Jedine prihvatljive ideje su mu one oko ishrane, ali i tu postoje nebuloze, on npr. tvrdi da režimom ishrane može da izleči sidu i slične gluposti.
Što se tiče privatnog biznisa za njega je privatni biznis da čovek bude automehaničar ili prodaje svoje stvari na pijaci. Ima i predloge oko online biznisa, servisiranja kompjutera i slično, priča kako svi to mogu, možda i mogu, samo kad su ga pitali čime mu se deca bave bežao je od odgovora kao kiša oko Kragujevca. Moj sin provaljuje ovo, provaljuje ono... a starija ćerka se provodi po Beogradu.
Inače najgori aspekt života na selu je primitivizam, ja kad sam gledao npr. onaj njegov klip sa nekim automehaničarem kog on hvali jer dobro zaradjuje želudac mi se prevrnuo. Klasičan onaj balkanski primitivac, nemam ništa protiv čoveka ali ja sa tim likom ne bih mogao, trpeo sam takve u svojoj sredini i to je najgore nešto.
Inače ako izbije svetski rat pre će njega na selu naći i ubiti nego nekog u gradu. Za vreme rata su masovno po selima čistili, pogledajte ove poslednje ex yu ratove, svako ko je na selu lako ga ubiju, eventualno beži u šumu kad krenu, a u gradu tipa Sarajevo ima više opcija za skrivanje, po stanovima, štekovima itd.
Pogledajte samo kako naginje elitizmu i odbija da da odgovor oko svoje dece. Starija ćerka partija po BG-u, a tudju decu bi gurnuo na pijacu.