Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Kako bi secerasi ziveli bez moderne medicine? Ljudi sa srcanim problemima? Infarkt? Operacije slepog creva? Prelomi? Oftalmolozi, dermatolozi? Neuroloska oboljenja?

Ima problema sa modernom medicinim ali je cinjenica da u velikoj meri spasava zivote
brate stvar je u prevenciji koju Miroljub zagovara.. 90 % svih bolesti nastaje jer se ljudi ne pridržavaju osnovnih zakona zdravlja..

Kontra diktoran si. Kažeš da je današnja medicina dobra, a vakcine nisu.
Naveo sam gore da ima problema sa modernim medicinom.
brate stvar je u prevenciji koju Miroljub zagovara.. 90 % svih bolesti nastaje jer se ljudi ne pridržavaju osnovnih zakona zdravlja..
Upravo sam hteo napisati da smo bolesni ne od moderne medicine, vec od nezdravog zivota koji vodimo. Doktori samo saniraju probleme, a mi ih sami pravimo. Zasto kriviti medicinu?

Kako bi secerasi ziveli bez moderne medicine? Ljudi sa srcanim problemima? Infarkt? Operacije slepog creva? Prelomi? Oftalmolozi, dermatolozi? Neuroloska oboljenja?

Ima problema sa modernom medicinim ali je cinjenica da u velikoj meri spasava zivote
Imam 2 preloma,nista takli nisu,samo zarasta,nikakva nije nauka seckanje zaba na medicini,lekari rade 3 sata nedeljno,umesto njih rade studenti na praksi,kao i svaki drugi posao ne radi svako strucan ko ga zavrsi

ukratko: izbacite šećer skroz..nikakvi kolači, palačinke i ostali krci kad baba napravi.. naravno industrijski slatkiši ni pod razno.. jedino slatko jesti voće ali skroz umereno.. cigare, roštilj.. veliko ne.. meso ako baš mora piletina.. hleb smanjiti.. alkohol..popijem par piva ..znam da je otrov al to je moja slaba tačka.. smanjiti stres.. ne gledati psihopatu predsednika na tvu..fizička aktivnost.. ja sam još ubacio vežbe disanja i tuširanje hladnom vodom..

Imam 2 preloma,nista takli nisu,samo zarasta,nikakva nije nauka seckanje zaba na medicini,lekari rade 3 sata nedeljno,umesto njih rade studenti na praksi,kao i svaki drugi posao ne radi svako strucan ko ga zavrsi
Ali neko mora to da radi. Da toga nema, bio bi srednji vek. Ignorisao si kada sam napisao za oftalmologe, dermatologe, neurologe. Ljudi imaju bas jake dioptrije i odu na lasersku operaciju i "skinu" dioptriju. Imas ljude sa koznim bolestima, neko to mora da leci. Zubari isto.
Zelim ti reci da medicina ima svojih prednosti i to je tako. Ali isto tako su doktori upali u kandze farmakomafije. Nista nije crno ili belo.

Back