Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

ukratko: izbacite šećer skroz..nikakvi kolači, palačinke i ostali krci kad baba napravi.. naravno industrijski slatkiši ni pod razno.. jedino slatko jesti voće ali skroz umereno.. cigare, roštilj.. veliko ne.. meso ako baš mora piletina.. hleb smanjiti.. alkohol..popijem par piva ..znam da je otrov al to je moja slaba tačka.. smanjiti stres.. ne gledati psihopatu predsednika na tvu..fizička aktivnost.. ja sam još ubacio vežbe disanja i tuširanje hladnom vodom..
Sve to možeš da jedeš i da piješ samo u normalnim količinama.

Ali neko mora to da radi. Da toga nema, bio bi srednji vek. Ignorisao si kada sam napisao za oftalmologe, dermatologe, neurologe. Ljudi imaju bas jake dioptrije i odu na lasersku operaciju i "skinu" dioptriju. Imas ljude sa koznim bolestima, neko to mora da leci. Zubari isto.
Zelim ti reci da medicina ima svojih prednosti i to je tako. Ali isto tako su doktori upali u kandze farmakomafije. Nista nije crno ili belo.
To se nauci kao pekarski posao,iste te lekare ispravljaju nadri kostolomci

Da je medicina laka ne bi se ucila 6 godina. Knjige i knjige ucenja o anatomiji coveka. Poredis pekara koji nauci kako se nesto mesi i cepa isto ceo zivot. Ovde je posao koji zavisi od slucaja do slucaja. Ne razumem zasto si toliko potiv moderne medicine.
Medicinski i fakultet za hemiju su dva najteža fakulteta da se završe i da se diplomiraju. Za pekara je dovoljan samo zanat i praksa.

Da je medicina laka ne bi se ucila 6 godina. Knjige i knjige ucenja o anatomiji coveka. Poredis pekara koji nauci kako se nesto mesi i cepa isto ceo zivot. Ovde je posao koji zavisi od slucaja do slucaja. Ne razumem zasto si toliko potiv moderne medicine.
Iz licnih iskustava,majku su mi ubili,kojoj su samo kesu lekova prepisivali,nikad pitali o zivotnim navikama
Svakom na operaciji ubace bakteriju koja se ne leci antibioticima,godinama ne mogu da je sa rese i operisu ih 7-8x bezuspesno,to sto se vidi je dovoljno,ostalo sta rade za pare i greske koje prave necemo saznati nikad

Iz licnih iskustava,majku su mi ubili,kojoj su samo kesu lekova prepisivali,nikad pitali o zivotnim navikama
Svakom na operaciji ubace bakteriju koja se ne leci antibioticima,godinama ne mogu da je sa rese i operisu ih 7-8x bezuspesno,to sto se vidi je dovoljno,ostalo sta rade za pare i greske koje prave necemo saznati nikad
Žao mi što to čujem, ali za ovo ostalo mislim da preteruješ. Greške se dešavaju to je normalno, ali ne treba od komarca praviti magarca.

Zao mi je zbog tvog neprijatnog i tragicnog iskustva. To je negativna strana medicine o kojoj govorio, farmakomafija. A kako su ljudi pohlepni, nece se nikada iskoreniti. Sto se tice bakterije koju pominjes ne mou komentarisati jer ne znam nista o tome.
Greske su proizvod mnogih fakora, ali koji god bio, nije opavdan jer to ljude kosta zivota.

Zao mi je zbog tvog neprijatnog i tragicnog iskustva. To je negativna strana medicine o kojoj govorio, farmakomafija. A kako su ljudi pohlepni, nece se nikada iskoreniti. Sto se tice bakterije koju pominjes ne mou komentarisati jer ne znam nista o tome.
Greske su proizvod mnogih fakora, ali koji god bio, nije opavdan jer to ljude kosta zivota.
To je ponta sto niko nikad nije odgovarao,to da se promeni da vidis kako bi manje umiralo i kako bi odrzavali higijenu

Back