Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Jel bilo i tada pod mac bato ?
Ma, ne sećam se, nisam obraćala pažnju.. čim upoznam nekog ko ima oštre stavove ja se distanciram... ali se sećam jedne priče, sviđala mu se zajendička prijateljica, jedna plavušica, malko punačkija ali vrlo lepa. pričala mi da je došao kod nje i unervozio se, posle ustao, okrenuo neku šolju sa olovkama i ponovo seo. Kaže ona što si okrenuo, ma kaže smeta mu ova skoro gola ženska na toj šolji, neka u kupaćem kao pamela anderson, u tom fazonu :). Ona priča kakav ludak... očigledno ima iskušenja koja prikriva tim svojim tvrđim stavovima ;)
Generalno, kad god neko tako zagovara nešto sa toliko energijom, to je obično neki problem koji sam ima...

Ma, ne sećam se, nisam obraćala pažnju.. čim upoznam nekog ko ima oštre stavove ja se distanciram... ali se sećam jedne priče, sviđala mu se zajendička prijateljica, jedna plavušica, malko punačkija ali vrlo lepa. pričala mi da je došao kod nje i unervozio se, posle ustao, okrenuo neku šolju sa olovkama i ponovo seo. Kaže ona što si okrenuo, ma kaže smeta mu ova skoro gola ženska na toj šolji, neka u kupaćem kao pamela anderson, u tom fazonu :). Ona priča kakav ludak... očigledno ima iskušenja koja prikriva tim svojim tvrđim stavovima ;)
Generalno, kad god neko tako zagovara nešto sa toliko energijom, to je obično neki problem koji sam ima...
Pa ja mislim da ima dva braka. Dve cerkice sto je rekao gore u videu na Studio B, ali ima iz prvog braka zenu i vec veliku decu sina i cerku ili samo sina nisam siguran. On je bio Adventista dolazio u njihovu crkvu i Beogradu. Oni su ga kasnije iskljucili.

Ma, ne sećam se, nisam obraćala pažnju.. čim upoznam nekog ko ima oštre stavove ja se distanciram... ali se sećam jedne priče, sviđala mu se zajendička prijateljica, jedna plavušica, malko punačkija ali vrlo lepa. pričala mi da je došao kod nje i unervozio se, posle ustao, okrenuo neku šolju sa olovkama i ponovo seo. Kaže ona što si okrenuo, ma kaže smeta mu ova skoro gola ženska na toj šolji, neka u kupaćem kao pamela anderson, u tom fazonu :).

da li je ovo realno :hahaha::hahaha:

Back