gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Tada je i mene bio impresionirao i umalo da padnem na njegove fore.Ovde je jos bio normalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada je i mene bio impresionirao i umalo da padnem na njegove fore.Ovde je jos bio normalan.
Miki mađija.Tada je i mene bio impresionirao i umalo da padnem na njegove fore.
Da li si na ovo mislio?Moze li mi netko naci onaj filmic s Miroljubom kada kaze - covek u kadru se smeje.
Kamera se polako odmice, covek se i dalje smeje, a kraj njega wc solja i sprica u veni.
Ne.Da li si na ovo mislio?
Težak prevarant i manipulator. Žalosno je što ima debila koji ga prate i koji mu veruju.Мени је Мики краљ, сад узео лову од кампање, овамо капље лова од туба, а лик невиђена превара. Извукао народу лову на муфте и боле га уши. А овамо продаје приче Душаново царство, теократија и остале зајебаванције![]()
Koји је ово форум?Како леп начин изражавања једног породичног, тобоже моралног човека који, како тврди, шири Божју реч.
Pogledajte prilog 1167841
Иначе, у питању је коментар на ову вест:
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=05&nav_category=12&nav_id=2068481
Питам се, где он то налази упориште за овакво поступање и како би себе оправдао за толики излив мржње.
Pogledajte prilog 1167844
Toliko o moralu.Konačno je priznao da se oženio onom klinkom i da je razveden.