Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.144
Pa, ok... Pragmatikos je bila odlična stvar, tu sad ne treba umanjivati značaj, Saša je taj koji je popišao Miroljuba, ne obrnuto. Ne znam ko su vam ovi ostali,. držaću se teme.U pravu si da je Miroljub za sve njih otac i majka. Ja onog Sašu ne bih nikad pogledao da nema Miroljuba, kao ni Šarketa. To su ljudi koji sami po sebi ništa ne znače, nemaju šta da ponude. Šarke se istripovao da ga Miroljub koči pa je propao još jače kad su se raskantali. Lik prosto nije zanimljiv, može da se ubije snimajući, nikad neće biti kao Čoda i Baka Prase. E tako isto Saša nikad neće biti kao Teša.
To koliko je kreativan bez Miroljuba se najbolje vidi po tim emisijama sa smutijem. Okupio dečurliju da mute sokove. On će morati da se vrati kod Miroljuba inače će propasti, jer je njegova sudbina da bude sluga kod Miroljuba, tj. ne sluga nego više šegrt, prva pratilja.. Kao Šerlok i Doktor Votson. Doktor Votson bez Šerloka je ******, Šerlok bez Votsona je i dalje Šerlok.
Koliko kapiram, Pragmatikos je legalni vlasnik svega što je Miroljub ikada rekao na njihovom kanalu, a tragično je jer mu je Saša okrenuo leđa. Nije lepo,ok ali i dan-danas zadržavam pravo da se vratim nekoj epizodi i slušam dr. Petrovića sa Sašom, bio je to super YT kanal i žao mi je što ga sad ovako srozavaju-šta će među sobom me ne zanima jer je to pitanje ubiranja bodova, evara i sl..
Ono što je evidentno je da dr Petrović nastavlja da postoji, ima garanciju da to što on radi sluša mnogo ljudi, to što je podelio na Sašinom kanalu nikada neće prestati da bude njegova svojina i ista grupa ljudi će se oko njega koncentrisati.
(Iako ste mi ugasili Čitanje Svetog Pisma sa dr. Petrovićem ovde, da Bog da vam se teme na Krstarici zatvarale redom, sram vas bilo, a i vas koji ste mi temu svakodnevno uništavali i doveli do toga da mi je zatvore).
Poslednja izmena: