- Poruka
- 4.766
Ti si jedan od onih što veruje Miroljubu Petroviću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si jedan od onih što veruje Miroljubu Petroviću.
Onda je stvar ukusa kome verovati,mnogi se sami izlecise veganstvom,znaci mogu da pomognu ali ne smeju jer smetaju farmakomafijiVračara ne može da izleči rak baš kao što to ne može ni današnja medicina.
Moderna medicina može mnogo toga što ne može vračara. Vračara može da te izleči od neke prehlade i upale pluća, ali to je sve.Ali zato moderna medicina moze da ti spasi zivot od infarkta, od sloga, od teskih bolesti koze, da uspori propadanje vida, a vracara ne moze.
Zato su ova dvojica umrla jer su verovali šarlatanu.Onda je stvar ukusa kome verovati,mnogi se sami izlecise veganstvom,znaci mogu da pomognu ali ne smeju jer smetaju farmakomafiji
Ne nikad ga nisam slusao,to je problem imas strah i povrsnost pa ces verovati nekom dr-u kao i sam sto si doktor,reci nam cegaTi si jedan od onih što veruje Miroljubu Petroviću.
Ne to je medijska hajka a ti nasednes na bukvalno svakuZato su ova dvojica umrla jer su verovali šarlatanu.
Nemam ja strah već obrazovanje. Ja sam doktor nauka, a ne lekar.Ne nikad ga nisam slusao,to je problem imas strah i povrsnost pa ces verovati nekom dr-u kao i sam sto si doktor,reci nam cega
axaxa isti miroljubNemam ja strah već obrazovanje. Ja sam doktor nauka, a ne lekar.
Nije već činjenica. Oni su tražili savet od Miroljuba i dobili su ga. Sami su krivi što su ga poslušali.Ne to je medijska hajka a ti nasednes na bukvalno svaku
I ti delis za youtube niko te nije ovlastio i nisi odgovarao za pogresneNije već činjenica. Oni su tražili savet od Miroljuba i dobili su ga. Sami su krivi što su ga poslušali.
Ja nisam na YouTube.I ti delis za youtube niko te nije ovlastio i nisi odgovarao za pogresne
Nisi vise posto si davao pogresne savete kako se muvaju ribe i nisi za to odgovaraoJa nisam na YouTube.
Ja samo imam jedan nalog koji koristim za gledanje videa i to je sve. Nikada se otvoreno javno nisam bavio YouTube.Nisi vise posto si davao pogresne savete kako se muvaju ribe i nisi za to odgovarao
Nema te nauke. Mada moze psihologija da pomogne oko razumevanja elementarnih stvari o zenama. Ali tu samo praksa.Nisi vise posto si davao pogresne savete kako se muvaju ribe i nisi za to odgovarao
Ishrana treba da bude umerena i zdrava. A ovo što priča Miroljub to su gluposti.Miroljub mnogo stvari tacnih kaze recimo ta ishrana mora da bude vise na biljnoj bazi i da je prevencija kljuc a da su lekovi i moderna medicina cista sanacija problema koja je naravno nuzna jer ne mozes sve bolesti otkloniti ali mozes mnogo
E sad kod vakcina je druga stvar,one su po meni zapravo najbolja stvar savremene medicine jer su cisto preventivne a ne samo sanacija,neko je ovde rekao genocid sto je stvarno tuzno
Tako da nije da Miroljub govori samo gluposti,iako jeste populista
Ne država njih uključuje i isključuje po potrebi. Trenutno im je država naredila da malo miruju. Vidiš da se Miroljub Petrović uopšte nije oglasio po pitanju ove parade.Primetno je da Miroljuba više uopšte nema na državnim televizijama, a ranije je kao i Bokan bio redovan. Šta li se desilo? Što li su ga Vučić i ekipa pustili niz vodu? Još ovo sa nadrilekarstvom... moguće da su nekim istraživanjima utvrdili da je zapravo štetan za režim jer priča o odsecanju ruku, silovanjima itd.
Ne država njih uključuje i isključuje po potrebi. Trenutno im je država naredila da malo miruju. Vidiš da se Miroljub Petrović uopšte nije oglasio po pitanju ove parade.
Mislim da se sam Miroljub malo povukao pošto mu prete ona suđenjaNisam siguran da je to baš tako, jer njega već dugo dugo nema, a Bokan je redovan u kontinuitetu već godinama. Mislim da se javio neki ozbiljan problem jer on više ne hvali Vučića na forumu ili gde god.
Imaš njegov YouTube kanal. Tamo je redovno aktivan.Ljudi zna li neko sta se desava sa Miroljubom? U poslednje vreme ga nema ni na jednoj televiziji. Jel to zbog optuznice?