ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.726
lik plaćen da troluje na youtub-u i da širi dezinformacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poznajem ga.. neko vreme smo bili u istom društvu... početkom 90tih.
Isključiv lik, ubeđen da ono što on misli je istina. to se još kaže sirovina.
nema tu posebne filozofije
Jel ovo realno?OPASNOST NA VIDIKU PO SRBIJU!
Ma, to je vašar... kreacionizam bi trebalo da je ozbiljna stvar oko kojih šarlatani ne treba da se pitaju. Svi su oni stručnjaci i za radioaktivnost, i za biologiju i fiziku i sve živo. Jednostavno idioti. Ništa to nisu teme za balavandere, već ozbiljne ljude koji od toga sigurno ne bi pravili šou.nisam ispratio njegova izlaganja o kreacionizmu mada u svakom slučaju ne bih o tome slušao kod njega ali ovo njegovo trolovanje o drugim stvarima je užas
Jel ovo realno?
Ma, to je vašar... kreacionizam bi trebalo da je ozbiljna stvar oko kojih šarlatani ne treba da se pitaju. Svi su oni stručnjaci i za radioaktivnost, i za biologiju i fiziku i sve živo. Jednostavno idioti. Ništa to nisu teme za balavandere, već ozbiljne ljude koji od toga sigurno ne bi pravili šou.
ja se ne bih bavila takvim osobama...Ja naleteo na njega 2011. na yt. Slusao sam njegova predavanja iz 90ih o kreacionizmu i predavanja na druge teme npr zdrav zivot i tajna drustva. Tu je bilo ok, normalno mi delovao. Kad sam video njegov forum CPS I šta piše tamo o nekim stvarima skontao sam da nije svoj. U predavanjima deluje fino, a na forumu kad sam citao potpuno druga osoba. Ne mozes nista da mu kazes sto nije suprotno njegovom stavu. Odmah napada. Ne leci se, ne idi u skolu, crkve su lose, demoni su svuda itd.![]()
Oboje su estradnii likovi.njih dvoje imaju neke dodirne tačke![]()
Oboje su estradnii likovi.
To mu uvek prolazi. Kada nema argument odmah posegne za tom mantrom.Ja naleteo na njega 2011. na yt. Slusao sam njegova predavanja iz 90ih o kreacionizmu i predavanja na druge teme npr zdrav zivot i tajna drustva. Tu je bilo ok, normalno mi delovao. Kad sam video njegov forum CPS I šta piše tamo o nekim stvarima skontao sam da nije svoj. U predavanjima deluje fino, a na forumu kad sam citao potpuno druga osoba. Ne mozes nista da mu kazes sto nije suprotno njegovom stavu. Odmah napada. Ne leci se, ne idi u skolu, crkve su lose, demoni su svuda itd.![]()
Jel bilo i tada pod mac bato ?poznajem ga.. neko vreme smo bili u istom društvu... početkom 90tih.
Isključiv lik, ubeđen da ono što on misli je istina. to se još kaže sirovina.
nema tu posebne filozofije
Kako mu se Vendi ušlihtala.i to a i ovako bi se uklopili trol on trol onaa mooožda i kao ljubavni par
![]()
Kako mu se Vendi ušlihtala.
Ja tad video to sto sam video i tacka. Još sam po netu na drugim forumima naišao da pišu o njemu kakav je zapravo i da nije bas takav kao sto prica i neko je pisao koga licno zna o njegovoj porodici kako zive, gde zive itd.ja se ne bih bavila takvim osobama...
mislim, svačiji izbor, ali gubljenje vremena
život je suviše kratak za to
to je miks svega i svačega, njegovog shvatanja i hrišćanstva, i tradicije, i politike, miks koječega... uglavnom šou koji privlači osobe slabog karaktera kojima je potreban neki uzor, neko ko će da im govori šta da rade.. jer nemaju svoj stav. Ne vredi ni ulaziti u razgovore, potpuni gubitak vremena.
Jel bilo i tada pod mac bato ?
Nije tada je bio još i normalniji.Jel bilo i tada pod mac bato ?
Blago njemu .Nije tada je bio još i normalniji.