicinu, a on ne.
Kako bi secerasi ziveli bez moderne medicine? Ljudi sa srcanim problemima? Infarkt? Operacije slepog creva? Prelomi? Oftalmolozi, dermatolozi? Neuroloska oboljenja?Jos gore
Kontradiktoran si. Kažeš da je današnja medicina dobra, a vakcine nisu.Vakcine su druga prica, genocid.
brate stvar je u prevenciji koju Miroljub zagovara.. 90 % svih bolesti nastaje jer se ljudi ne pridržavaju osnovnih zakona zdravlja..Kako bi secerasi ziveli bez moderne medicine? Ljudi sa srcanim problemima? Infarkt? Operacije slepog creva? Prelomi? Oftalmolozi, dermatolozi? Neuroloska oboljenja?
Ima problema sa modernom medicinim ali je cinjenica da u velikoj meri spasava zivote
A ti se onda leči kod vračare i kod Miroljuba Petrovića.kenjam se u naučnu medicinu.. medicina je toliko napredovala da danas nema zdravog čoveka..
ja se druže ne lečim.. živim zdravo i nisam bio kod lekara nekoliko godina otkad sam krenuo sa takvim stilom života.... odem na kontrolu kod zubara jednom godišnje i to je to..A ti se onda leči kod vračare i kod Miroljuba Petrovića.
Naveo sam gore da ima problema sa modernim medicinom.Kontra diktoran si. Kažeš da je današnja medicina dobra, a vakcine nisu.
Upravo sam hteo napisati da smo bolesni ne od moderne medicine, vec od nezdravog zivota koji vodimo. Doktori samo saniraju probleme, a mi ih sami pravimo. Zasto kriviti medicinu?brate stvar je u prevenciji koju Miroljub zagovara.. 90 % svih bolesti nastaje jer se ljudi ne pridržavaju osnovnih zakona zdravlja..
Nije Miroljub kriv što su ga ova dva neobrazovana idiota poslušala. Miroljub im je dao savet, ali nije ih on lečio.Liku je umro "pacijent" kojeg je lecio, a ima smelost davprica o drugima. Glavonja bez obraza.
Nemoj ni tada. Idi nađi neku vračaru i sam kažeš da je medicina loša.ja se druže ne lečim.. živim zdravo i nisam bio kod lekara nekoliko godina otkad sam krenuo sa takvim stilom života.... odem na kontrolu kod zubara jednom godišnje i to je to..
Imam 2 preloma,nista takli nisu,samo zarasta,nikakva nije nauka seckanje zaba na medicini,lekari rade 3 sata nedeljno,umesto njih rade studenti na praksi,kao i svaki drugi posao ne radi svako strucan ko ga zavrsiKako bi secerasi ziveli bez moderne medicine? Ljudi sa srcanim problemima? Infarkt? Operacije slepog creva? Prelomi? Oftalmolozi, dermatolozi? Neuroloska oboljenja?
Ima problema sa modernom medicinim ali je cinjenica da u velikoj meri spasava zivote
Ako neko dodje da bude lecen, a ti ga savetujes, onda ga direktno vodis u propast jer ti on veruje ako si ga ubedio da si strucnjak.Nije Miroljub kriv što su ga ova dva neobrazovana idiota poslušala. Miroljub im je dao savet, ali nije ih on lečio.
Tu si već u pravu.Naveo sam gore da ima problema sa modernim medicinom.
Upravo sam hteo napisati da smo bolesni ne od moderne medicine, vec od nezdravog zivota koji vodimo. Doktori samo saniraju probleme, a mi ih sami pravimo. Zasto kriviti medicinu?
Šarlatini mogu da ubede jedino neobrazovane ljude. Problem je u tome što je danas enorman broj neobrazovanih ljudi.Ako neko dodje da bude lecen, a ti ga savetujes, onda ga direktno vodis u propast jer ti on veruje ako si ga ubedio da si strucnjak.
Ali neko mora to da radi. Da toga nema, bio bi srednji vek. Ignorisao si kada sam napisao za oftalmologe, dermatologe, neurologe. Ljudi imaju bas jake dioptrije i odu na lasersku operaciju i "skinu" dioptriju. Imas ljude sa koznim bolestima, neko to mora da leci. Zubari isto.Imam 2 preloma,nista takli nisu,samo zarasta,nikakva nije nauka seckanje zaba na medicini,lekari rade 3 sata nedeljno,umesto njih rade studenti na praksi,kao i svaki drugi posao ne radi svako strucan ko ga zavrsi
Kao vucic sto te ubedio da nije lopov i ubicaŠarlatini mogu da ubede jedino neobrazovane ljude. Problem je u tome što je danas enorman broj neobrazovanih ljudi.